• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlere ek iş

shada

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2014
18
0
1
İstanbul
Arkadaşlar , merhaba kk yı uzun zamandır sorunlarım oldukça takip ediyorum ama en sonunda şimdi üye olmaya karar verdim :D hayırlı bayramlar diliyorum öncelikle :))

arkadaşlar ben evden ek iş yaparak para kazanmak istiyorum. öğrenci olduğum için devamlı bir iş olamıyor maalesef. devletten kredi de alıyorum bu yüzden sigortalı bir iş de çalışamıyorum :( öğrenciyim ve aileme destek vermek istiyorum kendime yetmek.

biraz araştırdım evden ek işleri. 7 senedir takı tasarım yapıyorum ve el sanatlarıyla aram çok iyi :D tasarım benim işim!! çok iyi iş çıkarabilceğimi düşünüyorum. elim de çok hızlıdır yani.

ayrıca yazı yazarak para kazanma olayı da var. her ne kadar şu an dikkatsizce yazsam da yayınlanmamış 3 roman sahibiyim :D bunu da yapabilirim.

sorunum şu ki nette çok dolandırıcı var ve çevremde bu tarz iş yapan kimse yok :( size engel olmazsa ve bu işi yapıyor yada cevrenizden biri yapıyorsa bana önerebilir misiniz ???

Back