Evlenmek sevmek ,istiyorum

Hic boyle bi durumda kizin harekete geçtiği olmamış midir.pasifikten zaman kaybetmiyor muyuz
Tabii kadın da harekete geçebilir. Ama biraz hassas birine benziyorsun biraz süre senin de düşüncelerini netleştirir o açılırsa ne ala, açılmıyorsa sen de netleştirsen sonra bir şeyler düşünürsün.

O

Of ya, yakin olabileceğin hoşlanabileceğim biriyle şansını denemeyi istemek ....
İsteyebilirsin hiç yanlış yok bunda. Ama biraz akışına bırak tatlı heyecanlar yaşa kendi içinde. Baktın olmuyor hiç gelmiyor ama şüphelisin onda da bir şeyler var diye düşünüyorsun. O zaman sen de bir adım atarsın. Ama tamamen boş gibiyse uğraşmaz yoluna bakarsın karşına çıkacak son Adam olmayacaktır neticede.

Ama hic bi kelâmımız yok,tanışmışligim yok,ve şubatta gördüm .evlenebileceğim biri gibi gordum

Ama hic bi kelâmımız yok,tanışmışligim yok,ve şubatta gördüm .evlenebileceğim biri gibi gordum
Ben yorumumu yaptım. Eğer şubatta gördüyseniz ve haber yoksa vazgeçebilirsiniz. Sonradan kendinizi kötü hissetmeyecekseniz de siz bir Adım atın.

SEn
Ben yorumumu yaptım. Eğer şubatta gördüyseniz ve haber yoksa vazgeçebilirsiniz. Sonradan kendinizi kötü hissetmeyecekseniz de siz bir Adım atın.
Nasıl bir adim atabilirim nasıl tanışabilirim sence ben cekingenim

Yani nerelerde karşılaşıyorsunuz, ortak bir çevreniz var mı? Yoksa o ilk emlakçı kişiden yardım alınabilir aklıma başka bir şey gelmedi.

Babasıyla konuşabilirsiniz. Başka çaresi yok gibi. Kendisi zarf atmış zaten sizi kınamaz. Ama olumsuz olursa üzülecekseniz boşverin.

Niye ki?
Niye çok çabuk bağlanıyorsun?
Niye ilgili diye fedakarlık yapmaya hazırsın?
İlişkilerde erkek daha çok fedakar olmalı, kadından çok sevmeli, bağlanmalı...
Gerçekten bunları bilmiyor musun?

Niye ki?
Niye çok çabuk bağlanıyorsun?
Niye ilgili diye fedakarlık yapmaya hazırsın?
İlişkilerde erkek daha çok fedakar olmalı, kadından çok sevmeli, bağlanmalı...
Gerçekten bunları bilmiyor musun?
Huyum boyle insan ilişkilerinde hep alttan alan uyumlu olan benimdir bu da bi fedakarlığı,

Huyum boyle insan ilişkilerinde hep alttan alan uyumlu olan benimdir bu da bi fedakarlığı,
Tatlım bu evlilik ! Aceleye gelmez...
Sende kendimin lise çağlarındaki halimi gördüm...
Yoğun duyguları bir an evvel uygulamaya geçirme çabası...
Fakat ben ergenlik çağındaydım
Şimdiki aklım olsa hiçbirini yapmazdım...
Diğer konularını da okudum..
Arkadasları dediği gibi bş nefes al çok acele gidiyorsun...
Bence bir an da yılların acısını çıkartıyorsun...
Fakat sakin ve mantıklı git...

Tamam bunları dusunucem sagol

Evlenmek sevmmek degildir ki... Onun icinde biseyler kipirdasa coktan dusmustu pesine. Aman ha sana tavsiyem sana asik olmayan birini sakin ha sakin dusunme. Evliligin oyle cok sorumlulugu var ki kadin ustunde bi de asik degilse esin sana simdikinden daha beter yalniz ve kimsesiz olursun. Simdi en azindan kendin varsin. Evlenince kendin de kalmiyor geriye.

Kişisel gelişim bölümünde beklentisizliğin mucizevi gücü diye bir konu vardı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…