- 29 Mayıs 2021
- 13.070
- 84.571
- 36
- Konu Sahibi standartfit
Neden kendinizi sevgisini belli etmese değil olur gibi bir duruma razı ediyor ve 1 yıldır nadiren gördüğünüz biriyle evlilik yoluna girmeye çalışıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denemiştim kaybedeceğini anlayınca bikaç günlüğüne düzeliyor harika ilgi sevgi görüyorum sonra yine aynı böyle git gelllerden aşırı sıkıldımPeki birkaç gün siz yazmasaniz bı böyle deneseniz bekleseniz bakalım ne yapacak kaybetmekten korkuyor mu acaba bunu anlasaniz ? Bence siz de evlenmek için böyle acele etmeyin emin olmadan
ben de bunu çok soruyorum kendime beni tutan ne bilmiyorum :/Neden kendinizi sevgisini belli etmese değil olur gibi bir duruma razı ediyor ve 1 yıldır nadiren gördüğünüz biriyle evlilik yoluna girmeye çalışıyorsunuz?
bilmiyorum
Şimdiden böyle ise evlenince daha sıkıcı bir hal alır şimdiden iyi düşünmelisin bence evlilik konusunda bir şey yazma bebek videosuna falan hiç hiç girme derim , daha ciddi eğlenceli sevgi dolu bir ilişki yasayacagin yerde , sevgisini tam göstermeyen kaybetcegi zaman harika olan onun dışında sıkıcı olan biriyle ne zamana kadar devam edebilirsin ki (uzak diye demiyorum)denemiştim kaybedeceğini anlayınca bikaç günlüğüne düzeliyor harika ilgi sevgi görüyorum sonra yine aynı böyle git gelllerden aşırı sıkıldım
HdhgdhdhdhhdhdhhdKarakter olarak durgun bir (1) insan olabilir.
İkiniz (2) yanyana iken de uzakta iken de oldum olası hep aynı mı?
Ben de bazen o şekilde düşünüyorum ama yaz yaklaşmaya görsün her gün davetiyeler yağmaya başlıyor.her hafta en az 3,4 düğün.etraftaki herkes evli.eee diyorum demek ki teorimiz asılsız.hatta bazılarına şaşırıp kalıyorsun bu serseri herif ya da bu asosyal ezik bile bulmuş evleniyor diye.eee kadınlar da tek başına evlenmediğine göre teorimiz kökten yanlış benceŞimdiki gençler 9ek evliliğe sıcak bakmıyor sanki
Hele ki erkekler
Bir yakınım evlenmiyor musun sorularına
Evlenince ne oluyor
3 5 gün sonra boşanıyorsun
Dünya kadar zahmet masraf boşa gidiyor
Hele birde çocuk varsa hepten yandın demişti
Bilmiyorum konu sahibi sanki seninki de benim kuzenin kafasında
kim tanıştırdı sizievet hep konuşuyoruz iletişimimiz tam fakat bazen oluyo ki bi şeye takılıyo mesela bi sözümü beğenmedi diyelim onu söylemek yerine üç gün tavır yapar anlaşılması zor biri