Zirem hanım neden bukadar meraklısınız anlamadım herkez işini güzel yaparsa burdanda dışardanda mutlaka işini bulur başkalarını takip edeceginize kendi konularınıza bakın ilgileniyorsanız cvp verin soru sormak yada meraklı olmak bir temizlikcinin yapmaması gereken birşey bence sanırım kimse meraklı ve soru soran hin fikirli birisiyle çalışmaz umarım gerçekden işiniz vardır benim şuan 3 günüm dolu kalan 2 günümü doldurmak istedim ama siz istemiyorsunuz sanırım sizden başka kimse iş bulsun ben etlikde oturuyorum zaman sıkıntısı benim için sorundu ama temizlik konusunda 06ankara 06 işimi çok beyendi ki yeni evlerini bile özellik le gelip temizlememi istedi biz karşılıklı zaman ve kısıtlılıgı ve ev büyüklügü gibi vesayre şeylerden dolayı anlaşdık ve helalleşdik ayrıldık ben kendisinden memnun kaldım hakkını helaletsin kendiside beni çok beyendigini söledi kendimi övmek için yazmıyorum ama herkeze izahat vermekde zorunda deyil 06ankara06 teşekkür ederim sizede yani savunmanız için herkez kendi ekmeginde allah herkeze helalinden iş ekmek kazanmayı nasip etsin zirem hanım !