• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlere temızlıkçi bayan

dertya

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mart 2007
134
0
316
38
Ankara
annem evlere temızlıge gıdıyor gunluk 60 80 mılyon alıyor hafta içi hergun sabah 8 den aksam 6 bucuga kadar

batıkent eryaman demetevler yenımahalle kucukesat cankaya dıkmen taraflarına temızlıge gıder

temızlık yaptırmak istersenız evlerıne benımle ırtıbata gecebılırsınız

ankarada ıkamet edenler

annem evlere temızlıge gıdıyor gunluk 60 80 mılyon alıyor hafta içi hergun sabah 8 den aksam 6 bucuga kadar

batıkent eryaman demetevler yenımahalle kucukesat cankaya dıkmen taraflarına temızlıge gıder

temızlık yaptırmak istersenız evlerıne benımle ırtıbata gecebılırsınız

ankarada ıkamet edenler

hala temizlige gidiyor mu acaba ben birini ariyorum da

İZMİR KARŞIYAKA TARAFI TEMİZLİK ELEMANINA İHTİYACI OLAN ÖZELDEN ULAŞABİLİR:kkk:

ankarada temizliğe giden bayan arıyorum. haftada yarım gün devamlı çalışabilceğim birini istiyorum. ilgilenenler özelden ulaşabilirler.

cuma günü tam gün temizlik için bir bayan almak istiyorum. yaşamkentte oturuyorum.

daha önce bir bayanın geldiğini ve çok memnun olduğunuzu yazmıştınız

Merhabalar sizin mesajınızı yeni gördüm canım bende sincan lalede oturuyorum almadıysanız görüşebiliriz

cuma günü tam gün temizlik için bir bayan almak istiyorum. yaşamkentte oturuyorum.

evet yazdım eeee?? şimdide başka bayan arıyorum sakıncasımı var???

Merhabalar sizin mesajınızı yeni gördüm canım bende sincan lalede oturuyorum almadıysanız görüşebiliriz

bir arkadaşla anlaştık cuma gelicek. siz özelden numaranızı yazın gelen bayanla devam etmezsek sizi ararım.

zirem.06 kullanıcısından alıntı

çemkirmenize gerek yok size hesap soranmı oldu çok övüyordunuz noldu da devam etmeniz merak ettim sadece ama merakım giderildi
cevap şeklinizle

çemkirmenize gerek yok size hesap soranmı oldu çok övüyordunuz noldu da devam etmeniz merak ettim sadece ama merakım giderildi
cevap şeklinizle

terbiyesizleşme haddini bil... çemkirme senin gibi mahalle ağzı konuşan insanlarda olur... ankarada temizlik işi arıyorsun insanlar seni bırak evine sokmayı, kapısına yaklaştırmazlar...kimse senin merakını gidermek zorunda değil... insanların özelini irdelemeye neden çalışıyorsun??? amaç burda o kişiyi kötüleyimde, ona iş vercek insanlar, sana versinler, işler sana kalsın dimi? o da ankarada iş arıyor, sende ankarada arıyorsun sonuçta... sen daha bu fesat kalbinle çoooook iş ararsın...

cevap şeklinizle
terbiyesizleşme haddini bil... çemkirme senin gibi mahalle ağzı konuşan insanlarda olur... ankarada temizlik işi arıyorsun insanlar seni bırak evine sokmayı, kapısına yaklaştırmazlar...kimse senin merakını gidermek zorunda değil... insanların özelini irdelemeye neden çalışıyorsun??? amaç burda o kişiyi kötüleyimde, ona iş vercek insanlar, sana versinler, işler sana kalsın dimi? o da ankarada iş arıyor, sende ankarada arıyorsun sonuçta... sen daha bu fesat kalbinle çoooook iş ararsın...

komiksin ya komik ben senin merakını gidereyim günlerim dolu iş aramayı bıraktım çalıştığım insanların eğitim ve görgü durumları da senden kat kat yüksek ki bende cahil cühala değilim o sizin tarzınızmış belliki ben niye çalayım başkasının işini herkes kısmetini yer yüce rabbim kimseyi aç açık bırakmaz henüz o kadar düşmedim bu dediklerimden bu sonucu çıkaran sizin kalbiniz fesatlıkla dolu asıl size tahammül edilmiyor ki gelen kaçıyor sanırım bu size son cevabımdı siz yazsanızda sizin kalitesizliğinize düşmeyeceğim istediğiniz ortamda pislik atabilirsiniz buyrun derler ki altın çamurada düşse değerinden kaybetmez

cevap şeklinizle

komiksin ya komik ben senin merakını gidereyim günlerim dolu iş aramayı bıraktım çalıştığım insanların eğitim ve görgü durumları da senden kat kat yüksek ki bende cahil cühala değilim o sizin tarzınızmış belliki ben niye çalayım başkasının işini herkes kısmetini yer yüce rabbim kimseyi aç açık bırakmaz henüz o kadar düşmedim bu dediklerimden bu sonucu çıkaran sizin kalbiniz fesatlıkla dolu asıl size tahammül edilmiyor ki gelen kaçıyor sanırım bu size son cevabımdı siz yazsanızda sizin kalitesizliğinize düşmeyeceğim istediğiniz ortamda pislik atabilirsiniz buyrun derler ki altın çamurada düşse değerinden kaybetmez

aferin böyle adam ol terbiyeye gel. bildiğin birkaç asortik sözcüğüde biraraya getirip az önceki çirkefliğini kapatmayada çalıştın kendince :))) daha altıntı yapmayı bilmiyorsun kaliteden eğitim durumundan bahsediyorsun haha komik duruma bu kadar düşülür canım hangi liseden mezunsan (en fazla lise okumuşsundur sen EN EN FAZLA :)) git de sana alıntı yapmayı öğretsinler bari böyle eğitimliyim diye ortalıkta dolanınca bana gülüyorlar de :) senin eğitimliyim anlayışınla benim eğitimliyim anlayışım çok farklı canımcım sence eğitimlisin lise mezunusun:))) bence eğitimlisin demek neyse sen hayal bile edemezsin boşuna yazmaya uğraşamıcam :))he birde kendi durumunu boşverdim temizlik işine gittiğin insanların kalitesiyle eğitim durumuyla övgü duyman ayrı enteresan:))) geçen msjında kırk yılda bir alıyorlar ankarada bende iş arıyorum falan yazmışsın günlerin doluydu noldu akşam mı gitçektin temizliğe aradığın iş o muydu yoksa :))) neyse kalitesi yüksek insanlardan bir tanesi umarım seni işe alırda şu mahalle ağzından kurtulursun... hım bu arada gelenin kaçtığından bahsetmişsin ya benim büyük bir evim var canım ve her gelen bayan evimin büyüklüğünden şikayet ediyor merakını gidereyim :)))

Back