• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmiş 2016 Gelinleri Sohbet Topiği

Esimle 8yildir tanisiyoruz. Kendi yurtdisinda yasiyordu. Benim okulum bitince evlendik. Dugunden 1ay sonra ayrildik o Riyad a dondu. Bende formasyon aliyodum ikinci donem icin turkiyede kaldim. 6ayin sonunda Riyad a geldim. Iki aydir yurtdisindayim. Ancak burayi sevmedim 4ay sonra turkiyeye donecegim esimde bir birbucuk yil sonra donecek
zor olmasını anlıyorum ben güneyliyim şimdi kuzeydeyiz eşimin ailesi de buraya yakın bana da ilgililer ama bazen memleketimi portakal çiçeği kokusunu ailemi çok özlüyorum ağlayasım geliyor. iş ortamına ve burdaki insan yapısına da daha alışamadım. Rabbim yardımcımız olsun

zor olmasını anlıyorum ben güneyliyim şimdi kuzeydeyiz eşimin ailesi de buraya yakın bana da ilgililer ama bazen memleketimi portakal çiçeği kokusunu ailemi çok özlüyorum ağlayasım geliyor. iş ortamına ve burdaki insan yapısına da daha alışamadım. Rabbim yardımcımız olsun
Biz de kuzeydeyiz ben de annemi ve memleketimi çok özlüyorum. Sokakları greyfurt ağaçlarıyla dolu memleketimiiii!!!

Valla benim ozlemim bambaska :KK66: mesela markete tek basima gitmeyi ozledim. Evin penceresinden gunesi, gun batimini seyretmeyi, yesil agaclari ve cimleri, yagan yagmurda yurumeyi, kar yagarken kahve icmeyi, sinemaya gitmeyi ozledim. Burda hicbiri yok. Memleketten ziyade ulke ozlemi var diyebilirm.

Valla benim ozlemim bambaska :KK66: mesela markete tek basima gitmeyi ozledim. Evin penceresinden gunesi, gun batimini seyretmeyi, yesil agaclari ve cimleri, yagan yagmurda yurumeyi, kar yagarken kahve icmeyi, sinemaya gitmeyi ozledim. Burda hicbiri yok. Memleketten ziyade ulke ozlemi var diyebilirm.
söylediklerinin çoğunu yapabilecekken yoğunluktan fırsat bulamayabiliyorum ama uzakta olunca bir nimet tabi... düğün fotoğraflarımıza yeni seçmeye çalışıyorum o kadar düzene giremedik bi.. hayırlısı

Bende 1 aydır İstanbul'da annemdeyim.Safra kesesi ameliyatı geçirdim alındı çok şükür iyileştim.Evimi çok özledim,kısmetse perşembe günü sabah gidicem,orayada gidince annemi kardeşimi,yeğenlerimi özlüyorum,1 saat uzaklıktayım ama genede İstanbul dışındayım burası gibi olmuyor.Neyse Rabbim sağlık versinde gidiyim geliyim olsun İstanbul'a .Anne evi birbaşka arkadaşlar ,yani ben öyle düşünüyorum,ama kendi evimede alıştım çok şükür bir sorun yok sadece aileye özlem var

Bende 1 aydır İstanbul'da annemdeyim.Safra kesesi ameliyatı geçirdim alındı çok şükür iyileştim.Evimi çok özledim,kısmetse perşembe günü sabah gidicem,orayada gidince annemi kardeşimi,yeğenlerimi özlüyorum,1 saat uzaklıktayım ama genede İstanbul dışındayım burası gibi olmuyor.Neyse Rabbim sağlık versinde gidiyim geliyim olsun İstanbul'a .Anne evi birbaşka arkadaşlar ,yani ben öyle düşünüyorum,ama kendi evimede alıştım çok şükür bir sorun yok sadece aileye özlem var
Çok geçmiş olsun bu süreçte annende kalmakla iyi yapmışsın. Gerçekten ailenin evi bir başka canımın istediği gibi rahatım ama bir günden fazla kalınca kendi evimi özlüyorum :)

Çok geçmiş olsun bu süreçte annende kalmakla iyi yapmışsın. Gerçekten ailenin evi bir başka canımın istediği gibi rahatım ama bir günden fazla kalınca kendi evimi özlüyorum :)
ç
Teşekkür ederim Evet evimizi özlüyoruzBen genede anne evinide kendi evim gibi görüyorum,gidince gene eskisi gibi,yakın otursak kalmam ama uzağım onun içinde gidince 2yada 3 gün kalıyorum evime dönüyorum.Çok şükür Rabbim o evinde eksikliğini göstermesin.Kendi evimizdede sağlıkla huzurla oturalım Allah'ın izniyle

hayırlısı olsun biz 30 üstü olunca çok beklemeyelim dedik gerçi 11 ay oldu bizim yakında yılı devireceğiz şaka gibi zaman hızlı geçti...

Öyle gerçekten çok çabuk geçiyor zaman, 1 yıl oldu sayılır o zaman sizin. Ben de seneye düşünüyorum ancak.

geçmiş olsun canım tez zamanda sağlıklı bir bebişiniz olur inşallah. Çocuk çok büyük sorumluluk çok korkuyorum o yüzden
amin canım bende pek korku yok yetiştirme konusunda .. düşük yaptım açıkçası yine sağlıklı olmaz endişesi var.. Rabbim inşallah kolay bir hamilelik ve doğumla sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bebişlerimiz olur isteyen herkesin..

Öyle gerçekten çok çabuk geçiyor zaman, 1 yıl oldu sayılır o zaman sizin. Ben de seneye düşünüyorum ancak.
mayıs sonu 1 yıl olacak cnm ama tayindi eşya alımıydı vs eylül ortalarında ancak beraber yaşamaya başlayabildik o yüzden yıl nasıl oldu anlayamadım..

Back