- 17 Şubat 2017
- 398
- 1.142
- 28
- 37
Birlikte yaşamaktan memnun musun kayınvalidenle yani..
tabiki artıları var eksileri var ama şanslı gelinlerdenim ben. Allah razı olsun ondan çok modfern ve ben çok rahatım onunla şakalaşırken falan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birlikte yaşamaktan memnun musun kayınvalidenle yani..
30 üstü canım ben ... bebek henüz yok 1 düşük yaptım düşünüyoruz da biraz ara verdik hayırlısı sende var mıKaç yaşında evlendin? Uzaklık zor ama bence ilk zamanlarda güzel. Bebek var mı ?
çok şükür bende iyiym her zaman görüşemesekte bana karşı iyi kayınvalidem genelde. bu da gerçekten önemli...tabiki artıları var eksileri var ama şanslı gelinlerdenim ben. Allah razı olsun ondan çok modfern ve ben çok rahatım onunla şakalaşırken falan.
Ben de 30 üstü evlendim. 1 yıl oluyor. Yeni başladık bebiş düşünmeye. Şimdilik yok. Hayırlısı.30 üstü canım ben ... bebek henüz yok 1 düşük yaptım düşünüyoruz da biraz ara verdik hayırlısı sende var mı
hayırlısı ile olur inşallahBen de 30 üstü evlendim. 1 yıl oluyor. Yeni başladık bebiş düşünmeye. Şimdilik yok. Hayırlısı.
Hoşgeldin aramıza..bende ekim 2016geliniyim :))
hosbulduk canimHoşgeldin aramıza..
Banada rica etsem link atarmısınız bir bakıyım değişik bir hediye olurÖzelden attım canım mesaj olarak.
Hoşgeldin aramıza.. kendinden bahseder msiniz?Merhaba kizlar. Yeni gordum bu topigi. Bende 16temmuz da evlendim
Merhaba canım benim işler yoğundu giremedim bikaçgündür sen nasılsın?neler yapıyorsun?Kızlaar neler yapıyorsunuz sesiniz soluğunuz çıkmıyor
O zaman güzel bir fikir benden gelsin Geçtiğimiz hafta sonuydu evlilik yıl dönümümüz. Eşim sağolsun hiç aklıma gelmeyecek bir zamanda salı günü sürpriz yaptı bana işten erken gelmiş asansörden evin kapısına kadar mumlar gül yaprakları falan antreye de mumlardan kalp yapmış ortasına da üst üste üç hediye kutusu koymuş çiçek almış. Asla yemek yapamaz kek yapmış fırında baya şaşırdım buna pasta almış birde özel olarak yaptırmış. İstersen bunları sen eşine yapabilirsin. Bende başka gün ona sürpriz yaptım. Baş harflerimizin olduğu ve kalp şeklinde balonlarla odayı süsledim tabi kendimde süslendim mumlardan kalp yaptım yaktım. Hatta kapıyıda içten tekrar kitledimki eşim anlamasın. Sonra kamerayı açtım eşim girince şok oldu. Hediye olaraksa istediği bluetooth kulaklık vardı onu aldım birde biz lise döneminde tanışmıştık o döneme ait bizde anısı olan şeyler aldım. Resimlerimizden oluşan anı kitabı yaptım resimleri yapıştırıp yanlarına o ana ait duygularımı yazdım. Kapağını beğendiğim bir defter aldım bir yıl boyunca neler yaşadığımızı neler hissettiğimi yazdım baya duygulandı eşim. Deftere kendiside yazdı amacım her evlilik yıl dönümünde ikimizde yazalım çocuklarımız büyüdüğünde onlara okutmak istiyorum. Haftasonu kapadokyada tatil yaptık çok güzeldi. Mağara gibi odada kaldık otantik ve hoştu.
Biraz uzun oldu arkadaşlar amacım hepinize bir fikir olsun.
Ayrıca şans kurabiyeside yaptırabilirsin. Eşimin çok önemli bir sınavı var bir kaç ay sonra ben kurabiyenin içerisine sınavdan çok yüksek notla geçeceksin, çok mutlu olacaksın, yakında bebişiniz olacak gibi şeyler yazdırmıştım hoşunada gitti sende yaptırabilirsin böyle birşey.
Bizimde baya yoğun bu aralar yoruldum artık vücut tatil istiyorMerhaba canım benim işler yoğundu giremedim bikaçgündür sen nasılsın?neler yapıyorsun?
Hoşgeldin aramıza.. kendinden bahseder msiniz?
Allah yardımcınız olsun çok zordur farklı ülkelerde olmak. Yapamıyormusun canım orada eşin senden sonra baya kalacak bu kadar süre ayrı olmasanızEsimle 8yildir tanisiyoruz. Kendi yurtdisinda yasiyordu. Benim okulum bitince evlendik. Dugunden 1ay sonra ayrildik o Riyad a dondu. Bende formasyon aliyodum ikinci donem icin turkiyede kaldim. 6ayin sonunda Riyad a geldim. Iki aydir yurtdisindayim. Ancak burayi sevmedim 4ay sonra turkiyeye donecegim esimde bir birbucuk yil sonra donecek
Allah yardımcınız olsun çok zordur farklı ülkelerde olmak. Yapamıyormusun canım orada eşin senden sonra baya kalacak bu kadar süre ayrı olmasanız
Allah yardımcınız olsun bugünlerde geçer süre azmış halledersiniz inşallahYapamadim zaten denemek icin gelmistim bana gore olmadigini farkettim. Ev alana kadar biraz sabretmek gerekiyor maalesef