Evlenmiş 2016 Gelinleri Sohbet Topiği

Merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor evlilikler .. bizde kayınvalidem rahatsız.. iyileşmesini bekliyoruz topluca kahvaltıya almayı planlıyorum 2-3 haftaya kadar ... ssayıda bi 15 civarı olacak gibi neler hazırlayabilirm önerilerinizi alayım

Merhabaa iyi gidiyor şükür evlilik. Ben kahvaltıya çağırdığımda genelde yuvarlak poğaça yapıyorum sonra içini açıp domates kaşar veya salam kaşar koyabilirsin çok güzel oluyor. Sigara böreğide yapabilirsin hazır yufkadan basit oda. Menemen, sucuk, patates kızartması daha ne olsun baya birşey olmuş oluyor

Merhabalar, ilk zamanlara göre daha iyi daha düzene oturuyor herşey yavaş yavaş. Geçmiş olsun kayınvalidenize. Ay kahvaltı ve çaya almak çok zahmetli bence en iyisi yemek kahvaltıya kimseyi çağırmadım ben ama aklıma gelenleri yazayım. Peynir reçel zeytin domates salatalık fix zaten, bunlar dışında pankek krep börek poğaça tarzı bişiler yapabilirsin. Kürdanlara çeri domates ve salam felan geçirip süsleme yapabilirsin, patates kızartması yada karışık kızartma yapabilirsin. Yumurtayı da omlet yada haşlama yapıp üzerinde maydonoz yağ baharat olabilir. Ekmek pizzası çok severim kahvaltıya ondan yapabilirsiniz. aklıma gelenler bunlar şimdilik :)

Kızlaar bir yıl olan varmı evleneli aranızda bizim evlilik yıl dönümü tam 1 ay sonra ne yapsam etsem karar veremiyorum. Yurt dışından baya birşey aldım çinden malum siteden bir türlü gelmedi sürekli kargo başka bir yere gidiyor falan oradan umudumu kestim. Kendime güzel iç çamaşırı alsam güzel bir yemek falan ama hediyeyi napcam bilemiyorum varmı fikirleriniz.

Senin yazdıklarında mantıklı canım ki kahvaltı olunca bende çok çok birşeyde beklenmez. Banada yemeğe çağırmak çok zor geliyor.

menemen, poaça, patates kızartması yada fırında patates benimde aklımda... bakalım ilk defa olacak topluca daha önce sadece anne baba gelmişti...

Ekmek pizzası nasıl cnm onu bilmiyorum bende yemek düşündüm ilk aslında çayın yanınada 1-2 tuzlu tatlı yaparım olur biter diyordum ama kayınvalidem yeni kanser tedavisi oldu ben menü söyledikçe eşim annem onu yemese bunu yemese dedi 15 kişiyede et li yemek zor olur diye düşündüm cnm etli yemek ne yapabilirim onu da bilmiyorum. birde muhtemel eşim nöbetli çalıştığı için cumartesi öğleye doğru gelecekler en uygun o yemek menüleri olursa ona da bakabilirim..

Bizim mayısta canım gerçi nikahı mart sonunda yaptıkta... ben dışarda mı yesek diye düşünüyorum. Gelenekselleş se şık bi restaurantta.. nisanda eşimin doğum gübü belki o güne güzel bir yemek hazırlarım tabi nöbette olmazsa denk gelirsek... ama hediye düşünmedim açıkçası.. birde o benim doğum günümü unutmuştu o gün ben yoldan geldim oda beni sabah erken aldı eve bırakıp işe gitti işten aradı.. heryer kapalıydı bayram olunca birşey yapamadım diye. acaba bi tarafımda hiçbirşey yapmasam mı diyor:)

Bilemiyorumki ya aklımda bir sürü şey var ama böyle waoow diyeceği birşey bulamıyorum.

Kapadokyada otele rezervasyon yaptım ama evlilik yıl dönümünde referandum olduğu için söylemek zorunda kaldım eşime çünkü erken dönücez belki hiç gitmek istemez. Anı defteri yaptım fotoğraflarımızın olduğu içinde yanınada güzel şeyler yazdım. Birde kapağını çok beğendiğim defter aldım içine bir yılımızın nasıl geçtiğini yazıcam kendisinede yazdırıcam her yıl yapalım bunu ilerde çocuklarımız okusun istiyorum. Güzel bir yemek balonlar falan. Daha napayım yani kişisel bir hediye gerekirmi ararmı bilemiyorum.

