• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmiş 2016 Gelinleri Sohbet Topiği

Bende burdayim kizlar :)Eşimle 6 ayda gördük tanıştık söz nisan kına düğün bitti .hayat akıp gidiyor ne hızlı gecmis :)geçen yıl kasımda evlendim simdi 2.5 aylik kizim var kucagimda

canım kız kıza gezmelerini kesme bence, tamam 2 de değil ama daha makul bir saatte dönersin eve. bende arkadaşlarımla buluşucam bu haftaiçi akşam, söyledim ona 1 hafta öncesinden, yerini sordu alkol almayacaksan git dedi, zaten araba kullanıcam ne alkolu dedim, tamam dedi. ama izin alır gibi sormadım böyle bir program var, gideceğim anlaştık mı dedim. bide kendimi bunaltmamak için ev işlerini dert etmiyorum, olduğu kadar, ev pek temiz sayılmaz her yer toz ne yapayım. senin gibi bende kendimi evin hizmetçisi, onun bakıcısı gibi hissetmeye başlamıştım. bak bunlar yüzünden eşinden soğuyacaksın, kendi keyfine bak, eşine de bazı şeyleri açık açık söyle. korkup aklını başına alabilir.
kızlarla buluşuyorum hatta cumartesileri 4 e kadar o çalışıyor cumartesi de kız arkadaşlarımla görüşüyorum temizlik vs yoksa akşamları da görüşüyoruz kızlarla oda erkek arkadaşlarıyla görüşmek için kahveye gidiyor aynı saate dönüyoruz ben kahvenin alışkanlık olmasından kokruyorum ki evlenmeden önce sürekli ordaydı şimdi oraya gitmek için kızlarla plan yapmıyor musun ya da yaptığımda oh bende kahveye kaçarım diyo oda oraya gidiyor bsy demiyorum çünkü onların ortamında kafelerde oturup muhabbet etmek pek sevilmiyor hatta diyorum çıkın şu kahveden bi gidin cafeye bi puba iki bsy için sohbet edin yok napacaz orada oyun oynuyoruz diyo allahtan parasına vs oynamıyorular zevkine oynuyorlar
maç muhabbeti beni bunaltıyor önceden de bunalıyorumdum koyu beşiktaşlı isterse ardahan sporla yapsın o izlenecek e bid de türkiye maçları başladı neredeyse haftada 2 gün maç muhabbetinden kapalıyız ya evde izliyor ya çocuklarla izleyeceğim diyor bjk maçlarını babası abisiyle izlemezse olmaz o yüzden ailesinin evine gidiyor bende o sırada kızlarla buluşuyorum anneme gidiyorum falan

kız arkadaşım aradı gel alış verişe diye konusurken duydu sen git bende kahveye giderim diyor ama ben buna da bozuluyorum neredeyse tmm her gün aynı evin içindeyiz ama birlikte geçirdiğimiz güzel ortak bi zaman kalmadı tv izlemeyen ben o ses türkiye izler oldum sirf onunla birlikte bsyler yapabilmek için hoş oda dizi açtı benimle birlikte yabancı dizi izledi ama bunların haricinde ortak yaptıgımız zevk verici bsy kalmadı sinemaya gidelim desek ya bsyker alır evde rahat rahat izleriz dısarda yemek yıyelim desek o paraya eve bir sürü şey alırız moduna geçiyoruz ikimizde ama pazarları yemek yapmak istemediğimi söyledim temizlikti vs yoruluyorum diye dısarda yedik onlara okey dedi temizlikçi de çağır dedi ne harcamam ne işime hiçbir şeye karışmıyor çok şükür
ben ortak bsyler yapsakta zevk mi almıyorum çok mu şey istiyorum kafam mı bulanık kendimi de sorguluyorum doyumsuzmuyum anlamadım
balayında da geçiktirici aldım sinir stres bunalım takıldım en güzeli bi tatile çıkmak ama şuan için oda çok zor :(

Bende burdayim kizlar :)Eşimle 6 ayda gördük tanıştık söz nisan kına düğün bitti .hayat akıp gidiyor ne hızlı gecmis :)geçen yıl kasımda evlendim simdi 2.5 aylik kizim var kucagimda

AYYY canım benim ne güzel Allah hiç aratmamış evlat vermiş. Darısı bize diyelim yaa :)

Hoşgeldin maşallah hızlıca olmuş Allah bağışlasın kızını..

Evet hızlı oldu şükür ben hala şoktayim ne zaman evlendim ne zaman cocuk oldu :)

Çok güzel bir duygudur kesin... Şanslısın, Allah çabuk nasip etmiş :)

Back