• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeyi düşünen genç kızlara abla tavsiyesi.

aysen-srr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
1.013
1.465
133
Ben 39 yaşında 17 senelik evli bir ablanız olarak diyorum ki,sakın ha sakın eşinizin ailesi ile,değil aynı evde aynı sokakta bile oturmayın.biz aynı binada oturuyoruz bu da yetmezmiş gibi eşim babasının yanında çalışıyor.ve biz eşimle ne kadar iyi anlaşsak da her sene büyük bir aile kavgası çıkıyor (daha doğru babasıyla kavgalar çıkıyor)en sonuncusunu bu cumartesi yaşadık.illa bir anne babayla yaşayacaksanız kendi anne babanız la yaşayın.

Edit:kendi anne babanız la yaşayın derken hiç evlenmeyin demek istedim.evlendikden sonra onlarla yaşayın demek istemedim.yanlış anlayanlar olmuş.

Son düzenleme:
çok büyük bir genelleme olmamışmı.?[/QUOTE

Eşinin ailesiyle beraber veya yakın oturan,yada çok içli dışlı olan kime sorsanız eminim aynı şeylri söyler.Çünkü bu yalnızca benim sorunum değil etrafımda bu şekilde yaşayan kim varsa aynı şeylerden şikayetçi.

benim onerim de hali hazirda evli veya partneri olanlara gelsin,

erkek cocuk dogurmayin :KK70:

zira sirf erkek anasi babasi oldugunuz icin hakaretlerre maruz kalabilirsiniz.

o zaman;

let the linc begin :rapci:
genelde erkek anne babalri kotudur. Pistir. Sigara icer. Horlarlar. Bak horlama mevzusu cok ciddi. Birisi yazmis boyle kendi anne babasi horlamaz hatta tuvalet ihtiyacı bile görmezler...
Ayni anne babalarin oglu varsa acaba onlarin gelini de oyle diyince bu gelinler ne yapiyor.

genelde erkek anne babalri kotudur. Pistir. Sigara icer. Horlarlar. Bak horlama mevzusu cok ciddi. Birisi yazmis boyle kendi anne babasi horlamaz hatta tuvalet ihtiyacı bile görmezler...
Ayni anne babalarin oglu varsa acaba onlarin gelini de oyle diyince bu gelinler ne yapiyor.

valla insan ogluna ne yapsan yaranamazsin.
bence boyle.

ama gelip konu acip,
insan irkinin yarisinin ana babasina laf sokmak da cidden sacma.

Back