Evlenmeli miyim yoksa evlenmemeli miyim? Hangisi doğru olur? Ne yapmalıyım bu durumda?

Şimdi mantık önemli aşk değil diyenler gelebilir ama ben asla öyle düşünmüyorum bir insanı başta sevemiyorsan sonra da sevmek pek mümkün olmuyor senelerce aynı insan aklındaki insana bağlı kalabiliyorsun bence tekrardan aşık olup sevmeyi bekleyebilirsin sevmediğin biriyle evlilik insana bence eziyet olur her hareketiniz batar peki o unutamadığın kişiyle barışma imkanı yok mu

Kiz ayni yataga saygi cercevesinde mi gircek. Bcbcbx illa bi cekim olmasi lazjm
Yatağa tiple girilseydi herkes bir Kıvanç beklerdi. Gönül, ten kime ısınırsa yatakta da o ısıtır. Ben dahil yılların evlisi arkadaşlar hep dış ilişkilerin görünüşle yürümediğinde hemfikiriz. Bir çekim olacak ama wauvvv yapmak mecburiyeti yok illa

Ben tip demedim ki. Ama asgari hoslanmasi lazim en azindan

Eşyalarını tutmak, fotoğraflarına bakmak, mesajlarını okumak asla sağlıklı değil. En büyük hatayı burada yapıyorsunuz. Her şeyi yok etmeniz gerek. Sürekli gözünüzün önünde, aklınızın köşesinde olan bir şeyi nasıl unutabilirsiniz?

Ayrıca bu ısrar neden? Adam sizi terk edecek kadar kopuk sizden. Bitmiş gitmiş. Yaşınız da var yani ergen bağımlılığı da değil.

Hayatınız geçip giderken birinin arkasından ağlamayı mı tercih ediyorsunuz?

En büyük kötülük sizin kendinize yaptığınız. Bence bir an önce bu dramatiklikten kurtulup hayatınıza bakın.

Herkes kendi hayatına bakar bir saniyen geri alınmıyor. Hayat akıyor. Önce o kişiye ait her şeyden kurtul. Sonra kendi başına zevk almayı öğren. Karşındakini gerçekten tanımak için şans ver. Aklında olanı yanında götürüp önyargıyla olmaz dersen olmaz zaten. Eskinin hayaliyle nereye kadar?

Eğer çok uzun zaman geçtiyse ve unutamıyorsanız psikolojik destek almalısınız. Kimseyi sevemiyorum diyorsunuz. Takıntı yapmışsınız gibi hissettim. Psikolojiniz evliliğe hazır değil bence. Önce kendinizi düzeltmelisiniz çünkü karşı tarafın hakkına girersiniz

Burada adamın hakkına girmiş olursun.
Seni sevmedigini bildiğin halde evlendigin bir kocan olsa ne düşünürdün ?
Her cümlesi yalan,her duygusu yalan..
Aynı yataktasiniz ama aklında başka biri..
Ben,kocamın başkasını sevdigini,unutamadığını bilerek evlenirdim diyorsan evlen sende.

Ebet unutmasi lazim once. Haklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…