I istanbull Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ekim 2009 3 0 86 İstanbul 17 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi istanbull #1 Kadıköy civarında oturanlara evlere boyama işi verilir.
werwe91 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2009 64 0 86 İstanbul 18 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi istanbull #2 istanbull .!.: Kadıköy civarında oturanlara evlere boyama işi verilir. Genişletmek için tıkla... merhaba boyama işi derken biraz detaylandırabilirmisiniz.:uhm:
istanbull .!.: Kadıköy civarında oturanlara evlere boyama işi verilir. Genişletmek için tıkla... merhaba boyama işi derken biraz detaylandırabilirmisiniz.:uhm:
D dzeressa Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2007 231 22 98 İzmir 19 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi istanbull #3 Merhaba boyama işi ile ilgili görüşebilir miyiz? Boyama konusunda çok iyiyim örnekler gösterebilirim.. teşekkürler..
Merhaba boyama işi ile ilgili görüşebilir miyiz? Boyama konusunda çok iyiyim örnekler gösterebilirim.. teşekkürler..
I istanbull Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ekim 2009 3 0 86 İstanbul 19 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi istanbull #4 dzeressa .!.: Merhaba boyama işi ile ilgili görüşebilir miyiz? Boyama konusunda çok iyiyim örnekler gösterebilirim.. teşekkürler.. Genişletmek için tıkla... metal aksesuarların üzerlerini boyuyoruz.yalnız İstanbul Kadıköy'de oturanlar için geçerli ilan.
dzeressa .!.: Merhaba boyama işi ile ilgili görüşebilir miyiz? Boyama konusunda çok iyiyim örnekler gösterebilirim.. teşekkürler.. Genişletmek için tıkla... metal aksesuarların üzerlerini boyuyoruz.yalnız İstanbul Kadıköy'de oturanlar için geçerli ilan.
I istanbull Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ekim 2009 3 0 86 İstanbul 19 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi istanbull #5 werwe91 .!.: merhaba boyama işi derken biraz detaylandırabilirmisiniz.:uhm: Genişletmek için tıkla... Metal aksesuarların üzerlerini boyama işi.İlgilenirseniz özelden mesaj atın
werwe91 .!.: merhaba boyama işi derken biraz detaylandırabilirmisiniz.:uhm: Genişletmek için tıkla... Metal aksesuarların üzerlerini boyama işi.İlgilenirseniz özelden mesaj atın
A Across Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2009 24 0 86 İstanbul 11 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi istanbull #6 istanbull .!.: Kadıköy civarında oturanlara evlere boyama işi verilir. Genişletmek için tıkla... Kadıköyün neresindesiniz? İşle ilgili detay alabilirmiyim?
istanbull .!.: Kadıköy civarında oturanlara evlere boyama işi verilir. Genişletmek için tıkla... Kadıköyün neresindesiniz? İşle ilgili detay alabilirmiyim?
L ledoria Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2009 2 0 86 İstanbul 12 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi istanbull #7 annemle kadıköy de oturuyoruz evde yapacak iş arıyorduk boyama işini gördüm yardımcı olabilir misiniz:çok üzgünüm:
annemle kadıköy de oturuyoruz evde yapacak iş arıyorduk boyama işini gördüm yardımcı olabilir misiniz:çok üzgünüm:
L ledoria Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2009 2 0 86 İstanbul 12 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi istanbull #8 istanbull .!.: Kadıköy civarında oturanlara evlere boyama işi verilir. Genişletmek için tıkla... özel mesaj atmak istedim ama olmadı...Annem boyama konusunda eğitimli.İlgilenirseniz çok memnun olurum durum acil.:çok üzgünüm:
istanbull .!.: Kadıköy civarında oturanlara evlere boyama işi verilir. Genişletmek için tıkla... özel mesaj atmak istedim ama olmadı...Annem boyama konusunda eğitimli.İlgilenirseniz çok memnun olurum durum acil.:çok üzgünüm:
ThankfulNovember Oğlum,canımdan canımm Kayıtlı Üye 4 Nisan 2008 3.713 4.259 698 14 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi istanbull #9 canım konu 2009 a ait
zakkum_321 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2008 79 1 86 İstanbul 27 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi istanbull #10 İlgileniyorum yardım lütfen