zirem.06 kullanıcısından alıntı
zirem.06 kullanıcısından alıntı
cuma günü tam gün temizlik için bir bayan almak istiyorum. yaşamkentte oturuyorum.
daha önce bir bayanın geldiğini ve çok memnun olduğunuzu yazmıştınız
evet yazdım eeee?? şimdide başka bayan arıyorum sakıncasımı var???
çemkirmenize gerek yok size hesap soranmı oldu çok övüyordunuz noldu da devam etmeniz merak ettim sadece ama merakım giderildi
cevap şeklinizle
terbiyesizleşme haddini bil... çemkirme senin gibi mahalle ağzı konuşan insanlarda olur... ankarada temizlik işi arıyorsun insanlar seni bırak evine sokmayı, kapısına yaklaştırmazlar...kimse senin merakını gidermek zorunda değil... insanların özelini irdelemeye neden çalışıyorsun??? amaç burda o kişiyi kötüleyimde, ona iş vercek insanlar, sana versinler, işler sana kalsın dimi? o da ankarada iş arıyor, sende ankarada arıyorsun sonuçta... sen daha bu fesat kalbinle çoooook iş ararsın...
komiksin ya komik ben senin merakını gidereyim günlerim dolu iş aramayı bıraktım çalıştığım insanların eğitim ve görgü durumları da senden kat kat yüksek ki bende cahil cühala değilim o sizin tarzınızmış belliki ben niye çalayım başkasının işini herkes kısmetini yer yüce rabbim kimseyi aç açık bırakmaz henüz o kadar düşmedim bu dediklerimden bu sonucu çıkaran sizin kalbiniz fesatlıkla dolu asıl size tahammül edilmiyor ki gelen kaçıyor sanırım bu size son cevabımdı siz yazsanızda sizin kalitesizliğinize düşmeyeceğim istediğiniz ortamda pislik atabilirsiniz buyrun derler ki altın çamurada düşse değerinden kaybetmez