Evlere Değişik Bir Tat Katan DUVAR STİCKER ları

Sizce duvar stickerları evin görselliği açısından şık ve estetik duruyormu?

• Ankete Katılan
    120
  • Anket Kapalı .
yapışkanlı kağıtları isteniln şekle (geometrık vs)göre kesip yapıştırmak olmaz mı bir fikir hemde ucuz

evet çok hoş duruyorlar, çok hoşuma gidiyor benimde.evimde de var zaten.burdakilerde ayrı bir güzelmiş a.s

kızlar geçen epilasyona gittim bakırköyde.bekleme salonunun duvarına çok güzel camdan kelebekler asmışlardı.duvarın en altından başlamışlar on on beş kelebek vardı sanki gerçekten havalanıp uçuyorlar izlenimi verilmişti.ve çok süperdi gerçekten.keşke resmini çekseydim.ocakta randevum var o zamn çekmeye çalışayım gerçekten görmenizi isterim.çok süperdi

kızlar kendi evinize yaptıklarınızın resmini koyarmısınız..bende yapmak istiyorum ama duvar kağıdı war salonda olmasmıki öle çiçekli böcekli göze batan bişe diil kafamçokkarıştı

ben hazır aldım ve kendi evimiz olmadığı için duvar yerine oğlumun mobilyalarına yapıştırdım..
sanırım duvarda daha güzel duracaklar..
biraz böyle kullanıp yerlerini değiştireceğim ..

img4686wy1.jpg

w600.png

img4688ze0.jpg

w600.png

benimde var bej koltugumun duvarin üstünde siyah bir sticker, okadar hos ki baka baka doyamiyoum, boyanmis gibi snaki

bende yaptim yemek masasi ve girise cok güzel oluyor.ama malesef pek saglam yapismiyor benimkilerin bazi yerleri geri atti:((
yoksa cok sik duruyor

ben hazır aldım ve kendi evimiz olmadığı için duvar yerine oğlumun mobilyalarına yapıştırdım..

img4686wy1.jpg

w600.png

img4688ze0.jpg

w600.png
benimki de cocuk dolaplarim bunun beyazi canim.güzel durmus.cocuk odasi icin bende istiyorum ama nerden bulabilirim bu sekildeki cizgi film kahramanlarini??

benimki de cocuk dolaplarim bunun beyazi canim.güzel durmus.cocuk odasi icin bende istiyorum ama nerden bulabilirim bu sekildeki cizgi film kahramanlarini??

ya aslında dolapları ben çok beğeniyorum
sanki bu stickerler duvarda daha güzel duracak gibi geldi bana..

ben yurt dışında yaşıyorum burdan aldım
ama sanırım duvarsticker diye ararsan goggle da sitelerde var..çocuk katogorisine bakarsın..

beyaz dolaplara da çok yakışır eminim..

a.s.

Harika ellerine sağlık bende salona yaptım tek duvarda güel duruyor abartınca hoş olmuyor bir arkadaş 3 duvara yapmış aynı model ama çok kötü geldi bana.Oğlumun odasınada bahçe modeli yaptım elma ağacı mantarlar kuşlar falan bi set bulmuştum.Odasıda çileğin kaydıraklı modeli var ya park gibi oldu oda.Ben çok seviyorummmmmm bunları

mrb nrden aldığını öğrenebilirmiyim

img4686wy1.jpg

w600.png

img4688ze0.jpg

w600.png

çok hoş olmuş ellerinize sağlık güle güle kullanın paylaşım için teşekkürler

çok hoş durmuş sticker modelide güzelmiş... evlerinde yapmayı düşünenler için fikir olur paylaşım için teşekkürler

hemen hemen hepsi son derece şık ve modern bir hava katmış evlere....bulmak için tabi böyle şeryler biraz emek harcamak lazım..

Back
X