Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende merak ediyorum hakketen nerden bulcaz bunları bende yeni çalışma odam için istiyorum
benimki de cocuk dolaplarim bunun beyazi canim.güzel durmus.cocuk odasi icin bende istiyorum ama nerden bulabilirim bu sekildeki cizgi film kahramanlarini??ben hazır aldım ve kendi evimiz olmadığı için duvar yerine oğlumun mobilyalarına yapıştırdım..
sanırım duvarda daha güzel duracaklar..
biraz böyle kullanıp yerlerini değiştireceğim ..
![]()
![]()
![]()
![]()
benimki de cocuk dolaplarim bunun beyazi canim.güzel durmus.cocuk odasi icin bende istiyorum ama nerden bulabilirim bu sekildeki cizgi film kahramanlarini??
Harika ellerine sağlık bende salona yaptım tek duvarda güel duruyor abartınca hoş olmuyor bir arkadaş 3 duvara yapmış aynı model ama çok kötü geldi bana.Oğlumun odasınada bahçe modeli yaptım elma ağacı mantarlar kuşlar falan bi set bulmuştum.Odasıda çileğin kaydıraklı modeli var ya park gibi oldu oda.Ben çok seviyorummmmmm bunları
ben hazır aldım ve kendi evimiz olmadığı için duvar yerine oğlumun mobilyalarına yapıştırdım..
sanırım duvarda daha güzel duracaklar..
biraz böyle kullanıp yerlerini değiştireceğim ..
![]()
![]()
![]()
![]()