• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmiş 2016 Gelinleri Sohbet Topiği

Mercimek çorbası, et sote, pilav yada püre ( hangisinin lezzetine güvenebilirsek) Yeşil salata yapacağım. Havuc kavurup yoğurtlarım. Birde bimden közlenmiş biber alacağım. Annem kabak tatlısı yapacak.
Hazır yufkadan börek yapacağım.
Çaya da hazır pasta, makarna salatası ve börek servis ederim.
Yarın akşam marulları yıkar, çorbayı yaparım. Buzluktan meyve suyu yaparım. Havuçları rendelerim. Börek içini hazırlarım.
Cumartesi de et sotem, pilavım kalır. Birde börek yapmak.
gayet uygun bi menü olmuş cnm kolay gelsin şimdiden

Kizlar dun cok degisik bir aksam gecirdim.
Ben uzun suredir sindirim problemleri yasiyordun korktugum icin gitmiyordum. Dun aksam lavaboda birden kan bosaldi. Yasadigim korkuyu anlatamam. Hemen acile gittik ozel hastahane almadi. Arastirma hastahanesine gidin dedi. Oraya gittik ama elim ayagim titriyor hemen kan aldilar serum taktilar. Iki kere tekrarlandi. Riskli bir durum olmayinca bes saat sonra biraktilar. Bagirsagimda yirtik veya yaradan supheleniyorlar. Bir saat sonraya dr randevum var. Dua edin de kolonoskopiye gerek kalmasin. Hersey bosmus.. esim deli oldu uzakta. Tum ailesi mahvoldu beklerken. Kollarim kutuk gibi morardi agriyor. O hastahanede neler var nasil kalabalik.. rabbim hepsinin yardimcisi olsun..

Ben uzun suredir sindirim problemleri yasiyordun korktugum icin gitmiyordum. Dun aksam lavaboda birden kan bosaldi. Yasadigim korkuyu anlatamam. Hemen acile gittik ozel hastahane almadi. Arastirma hastahanesine gidin dedi. Oraya gittik ama elim ayagim titriyor hemen kan aldilar serum taktilar. Iki kere tekrarlandi. Riskli bir durum olmayinca bes saat sonra biraktilar. Bagirsagimda yirtik veya yaradan supheleniyorlar. Bir saat sonraya dr randevum var. Dua edin de kolonoskopiye gerek kalmasin. Hersey bosmus.. esim deli oldu uzakta. Tum ailesi mahvoldu beklerken. Kollarim kutuk gibi morardi agriyor. O hastahanede neler var nasil kalabalik.. rabbim hepsinin yardimcisi olsun..

Çok geçmiş olsun, çok ufak bir ağrıyı sızıyı bile ihmal etmemek lazım aslında küçük bir mide ağrısının bile nelere neden olabileceğini çok iyi biliyorum. Gerçekten hayatta hiçbirşey için üzülmeye yorulmaya değmez. Senin de eşinin uzakta olması ikiniz içinde kötü olmuş. Aileler yakındadır umarımm..

Çok geçmiş olsun, çok ufak bir ağrıyı sızıyı bile ihmal etmemek lazım aslında küçük bir mide ağrısının bile nelere neden olabileceğini çok iyi biliyorum. Gerçekten hayatta hiçbirşey için üzülmeye yorulmaya değmez. Senin de eşinin uzakta olması ikiniz içinde kötü olmuş. Aileler yakındadır umarımm..

Annemin yanindayim, ben annesi ile o annesi ile
Cok tesekkur ederim. Insallah hayirli haber alirim..

Canım cok gecmis olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah. Herseyin başı sağlık ,sağlık gittimi hayat duruyor malesef...

canım çok geçmiş olsun
kolonoskopiden hiç korkma senin için daha iyi sonuclar alınacaksa yapılması en iyisi zaten her insanın yaptırması gereken bşymiş
bende yakın zamanda yaptıracağım öünkü babamında bağırsaklarında iyi huylu tümörler var tedbir amaçlı baktırcam
zaten bayıltıyorlar hiç korkma geç olmasındansa erkenden bakılması en iyidir
şimdiden geçmiş olsun gelişmelerden haberdar et bizi

canım çok geçmiş olsun
kolonoskopiden hiç korkma senin için daha iyi sonuclar alınacaksa yapılması en iyisi zaten her insanın yaptırması gereken bşymiş
bende yakın zamanda yaptıracağım öünkü babamında bağırsaklarında iyi huylu tümörler var tedbir amaçlı baktırcam
zaten bayıltıyorlar hiç korkma geç olmasındansa erkenden bakılması en iyidir
şimdiden geçmiş olsun gelişmelerden haberdar et bizi

