• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlere boncuk işi bilenler baksa

LargeGemini

Ponçiğin Annesi
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
2.980
4.988
158
Kizlar bir ilan gordum sokakta evlere ev hanımlarına giysiye boncuk işleme , dantel kurdale bilmem ne falan die geçiyor numaradan iletişime geçtim yerime uğrayın dedi bayan vatsaptan baktim kadin çocuklarıyla fotoda paylaşmış

Simdi 1. Sorum bu işi yapanlar varmi nasil zornudur kazanç iyi mi el alışkanlığı çabuk oluyor mu ?

2. Sorumda iş yeri yani dukkani mahallede guvenilir midir acaba gidip gitmemekde kararsizim

Bir fiyat sordum en basit işleme 25 kuruştan başlayıp 10 tl ye kadar varmis falan dedi bilenler bu konuyla ilgili yardımcı olabilir ler mi?

Komsumuz yapiyordu. Pek akil isi degil. Iki satte 3 kurusluk boncuk isliyorsunuz. Birde o kazaklardan dokulen toz ip vs cabasi. Pis oluyor biraz.

Göz yorar, zaman alir kazanca gelince hem az hemde belirli bir zamanda vermezler. İsi verenin eline para gececekki sanada üç kuruş versin..:işsiz:

Bildigim kadariyla oyle pek emegin karsiligi alinan bir is degil. Saatlerce calisip uc kurus kazaniyorsun.

O kadar emeğe aldığınız üç kuruş para. Anketörlük yapın bundan iyi, öğrenciyken 1 sene yaptım güzel de kazandım.

Emeginin karsiligi degil verecekleri para
Hem evin pislenecek hem cok yorulacaksin
Hemde 2 kurus alacaksin

Back