Evlenmeli miyim?

Okurken nasıl evleneceksiniz? Bursla ev mi geçindirilir Allah aşkına? Memur maaşıda tek başına şu anda okuyan iki öğrenciye yeter mi emin olamadım. Onu geç öğrenci halinizle nasıl düğün yapacaksınız? Hadi düğün yapmadınız nasıl ev kuracaksınız? Şu anda 3.sınıf falansınız sanırım. Mezuna kalmadan üniversiteyi kazandıysanız direkt öyle olmanız lazım. 1 sene daha bekleyin okulunuz bitsin. Bir işe girin,para biriktirin önce. Daha iyi olmaz mı?

Sevgilinizle evlilikle ilgili kitaplar okuyacak motivasyonunuz varsa evlenin, kaçırmayın böyle adamı ajsjsjsj

Evlilik sorumluluğunu erken yaşta almak gerçekten gereksiz. İşin içinde aileler var,bir sürü prosedür var. Okullar bitsin,sonra isterseniz yine evlenin.

Burslarınızla ilgili olarak,burs veren kişi ve kurumlar evlendiğinizi gördüğünde o bursları geri çeker. Şahsen ben öyle yaparım. Kurumlar da aynen benim gibi hareket eder. Size okumanız için veriliyor çünkü, evliliğiniz için değil.

Okulunu bitirip iş sahibi olmadan kesinlikle evlenme, evlenince alınamıyor o diplomalar. Hayat bu risk için çok kısa. Adam kaçmıyor. İkiniz de mesleklerinizi elinize alın, sonra istediğiniz zaman evlenin. Evcilik değil bu, nikah insana bir sürü angarya yüklüyor. Bitiremezsin okulunu. Kendine bunu yapma.

O insan sizin için doğru kişi olabilir, çok mümkün. Ancak diğer arkadaşlarımın da dediği gibi 21 yaş erken. Çok başarılıymışsınız maşallah. Okulları bitirmeyi, iş sahibi olmayı ve hayatta biraz daha tecrübe sahibi olmayı beklemelisiniz bence. Sizden çok büyük sayılmam 27 yaşındayım ancak 21 yaşımı kendimde düşündüğümde hayata kesinlikle aynı yerden bakmıyorum, fikirlerim çok değişti. Aynı ben değilim. Sevgilerimle.

Evlen, evlen de gör olurdu yorumum normalde lakin siz gerçekten evlenebilirsiniz gibi geldi.
Bizden farklı olan hayat görüşünüz kaldırır bunu diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…