Evet uzun zaman olmuş canım ben bekliyorum nasipse.. o yüzden genelde hamile gruplarındayım..Evet buraya kimse uğramıyormu,aşagı yukarı hepimiz 1 yılı devirdik,nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz bakalımBebek bekleyen varmı hanımlar
Maşallah canım ne zaman evlenmiştin ? bebiş ne kadarlık oldu. Rabbim hayırlı evlat eylesin..Bebek büyütüyorum bile :)
Allah isteyen herkes nasip etsin
Hayırlısı canım Rabbim gönlüne göre versin,Evet var banada süpriz oldu,biraz daha bekliycektim ama oldu işte bakalımistiyorum ama daha bisey yok olur insAllah sende varmi
Hayırlı olsun canım,Bol bol temizlik ,yemek,var hayatımızda Bende bebek bekliyorum daha çok Yen'i bakalım bu salı doktora gidicez,o hamile gruplarına bende bakıyorum,kaç aylık bebeğin,bide bulantılarım var ,sağlıkla alıyımda kucağıma hepsi geçer diyorumEvet uzun zaman olmuş canım ben bekliyorum nasipse.. o yüzden genelde hamile gruplarındayım..
sen nasılsın neler değişti hayatında evlilik sonrası
21 mayıstı canım bebeğim 4.5 aylık :) isteyen herkese nasip olsun sağ ol :)Maşallah canım ne zaman evlenmiştin ? bebiş ne kadarlık oldu. Rabbim hayırlı evlat eylesin..
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Hepimiz inşallah:)Ne güzel canım,bende daha yeni öğrendim bebek beklediğimi.Saglıkla büyüt yavrunu.
Amin canım21 mayıstı canım bebeğim 4.5 aylık :) isteyen herkese nasip olsun sağ ol :)
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Hepimiz inşallah:)
Kaç haftalık durumlar nasıl bulantı falan başladı mıAmin canım
Benimde bebegim oldu büyüyor masallah.2016nisan geliniyimEvet buraya kimse uğramıyormu,aşagı yukarı hepimiz 1 yılı devirdik,nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz bakalımBebek bekleyen varmı hanımlar
Sata göre 5 hafta 3 günlük,evet bulantı var özellikle sabahları,biraz halsizlikte var ama bir o kadarda çok heyecanlıyım ,Kaç haftalık durumlar nasıl bulantı falan başladı mı
Ne güzel.Rabbim saglikla büyütsün bebeğinizi ,ben daha yeni hamileyim2016 geliniyim.Benimde bebegim oldu büyüyor masallah.2016nisan geliniyim
Bulantı geçerde halsizlik hiç geçmiyo bide ilerleyen haftalarda uykucu oluyosun :) hayırlı olur inşallahSata göre 5 hafta 3 günlük,evet bulantı var özellikle sabahları,biraz halsizlikte var ama bir o kadarda çok heyecanlıyım ,
Evet valla gece uyuyamıyorum,sonrada hep yorgun ve uykulu oluyorum,inşallah canım sağol .Nasıl bebeğin kızmı,erkekmi,Bulantı geçerde halsizlik hiç geçmiyo bide ilerleyen haftalarda uykucu oluyosun :) hayırlı olur inşallah
Hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin rabbim.cok cok güzel bir duygu.Ne güzel.Rabbim saglikla büyütsün bebeğinizi ,ben daha yeni hamileyim2016 geliniyim.
4.5 aylık olduk cnm aynen öyle önemli olan sağlıkla elimize alıp yetiştirebilmekHayırlı olsun canım,Bol bol temizlik ,yemek,var hayatımızda Bende bebek bekliyorum daha çok Yen'i bakalım bu salı doktora gidicez,o hamile gruplarına bende bakıyorum,kaç aylık bebeğin,bide bulantılarım var ,sağlıkla alıyımda kucağıma hepsi geçer diyorum
ben aynen bu moddayım ve hala arada kusmalarım oluyor maalesef..Bulantı geçerde halsizlik hiç geçmiyo bide ilerleyen haftalarda uykucu oluyosun :) hayırlı olur inşallah
Ben mide bulantısı yaşamadım inşallah kısa sürede biter canım. Bol bol dinlen uyu :)ben aynen bu moddayım ve hala arada kusmalarım oluyor maalesef..
Asabi bi erkek teyzesi :) çok şükür gaz sorunu bitti uyku düzenimiz oluştu yemelik zamanları başladı :)Evet valla gece uyuyamıyorum,sonrada hep yorgun ve uykulu oluyorum,inşallah canım sağol .Nasıl bebeğin kızmı,erkekmi,
adı ne cnm maşallah onaBen mide bulantısı yaşamadım inşallah kısa sürede biter canım. Bol bol dinlen uyu :)
Asabi bi erkek teyzesi :) çok şükür gaz sorunu bitti uyku düzenimiz oluştu yemelik zamanları başladı :)
Muhammet Metehan :)adı ne cnm maşallah ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?