Tahliller temiz çıktı, bende hiç sesimi çıkarmadım. günde 10 tane ilaç içiyorum ama hala içmemiş gibiyim, hiç bir fark olmadı. Cumartesi tekrar gidip daha derin testler isticem. Tekrar kanama olmadı, ama yeterli uyarıyı verdi peşini bırakamam artık..
Çok teşekkür ederim hepinize kızlar :)
Misafirlerim ile çok güzel geçti, dünya kdr arttı topladım anneme geri getirdim :)

ben ağırlamaya başladım arkadaşlarım geldi pasta börek yaptım
nefis yemek tarifleri sitesinden bakıp yaptım hep
bu menüyü iş arkadaşlarım geldi öyle yaptım
patatesli çıtır börek aynı usul içine kıyma koyup kıymalı yaptım
katmerli poğaça
mercimek köfte
muzlu kurabiye
tiramisu
yaprak sarma
ve benim kendi erişteli tavuklu bir salatam var ondan yaptım
herkes afiyetle yedi tarifler birebir tutuyor
ama pasta börekli misafir çağırmak çok zor yemek daha basit
pasta börekli çağırınca çok çeşit yapmak zorunda kalıyorsun ve çok yoruluyorsun Allahtan eşim yardım etti poğaçaları anlattım o yogurdu yaptı bir gün önceden bazılarını yaptım sonra sabah devamını yaptım
kız arkadaşlarıma da 3 kişilerdi kısır peynirli milföy börek sarma vardı onu yaptım portakallı kek makarna salatası
bi arkadaş çiftimiz geldi onlara fırında tavuk yaptım içine patates küçük soğan patlıcan kapak doğrayıp yaptım pilav mercimek çorba salata haydari yaptım haftaiçiydin işten gelince fazla uğraşamadım
bi arkadaş çift geldi mercimek çorba içli köfte fırında patlıcan kebabı cacık ve piav yaptım
yine bir çift geldi :):):):):)
onlarada
maşallah canım sen baya hamaratsın

Tahliller temiz çıktı, bende hiç sesimi çıkarmadım. günde 10 tane ilaç içiyorum ama hala içmemiş gibiyim, hiç bir fark olmadı. Cumartesi tekrar gidip daha derin testler isticem. Tekrar kanama olmadı, ama yeterli uyarıyı verdi peşini bırakamam artık..
Misafirlerim ile çok güzel geçti, dünya kdr arttı topladım anneme geri getirdim :)
geçmiş olsun canım

tekrar geçmiş olsun canım inşallah bir sorun çıkmaz gelişmelerden haberdar et bizi

hoş buldum. bu gün moralim çok bozuk benim ya. PKOS vardı bende doktora gittim biraz kötü konuştu acilen tedaviye başlamamız lazım dedi...
geçmiş olsun cnm
ne gibi bir müdehale yapıcak doktor
ilaç mı kullanacaksın maelşyat vs mi dedi
soğan suyu iyi oluyor diye duydum bi araştır istersen kist için

geçmiş olsun cnm
ne gibi bir müdehale yapıcak doktor
ilaç mı kullanacaksın maelşyat vs mi dedi
soğan suyu iyi oluyor diye duydum bi araştır istersen kist için

rahim filmi çekilecek sonrasında ilaç tedavisiyle başlayacağız dedi :( soğan kürü deneyemiyorum bana çok kötü geliyo tüm vücudumu şişiriyor :(

rahim filmi çekilecek sonrasında ilaç tedavisiyle başlayacağız dedi :KK43: soğan kürü deneyemiyorum bana çok kötü geliyo tüm vücudumu şişiriyor :KK43:
hmm anladım cnm inşallah iyi sonuçlar alırsın çok geçmiş olsun

Back