• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmeyin

limont

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
122
43
98
34
Çanakkale
Evliliğe toz pembe bakmayin. Evlenince her sey degisiyor. Biz kadinlar hrseyin iyisi güzeli olsn istiyorz. Hr şeye farkli bakiyoruz. İnce düşünüp kndimizi heba ediyoruz. Ama erkeklerde bu olmuyor. Buda insana cok koyuyor.. cok iyi düşünün evlilik icin. Ve dogru zamani kollayın

Sanirim mutlu degilsiniz.. insallah cok mutlu olursunuz istediginiz gibi olur hersey ama zaman en buyuk ilac ne kadarlik evliniz bilmiyorum ama guzel caninizi skmayin duzelir insallaah

Samsung s3

Beklentileri minimuma indirip esleri degistirmek yerine oldugu gibi kabullensek evlilk harika ama yok illa benim dedigim olacak reis benim derseniz o filika batar saygili olun sevgi pesinden geliyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evlenmeden önce açık açık konusmak gerekiyor bence. Bazı seylere takilip sonradan duzelir diyeceginiz seyler olmamali. Ayrica karsindakine ilgi gostermeden ilk önce ondan da beklememeli. Ne ekersen onu bicersin. Tabi nasip kismet de var...

Evliliğe toz pembe bakmayin. Evlenince her sey degisiyor. Biz kadinlar hrseyin iyisi güzeli olsn istiyorz. Hr şeye farkli bakiyoruz. İnce düşünüp kndimizi heba ediyoruz. Ama erkeklerde bu olmuyor. Buda insana cok koyuyor.. cok iyi düşünün evlilik icin. Ve dogru zamani kollayın

sen sımdı yenı evleneceklere ne soylesen onlar kendılerını haklıya ıye ınandırırlar derler ya evlılık kale gıbıdır dısardakıler ıcerı gırmek ıster ıcerdekıler dısarı cıkmak ben esıme delı gıbı asık evlendım hemde neler feda ederek yıne asıgım cok sevıyorum ama sevgılılk donemı baska mutluydum kotu bı evlılıgım yok ama yınede eskıye donmek ısterdım:9::9::9:

Back