- 4 Temmuz 2018
- 318
- 221
-
- Konu Sahibi standartfit
Valla isteyen, seven çokta güzel gösteriyor.sevgisini çok gösteremeyen biri galiba yetiştirilme tarzıyla alakalı
uzak ilişki (1 sene) nadiren görüşebiliyoruz
aramızda 4 yaş var o büyük
bulunduğum şehirde iş bulmak istediğini söylüyor ama icraat sıfır (0) benim onun şehrine gitmemse mümkün değil ben büyükşehirdeyim o doğuda orada mesleğimi icra etmem çok zor
sevgisini çok gösteremeyen biri galiba yetiştirilme tarzıyla alakalı ya da karakteri bu önemli değil alıştım
bebek videoları gösterdiğimde tepkisiz kalıyor ama istediğini de söylemişti kafam karışıyor bu şekilde ne istediğini anlayamıyorum sanırım kendisi de bilmiyor
Ayrılın sonu yokuzak ilişki (1 sene) nadiren görüşebiliyoruz
aramızda 4 yaş var o büyük
bulunduğum şehirde iş bulmak istediğini söylüyor ama icraat sıfır (0) benim onun şehrine gitmemse mümkün değil ben büyükşehirdeyim o doğuda orada mesleğimi icra etmem çok zor
sevgisini çok gösteremeyen biri galiba yetiştirilme tarzıyla alakalı ya da karakteri bu önemli değil alıştım
bebek videoları gösterdiğimde tepkisiz kalıyor ama istediğini de söylemişti kafam karışıyor bu şekilde ne istediğini anlayamıyorum sanırım kendisi de bilmiyor
yok biz (2) yan yanayken şahane uzaktayken bazı zamanlar bu anlattığım gibi oluyor anlamadım hiçKarakter olarak durgun bir (1) insan olabilir.
İkiniz (2) yanyana iken de uzakta iken de oldum olası hep aynı mı?
evet hep konuşuyoruz iletişimimiz tam fakat bazen oluyo ki bi şeye takılıyo mesela bi sözümü beğenmedi diyelim onu söylemek yerine üç gün tavır yapar anlaşılması zor biriSizinle ilgili mi arıyor mu sizi gün içerisinde iletişiminiz nasıl, buluştuğunuzda eğlenceli zaman geçiriyor musunuz ?
Seni sevdiğini hissettiriyor mu sana yani , 3 gün boyunca soğuk mu oluyor sonra nasıl normale dönüyorevet hep konuşuyoruz iletişimimiz tam fakat bazen oluyo ki bi şeye takılıyo mesela bi sözümü beğenmedi diyelim onu söylemek yerine üç gün tavır yapar anlaşılması zor biri
haklısınız, kendisi sokmuştu bu evlilik fikrini aklıma sonra çekildi ortada bi şey yokken şimdi evlilik hariç normal iletişime devam ediyor sürekli konuşulmaz bu konular demişti ben de emin olmak istiyorum ne düşündüğünü bilmek istiyorum sadeceAdam mı haklı siz mi anlamadım pek.
Bir senelik çok nadir görüşülen ilişkide evlenmek istememesi normal geldi.
Bir de sizin bebek videoları atıp bir tepki beklemeniz manasız geldi.
Aa ne şirin der geçer en fazla insan başka ne yapar ki.
evet hep konuşuyoruz iletişimimiz tam fakat bazen oluyo ki bi şeye takılıyo mesela bi sözümü beğenmedi diyelim onu söylemek yerine üç gün tavır yapar anlaşılması zor biri
normalde de çok nadir seni seviyorum der tavır yaptığı günler benle konuşuyo ama sanki bende değil gibi daha suskun daha ilgisizSeni sevdiğini hissettiriyor mu sana yani , 3 gün boyunca soğuk mu oluyor sonra nasıl normale dönüyor
bilmiyorumBu adamla tam neden evlilik düsünüyorsunuz?
Peki birkaç gün siz yazmasaniz bı böyle deneseniz bekleseniz bakalım ne yapacak kaybetmekten korkuyor mu acaba bunu anlasaniz ? Bence siz de evlenmek için böyle acele etmeyin emin olmadannormalde de çok nadir seni seviyorum der tavır yaptığı günler benle konuşuyo ama sanki bende değil gibi daha suskun daha ilgisiz