• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmiş 2016 Gelinleri Sohbet Topiği

Evet buraya kimse uğramıyormu,aşagı yukarı hepimiz 1 yılı devirdik,nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz bakalımBebek bekleyen varmı hanımlar
Evet uzun zaman olmuş canım ben bekliyorum nasipse.. o yüzden genelde hamile gruplarındayım..
sen nasılsın neler değişti hayatında evlilik sonrası

Evet uzun zaman olmuş canım ben bekliyorum nasipse.. o yüzden genelde hamile gruplarındayım..
sen nasılsın neler değişti hayatında evlilik sonrası
Hayırlı olsun canım,Bol bol temizlik ,yemek,var hayatımızda Bende bebek bekliyorum daha çok Yen'i bakalım bu salı doktora gidicez,o hamile gruplarına bende bakıyorum,kaç aylık bebeğin,bide bulantılarım var ,sağlıkla alıyımda kucağıma hepsi geçer diyorum ❤️

Maşallah canım ne zaman evlenmiştin ? bebiş ne kadarlık oldu. Rabbim hayırlı evlat eylesin..
21 mayıstı canım bebeğim 4.5 aylık :) isteyen herkese nasip olsun sağ ol :)
Ne güzel canım,bende daha yeni öğrendim bebek beklediğimi.Saglıkla büyüt yavrunu.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Hepimiz inşallah:)

Hayırlı olsun canım,Bol bol temizlik ,yemek,var hayatımızda Bende bebek bekliyorum daha çok Yen'i bakalım bu salı doktora gidicez,o hamile gruplarına bende bakıyorum,kaç aylık bebeğin,bide bulantılarım var ,sağlıkla alıyımda kucağıma hepsi geçer diyorum ❤️
4.5 aylık olduk cnm aynen öyle önemli olan sağlıkla elimize alıp yetiştirebilmek

ben aynen bu moddayım ve hala arada kusmalarım oluyor maalesef..
Ben mide bulantısı yaşamadım inşallah kısa sürede biter canım. Bol bol dinlen uyu :)
Evet valla gece uyuyamıyorum,sonrada hep yorgun ve uykulu oluyorum,inşallah canım sağol .Nasıl bebeğin kızmı,erkekmi,
Asabi bi erkek teyzesi :) çok şükür gaz sorunu bitti uyku düzenimiz oluştu yemelik zamanları başladı :)

Ben mide bulantısı yaşamadım inşallah kısa sürede biter canım. Bol bol dinlen uyu :)

Asabi bi erkek teyzesi :) çok şükür gaz sorunu bitti uyku düzenimiz oluştu yemelik zamanları başladı :)
adı ne cnm maşallah ona

Back