• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek sevmek ,istiyorum

Arkadaşlar burası bana iyi geldi sorunlarımı farklı acılardan bakarak kafam dağıldı,sagolun.
Geçen şubatta ev satın almak için emlakçıya gittik , emlakçı nerelisiniz filan diyo muhabbet açtı burası küçük yer olduğundan. Konu ben oldum öğretmen olduğunu söyledim o da benim oğlumda öğretmen dedi oğlu da yanındaydı zaten. Emlakçı nerde öğretmen olduğumu, liseyi nerde hangi lisede bitirdigimi sordu,oğluyla ayni liseden mezun olmuşuz. Kendi oğlunun hangi okullarda okuduğunu nerelerde görev yaptığını anlattı. Banada muhabbet sanki bunları yapalima yapalımda gidiyormuş gibi gelince öyle bir konuşmadan utanacagimdan konuyu eve getirdim. Çocukta bilgisayarda ama dinliyor. Ertesi gün evi görmek için buluştuk sadece emlakçı vardı okula ne zaman neyle gidecegimi kaç saat sürdüğünü sordu. Hikaye burda bitti. Aylardan ağustos ve ben evlenmek sevmek bağlanmak istiyorum. Çocuk karizmatik, tabiki huyu çok çok çok daha önemli mesleklerimiz ayni ayni memleletteniz. Bu durumu nasıl değerlendirdiniz.olabilir mi, olursa nasıl olur bu durumda ben istiyorum ve çekingen ve utangaçım ayni zamanda .onu tanımak istiyorum ama nasıl.
Bin kere düşün bir kere dile getir..

K
nasıl ya, bişi hissetmedin mi kriter arıcan. Hayatının yanlışını yaparsın. Birazcık içinden bişiler akıcak ki insanın tanımak istesin. Aksı takdırde ha sokaktakı adamı cevırıp tanımıssın ha emlakçının oğlunu. Sakın böle bişi yapma, hata yaparsın canım[/QU
Karizmatik etkileyici .sevgi tanıdıkça huyları hoşuna gittikçe oluşmazmi

B
nasıl ya, bişi hissetmedin mi kriter arıcan. Hayatının yanlışını yaparsın. Birazcık içinden bişiler akıcak ki insanın tanımak istesin. Aksı takdırde ha sokaktakı adamı cevırıp tanımıssın ha emlakçının oğlunu. Sakın böle bişi yapma, hata yaparsın canım
ben hissetmeye hazırım açığım dış görünüşü etkileyici, burcu yen geçmiş , ben çok cabuk bağlanrim sevdiğim için bana ilgili davrandığı müddetçe her turlu fedakarlığı yaparım .hazirim

Uğraşmiyayım mi sence , gerçi nasıl uğraşacağını da bilmiyorumda
Uğraşsam nasıl ugrasicamki. En fazla yine ev var mi diye bakmaya gideriz orda olur ya da olmaz. Zaten ben ilk adımı atmam da. Belki hatırlamaz bile belki.ya da dükkanın önünden geçerim su an sacmaliyorm

hocam az mantıklı düşün ...şıpsevdi gibi davranma... elbette yerinde oturma ama böyle her gülümseyene de olur mu diye bakma

Seni kınayanları kafana takma arkadaşım. İnsan bazen boşluğa düşüyor bu tarz işlerin zamanı olmuyor ama beni öptü kullandı düşüncelerinden genel anlamda vazgeç. Biz kadınlar cinsel obje değiliz öpüşmek istemişsin öpüşmüşsün işte gelmiş geçmiş düşünme. Ben olsam böyle bir durumda adım atmazdım, erkek istiyorsa emin ol bir şekilde ulaşıyor ve oluyor. Sen akışına bırak.
Evet doğru diyosun ama ya o da cekingense

[QUOTE="pimju, post: 47834581, member: 7806yakışmıyor bu laflar. az mantıklı düşün ...şıpsevdi gibi davranma... elbette yerinde oturma ama böyle her gülümseyene de olur mu diye bakma[/QUOTE]
Ayy hocam deyince olmadı, hocalık tarafima yakışmıyor bu laflar, düşünceler. Bana uygun uyar gibi geldi. Bir de kısmet kader diyoruz da, ama bi de kendimizin iradesiyle seçme şansı, aklımızla kaderi etkilemeniz mümkün değil mi

hocam az mantıklı düşün ...şıpsevdi gibi davranma... elbette yerinde oturma ama böyle her gülümseyene de olur mu diye bakma
Ama hic olması mi sizde dışardan etkilemişim hoşlanırsın o oldu iste bende görüntüye gore ısınabilirim efendi karakterli birine benziyor. Benziyor, iste tanımak lazim

Ama hic olması mi sizde dışardan etkilemişim hoşlanırsın o oldu iste bende görüntüye gore ısınabilirim efendi karakterli birine benziyor. Benziyor, iste tanımak lazim
tanı tanı tabi ki ama ne bileyim yanlış karar almayasın diye söyledim bende evlenme isteğin cok normal yoksa ona birşey demiyorum:ruh:

Evet doğru diyosun ama ya o da cekingense
İstiyorsa çekinmez. Bu kadar basit. Eski sevgilimden biliyorum o kadar çekingen Adam bir şekilde geldi niyetini söyledi. İstemiyorsa da çekinmez kimsenin kalbini kırmayan o kişi beni ağlata ağlata terk etti. Netler. O yüzden normal davran ortada bir şey yok ki daha.

İstiyorsa çekinmez. Bu kadar basit. Eski sevgilimden biliyorum o kadar çekingen Adam bir şekilde geldi niyetini söyledi. İstemiyorsa da çekinmez kimsenin kalbini kırmayan o kişi beni ağlata ağlata terk etti. Netler. O yüzden normal davran ortada bir şey yok ki daha.
Yok da, benim aklımdan öyle öyle geçti.

Yok da, benim aklımdan öyle öyle geçti.
Bi de güçlü bisey hissetmemistir ama aklından geçmiştir .olamaz mi

Back