S
seviyo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi seviyo
-
tşk ederin arkadaşım böle güzel yanlarıda var dimi ben hep kötü taraflarını düşündüm iyi yanları düşünmekte lazım galiba sanada ii bayramartek korkum mutsuz olmak senınde bu olsun baska korku tasıma ı yanlarını dusun derım mesela yağmurda beraber ozgurce yurumekk usuduğunde ona sarılmak ıstedın saatlerde esınle cıkıp dolasmak yanı bunun gıbı bır suru guzellık varken bırak kotu dusuncelerı cnm sevdığın sonucta bak olumlu düşün hersey guzel olsunn tatlım tek korkunda mutszluk olsun :1closedeyes:
bu arada ı bayramlarr
yaa ben boyle bi baslık acmayı dusunuyodum aslında ,gerek kalmadı ;-)
hayatımda en çok ıstedigim aşkımla evlenmekti hatta çok mucadelelerden gectık,babam benı vermek istemedi vs((
2008 sonbaharında nıkahım oldu,2009 eylul 25tede dugunum olcak kısmaetse :Saruboceq: buraya kadar hersey guzel...
ama ben artık evlenmek istemıyorum çok karısık duygular içerisindeyım kıslarr,napıcamı bılmıyorum korkularım .. ya ne bılım ya mutlu olamazsam yada sankı bu aşkımla yasadıklarımız dugunle bırlıkte sıhrı bozulcakmıs gibi gelıyor(
dugun tarıhını daha ileri atalım dedım ben hazır deilim,hazır hissetmıyorum kendımı dedım ,eşime..
benı tesellı ettı saolsun korkmamam için. ama olmuyor işte.. elimde olsada kose bucak kacabılsem evlenmekten dıyorum ,duygularım çok karısık .. bazende sırf çatmaya -tartısmaya yer arıyorum(
bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?napmam gerekıyor mutsuz olmaktan ve aşkımı mutsuz etmekten korkuyorum?(
ben de senin durumundayim,sende 3 ay var daha ama bende 12 gun kalmis.stresten dudagim ucukladi 2 taraftan.insallah dugune kadar gecer diye dua ediyorum :) deminden beri okuyorum burda yazilanlari.herkes dugunden onca bi karmasa yasamis beyninde.bence normal bu...kolay degil,hayatin,duzenin herseyin degisiyor.Allah hepimize sabir versin dugun oncesi...ve insallah hepimiz mutlu oluruz...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?