Evlenmiş 2016 Gelinleri Sohbet Topiği

ben bu aralar kurum dışı görevlendirme çıktı onla uğraşıyorum canım birde hastane işleri işte...
Şehir dışınamı canım görevlendirme. allah kolaylık versin tabi hamiş olunca hastane işleride var . Bizde bu hafta sonu kendi evimize taşınıcaz şu an ev rezil halde her yeri topladık falan ama dağınıklık beni çileden çıkarıyor.

Maşallah canım sende hamilesin ne güzell cinsiyeti bellimi bebişinin? Bizde Nisanda evlendik bende Abant'a çok bakmıştım inşallah bir gün gidebiliriz.
Cinsiyeti belli değil canm eğer gidebilirsek bu perşembe bebiş de inat etmezse öğrenebileceğiz.Öğrendiğimde yazarım buraya.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah anne olmayı.Bana da inş
Abanta balayından beri hep bakıyorum bi de baharda denk getirsek diye

Çok iyi yapmışsın canım çok şey almamakla ben baya baya çok almışım şu an taşınmaya çalışıyoruz o kadar çok eşya varki 20 yıllık evli gibiyim.
Canm çok eşyadan kastın ne kadar bilmiyorum ama ben de aldırdım diyebilirim.5 aylık evliyken 1500 km öteye taşıdık evi iş dolayısıyla.keşke almasaydım dediğim YOk benm.
toplaması kolay geldi de yerleşirken yoruldum ama zaman geçtikçe unutuyor insan.İnşallah sen de zararsız ziyansız taşınırsın evine

İnşallah zarar görmeden taşırız. Benim unuttuğum kullanmadığım mutfak eşyası çok fazla çok eşyadan kastım hep mutfak

yok canım şehir içi ama şimdiki kurumun yanından ev tuttum diğer kurum 1 saat mesafede o kötü oldu süt izni falan rahat olur demiştim hayırlısı bakalım.

kolilere oda ismi yazınca yerleşmek kolay olur benim hala eksik eşyalarım var ayakkabılık vs kolilerim hala bitmedi . Rabbim kolaylık versin

canım doktora özele mi gidiyorsun ne zaman başladın gitmeye. nasıl bir rutin olmalı

Rabbim kolaylık sağlar inşallah. Yardım edecek biri varmı aynı şehirde bebeğe bakabilecek
yok canım kayınvalidem yakın şehirde ama bu aralar rahatsız geçmişte kanser atlatmış şu an tahlilleri yapılıyor inşallah sıkıntılı birşey çıkmaz aklımda o da var...

yok canım kayınvalidem yakın şehirde ama bu aralar rahatsız geçmişte kanser atlatmış şu an tahlilleri yapılıyor inşallah sıkıntılı birşey çıkmaz aklımda o da var...
Çok geçmiş olsun inşallah birşey çıkmaz zor bir durum ya. Eşininde seninde yardımcın olsun Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…