- 3 Nisan 2023
- 2.224
- 4.509
- 25
-
- Konu Sahibi zencefillikurabiye0
Şimdi mantık önemli aşk değil diyenler gelebilir ama ben asla öyle düşünmüyorum bir insanı başta sevemiyorsan sonra da sevmek pek mümkün olmuyor senelerce aynı insan aklındaki insana bağlı kalabiliyorsun bence tekrardan aşık olup sevmeyi bekleyebilirsin sevmediğin biriyle evlilik insana bence eziyet olur her hareketiniz batar peki o unutamadığın kişiyle barışma imkanı yok muİyi geceler kızlar. Ben burada yeniyim daha. Bir şey sormak istiyorum. Bir sevgilim vardı aşıktım ona ayrıldık ama unutamadım. Bana aldığı şeyleri atamadım hala kullanıyorum. Fotoğraflar var. Hiç kimseyi böyle sevmedim. Ondan sonra kimseyi sevemiyorum. Bazen ağlıyorum. Annem evlenmemi istiyor, yalnız kalma ileride diyor, torun istiyor. İş arkadaşının oğlu beni istiyor. Annemde evet de diyor. Ama kararsızım. Adam çok iyi biri, doğru dürüst biri. Aileside öyle. Ama sevmiyorum kızlar hiç bir şey hissetmiyorum ona karşı. Evlenirsen daha kötü olurum diye korkuyorum. Onunla nasıl yaşarım? Onuda üzmek istemem. Hayatını mahv etmek istemem. Bu arada yaşım 32 yakında 33 olacak. Ne yapmalıyım? Sevmediğin biriyle evlenmek doğru mu? mantıklı mı? Bir akıl verin. Yalnız kalmaktan da korkuyorum. Sonradan sevmek mümkün mü? bence hayır. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kiz ayni yataga saygi cercevesinde mi gircek. Bcbcbx illa bi cekim olmasi lazjmBence mümkün. Evlilik sevgiyle değil saygıyla ilerliyor
Tek yatakla bitmiyoki. O sadece bi basamak sjsjsjaKiz ayni yataga saygi cercevesinde mi gircek. Bcbcbx illa bi cekim olmasi lazjm
Yatağa tiple girilseydi herkes bir Kıvanç beklerdi. Gönül, ten kime ısınırsa yatakta da o ısıtır. Ben dahil yılların evlisi arkadaşlar hep dış ilişkilerin görünüşle yürümediğinde hemfikiriz. Bir çekim olacak ama wauvvv yapmak mecburiyeti yok illaKiz ayni yataga saygi cercevesinde mi gircek. Bcbcbx illa bi cekim olmasi lazjm
Ben tip demedim ki. Ama asgari hoslanmasi lazim en azindanYatağa tiple girilseydi herkes bir Kıvanç beklerdi. Gönül, ten kime ısınırsa yatakta da o ısıtır. Ben dahil yılların evlisi arkadaşlar hep dış ilişkilerin görünüşle yürümediğinde hemfikiriz. Bir çekim olacak ama wauvvv yapmak mecburiyeti yok illa
E vakit geçirsin. Muhabbet ilerlerse hoşlanabilirBen tip demedim ki. Ama asgari hoslanmasi lazim en azindan
Tabi canim denesin. Tanidikca hoslanabilir.E vakit geçirsin. Muhabbet ilerlerse hoşlanabilir
Ebet unutmasi lazim once. HaklisinBurada adamın hakkına girmiş olursun.
Seni sevmedigini bildiğin halde evlendigin bir kocan olsa ne düşünürdün ?
Her cümlesi yalan,her duygusu yalan..
Aynı yataktasiniz ama aklında başka biri..
Ben,kocamın başkasını sevdigini,unutamadığını bilerek evlenirdim diyorsan evlen sende.