işte bu tarz şeyleri ben eşimden bekliyorum ama o konuda pek romantik değil sanki pek aklına gelmiyor sanki..bir de yoğun çalışıyor ya ondan da olabilir. Güzel şeyler hazırlamışsın bence çokta çıtayı yükseltme derim ben ilerleyen zamanlarda yaparsın:)

Değilmi ya daha mayısta doğum günü var ve eşim doğum günlerine daha çok önem veriyor. Bende eşimden bekliyorum birşeyler ama yapmıyor

ekmek pizzası normal ekmeği kızartır gibi dilimle, üzerinde yumurta çırp sür at fırına 5 dk. o arada üzerine dizeceğin malzemeleri hazırla domates salam sucuk biber ne istersen onları diz 5 dkda öyle dursun,sonra kaşar koy erisin çıkar. Gayet güzel oluyor.

Doğru kanser hastalarının yicekleri seçili. Balık seviliyorsa o kolay at fırına herkes için 1 levrek çorba salata çayın yanına tatlı bitti. Ben bana geldiklerinde fırına tavuk pirzola patates atmıştım, köfte kızartmıştım,çorba pilav, mantar sote ,salata. bikaç saatte halloluyor bunlar.

Benimde evlilik yıl dönümüm Mayıs ayında.Nikahimiz 28 Mayısta oldu,Düğünüm temmuz ayında olmuştu.Mayısın 28 pazar gününe denk geliyor hemde ramazan.Bende ne yapacağımı şaşırdım.Oturduğum yer İstanbula 1 saat uzaklıkta, Burda sık bir restorant yok,Annemlere gitmem lazım ordan bir yere gitmemiz lazım oruçlu olucaz açıkçası ilk yıl olacağı için biraz özel olsun istiyordum. Nasıl fikirler sunuyorsunuz kızlar bekliyorummmm.

Değilmi ya daha mayısta doğum günü var ve eşim doğum günlerine daha çok önem veriyor. Bende eşimden bekliyorum birşeyler ama yapmıyor
Aynen canım ama benimki daha çok utanıyor sanki.. biraz kırılmıştım ona gidip çiçek almış bana anlatırken yolda yürürken herkes bakıyordu derken utanıyordu. tam da maalesef romantik değil ormantik bir kocam var derken - kalkıp çıktı on saniye sonra yan odaya sakladığı çiçeği almış gelmiş arada romantik olsun bari.. diye..

canım biz de nikahı martta kıydık ama düğün 29 mayıs o olsun diye düşündük açıkçası ama Ramazan geliyor nasıl yaparız bilmiyorum

Günaydın kızlar dün ilk misafirlerimi ağırladım .. eşimin ailesi kardeşler vs topluca gelecekti.. tam ona hazırlanırım kahvaltıyı yapıp başlayalım derken çat kapı arkadaşı aradı bizde dışarı çıkmaya zaman yok eve gelsin dedim 2 kişi sanırken bi baktım teyzeler vs kalabalık bir grup...kahvaltıyı arttırdık çay takviyesi koştur telaş vs 12.30 gittiler biz markete gidip gelene kadar da kayınvalidemler geldi.. neyse ki yemekler yetişti sıkıntı olmadı aa ben epey yoruldum akşam olsun da dinlensem modundayım

Merhaba kızlar haftaya eşimin doğum günü var ve ben ne hediye alacağımı bulamadım niyetim güzel bir sofra hazırlamak ama başka ne yapabilirim bilmiyorum

2016 gelinlerinden biri de benim. Önümüzdeki ay 1. yılımız olacak. İyi gidiyor çok şükür. İkimiz de ailelerden uzakta hatta bayaaa uzaktayız. Gurbette gurbete ve birbirimize alıştık gibi. Çocuk soruları başladı tabi. Birer defa da aileleri çağırdık ağırladık. Onlar da bizi derleyip toparladılar. Sonra yine bizi baş başa bıraktılar. Geç evlendim. Evleneceğim hiç aklıma gelmezdi. Evi çekip çevirme konusunda da iyiyim galiba.
İşte benden de böyle... Herkese mutluluklar.

Merhaba kızlar haftaya eşimin doğum günü var ve ben ne hediye alacağımı bulamadım niyetim güzel bir sofra hazırlamak ama başka ne yapabilirim bilmiyorum

Bence en güzeli güzel bir sofra hazırlamak. Erkekler için yemek herşey Hediye de ihtiyaca yönelik bir şey olabilir. Telefon,saat,ayakkabı,parfüm, kıyafet vb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…