- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
- 133
Yaaa bende nisandaaa :))
Nisan gelini olarak üç olduk Merhaba canımNisanda evlendim canım, 6.ayı doldurdum 1 hafta evvel :))) sen ne zaman evlendin bakalım? :)
Nisan gelini olarak üç olduk Merhaba canım
Benimkide 16 NisanAay hoşgeldin canım nisan gelin ayıymış baksana. :)
Kızlar hiç piyasasına bakmadığımdan galiba mutfak masa sandalye takımı ve makyaj masaları ne kadar pahalıymış bir iki haftadır geziyoruzda
Benimkide 16 Nisan
Benimde makyaj masam yok, mutfak masamızda yok 6 aydır kiradaydık kendi evimizi aldık şükür iki aya taşınacaz artık diyorum evime göre alırım
Kızlar hiç piyasasına bakmadığımdan galiba mutfak masa sandalye takımı ve makyaj masaları ne kadar pahalıymış bir iki haftadır geziyoruzda
kızlarla buluşuyorum hatta cumartesileri 4 e kadar o çalışıyor cumartesi de kız arkadaşlarımla görüşüyorum temizlik vs yoksa akşamları da görüşüyoruz kızlarla oda erkek arkadaşlarıyla görüşmek için kahveye gidiyor aynı saate dönüyoruz ben kahvenin alışkanlık olmasından kokruyorum ki evlenmeden önce sürekli ordaydı şimdi oraya gitmek için kızlarla plan yapmıyor musun ya da yaptığımda oh bende kahveye kaçarım diyo oda oraya gidiyor bsy demiyorum çünkü onların ortamında kafelerde oturup muhabbet etmek pek sevilmiyor hatta diyorum çıkın şu kahveden bi gidin cafeye bi puba iki bsy için sohbet edin yok napacaz orada oyun oynuyoruz diyo allahtan parasına vs oynamıyorular zevkine oynuyorlar
maç muhabbeti beni bunaltıyor önceden de bunalıyorumdum koyu beşiktaşlı isterse ardahan sporla yapsın o izlenecek e bid de türkiye maçları başladı neredeyse haftada 2 gün maç muhabbetinden kapalıyız ya evde izliyor ya çocuklarla izleyeceğim diyor bjk maçlarını babası abisiyle izlemezse olmaz o yüzden ailesinin evine gidiyor bende o sırada kızlarla buluşuyorum anneme gidiyorum falan
kız arkadaşım aradı gel alış verişe diye konusurken duydu sen git bende kahveye giderim diyor ama ben buna da bozuluyorum neredeyse tmm her gün aynı evin içindeyiz ama birlikte geçirdiğimiz güzel ortak bi zaman kalmadı tv izlemeyen ben o ses türkiye izler oldum sirf onunla birlikte bsyler yapabilmek için hoş oda dizi açtı benimle birlikte yabancı dizi izledi ama bunların haricinde ortak yaptıgımız zevk verici bsy kalmadı sinemaya gidelim desek ya bsyker alır evde rahat rahat izleriz dısarda yemek yıyelim desek o paraya eve bir sürü şey alırız moduna geçiyoruz ikimizde ama pazarları yemek yapmak istemediğimi söyledim temizlikti vs yoruluyorum diye dısarda yedik onlara okey dedi temizlikçi de çağır dedi ne harcamam ne işime hiçbir şeye karışmıyor çok şükür
ben ortak bsyler yapsakta zevk mi almıyorum çok mu şey istiyorum kafam mı bulanık kendimi de sorguluyorum doyumsuzmuyum anlamadım
balayında da geçiktirici aldım sinir stres bunalım takıldım en güzeli bi tatile çıkmak ama şuan için oda çok zor
Hoşgeldin tatlım kaç nisan :)Nisan gelini olarak üç olduk Merhaba canım
Canım bin lira aşağısı yok güzel olanlarda hep 2 bin üstüHayırlı uğurlu olsun huzur bereket hiç eksik olmasın evinde inşallah :)
Biz tanıdıktan aldık baya bi uyguna aldık ne kadarlar ki canım ortalama?
İkea bizim kaldığımız şehirde yok baya az yerde var bildiğim kadarıyla eşimi ikna edebilsem ankaraya gitmek istiyorum instagramda ne beğensem ikea'dan oluyor. Canım internette bulabilirsen masanın resmini veya kodunu atarmısın.biz mutfak masa sandalyesini 1.000 TL ye İkea dan aldık canım, bize uygun geldi baya düşünebilirsiniz.
16 Nisan çok seviyorum evlilik tarihimi 16.04.Hoşgeldin tatlım kaç nisan :)
Vera ne demek acaba sakıncası yoksaİkiside kızımın adı vera duru :)
16 Nisan çok seviyorum evlilik tarihimi 16.04.16
ben mutfak masası ve 4 sandalyeyi 480e aldım makyaj masam yok alıcam nasipseKızlar hiç piyasasına bakmadığımdan galiba mutfak masa sandalye takımı ve makyaj masaları ne kadar pahalıymış bir iki haftadır geziyoruzda
Eşininmi doğum günü canım ne güzel anlamlı olmuşBiz doğum gününde evlendik :)
ben mutfak masası ve 4 sandalyeyi 480e aldım makyaj masam yok alıcam nasipse
çetmende uygun gördüm internet sitesinde ama canlısın görmedim makyaj masasınınBEnde yemek masası + sandalyeleri (mutfak için) 279 Tl verdim kampanyayı yakaladım tesadüfen. Ama makyaj masası almadım henüz açıkçası... ciddi rakamlar
Evet canımmm :)Eşininmi doğum günü canım ne güzel anlamlı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?