Evlenmeyi beklemek??

Asdfghcf

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2020
164
52
13
Merhaba 26 yasindayim ve yaklasik 3 yildir cok dua ediyorum evlilik icin, hayatimda beni sevecek bir es istiyorum.Cocugum yuvam olsun istiyorum hayirlisi ile.Cok dua ediyorum, benim ettigim dualarin binde birini etmeyen arkadaslarim hep evli cocuklu.Gorucu usulu gorustuklerimle hep olumlu baslayip olumsuz oldu sonradan.Onlarda hep evliler.Gordukce uzuluyorum benim niye hayatima biri girmiyor diye???Yaşım geç degil biliyorum ama evlilik icin ideal.Bu konuda cok kaygilarim var, yardimci olurmusunuz?

Napalim aday mi bulalim size? Allah zamani gelince o kisiyi cikarir karsiniza. Basimiza gelen veya gelmeyen her sey imtihan. Bu kadar israrci olmayin.sadece evlilige yogunlasmayin hayatinizin tadini cikartin . Mutlu olmak icin evlilige bel baglamayin ve evlilige bu kadar deger atfedip gozunuzde buyutup evlenince her sey dort dortluk olacak diye dusunmeyin sonra hayal kirikligina uyrayabilirsiniz.

evde oturarak dua ediyorsan canım olmaz o is, çık bi dışarı gez dolaş arkadaslarinla mutlaka karşına biri çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…