Arkadaşım daha 1 hafta bile olmadı yeni bir ilişkiden çıktın,üzüldün,ağladın.Arkadaşlar burası bana iyi geldi sorunlarımı farklı acılardan bakarak kafam dağıldı,sagolun.
Geçen şubatta ev satın almak için emlakçıya gittik , emlakçı nerelisiniz filan diyo muhabbet açtı burası küçük yer olduğundan. Konu ben oldum öğretmen olduğunu söyledim o da benim oğlumda öğretmen dedi oğlu da yanındaydı zaten. Emlakçı nerde öğretmen olduğumu, liseyi nerde hangi lisede bitirdigimi sordu,oğluyla ayni liseden mezun olmuşuz. Kendi oğlunun hangi okullarda okuduğunu nerelerde görev yaptığını anlattı. Banada muhabbet sanki bunları yapalima yapalımda gidiyormuş gibi gelince öyle bir konuşmadan utanacagimdan konuyu eve getirdim. Çocukta bilgisayarda ama dinliyor. Ertesi gün evi görmek için buluştuk sadece emlakçı vardı okula ne zaman neyle gidecegimi kaç saat sürdüğünü sordu. Hikaye burda bitti. Aylardan ağustos ve ben evlenmek sevmek bağlanmak istiyorum. Çocuk karizmatik, tabiki huyu çok çok çok daha önemli mesleklerimiz ayni ayni memleletteniz. Bu durumu nasıl değerlendirdiniz.olabilir mi, olursa nasıl olur bu durumda ben istiyorum ve çekingen ve utangaçım ayni zamanda .onu tanımak istiyorum ama nasıl.
Arkadaşım daha 1 hafta bile olmadı yeni bir ilişkiden çıktın,üzüldün,ağladın.
Seni öptü diye kahroldun. hıııııııııııııııııııııııııı gerçekten mi
Evet onu takıntı yaptım ilk ve son olacak diye, kendimi elledi etti kullandı yani . Kabuklanmam zor oldu ama iğreniyorum su an iğrenmeye çalışmak bile beni strese sıkıntıya sokuyor kızgınlığım gecmiyoArkadaşım daha 1 hafta bile olmadı yeni bir ilişkiden çıktın,üzüldün,ağladın.
Seni öptü diye kahroldun. hıııııııııııııııııııııııııı gerçekten mi
SEN ÖĞRETMEN OLDUĞUNA EMİN MİSİN CANIMEvet onu takıntı yaptım ilk ve son olacak diye, kendimi elledi etti kullandı yani . Kabuklanmam zor oldu ama iğreniyorum su an iğrenmeye çalışmak bile beni strese sıkıntıya sokuyor kızgınlığım gecmiyo
aaaa sen su optu benı, kullanıldımmı, kalbnım ısındı, napıcam şimdi diyen arkadaşımız diilmisin. Hani bizde sana bi dunya laf döktük. Sımdı baskası ıcın mı konu actın. Enteresan. Sımdı bu cocuk sana karsı bişi hissetmiş mi? hiç konsutunuz mu? Ben anlamadım konuyu da. Sadece tanıdık dıe mi olabilir mi dıe soruyorsun. Kenı kendıne görücüye mi gidion anlamadım ben:/ Kalpleri azcık dinlendirin yahu
Onun bana hissi yoktur heralde, konuşmadık hic anlattığimdan ibaret ama mantıken birbirimize uygun uz gibi , ne bileyim ya ben evlenmek istiyorum artik birine ait olmak istiyorum , öncekini kafamdan atmam çok zor oldu hala kafamda ama iğrenç karaktersiz hareketleriaaaa sen su optu benı, kullanıldımmı, kalbnım ısındı, napıcam şimdi diyen arkadaşımız diilmisin. Hani bizde sana bi dunya laf döktük. Sımdı baskası ıcın mı konu actın. Enteresan. Sımdı bu cocuk sana karsı bişi hissetmiş mi? hiç konsutunuz mu? Ben anlamadım konuyu da. Sadece tanıdık dıe mi olabilir mi dıe soruyorsun. Kenı kendıne görücüye mi gidion anlamadım ben:/ Kalpleri azcık dinlendirin yahu
Eminim 3 yıllık ogretmenimSEN ÖĞRETMEN OLDUĞUNA EMİN MİSİN CANIM
Of ya insan beklerken ya da tanıdık tavsiyesiyle görücü çıkacak diyebeklerken yas kaç oldu , yastan ziyade bi esim olsun birbirimizi huylarındaya bekleme bekleme olmuyor bekleyince miyonlarca insan senin istediğini istiyor.bekleyince gelmiyor.bende istiyom ama bir yandanda hazır değilim.hele sen eğer bir hafta önce bişeyler yaşayıp şey yaptıysan amann ne biliyim kardeş her şeyin hayırlısı biz bi tarafımızıda yırtsak vakti zamanı gelince oluyor.DİP NOT:SAKIN AMA SAKIN İLK ADIMI SEN ATMA BIRAK GÖNLÜ KALDIYSA O SENİ BULUR ARAR SORAR.BENCE BİR BAYAN BEKLEMELİ.BENCE ÖYLE YAŞADIM GÖRDÜM.
Uğraşmiyayım mi sence , gerçi nasıl uğraşacağını da bilmiyorumdavallahi ne yalan söyleyeyim bende seveyim, birine ait olayım, evleneyım, nne olayım, musmutlu yasıyım istiyorum ama ha deyınce olmuo ki. yda bunun ıcın kovalamıorum kımseleri. Hele hele su anda kalbımde başkası varken coook uzak şimdilik. Ama su anda emlakcıda gecen konusmaları senın bır aşk yoluna baglaman burdan bişi çıkarmı acaba dıe dusunmen bana pek mantıklı gelmedi. Hani pek sağlıklı degıl gibi sanki. Bilemedim
bence ugrasma tatlım. Yanı kısmetse o zaten bulur senı ama bırak yanı boyle dusme peşine acaba mı dıe. Bıraz zaman ver kendıneUğraşmiyayım mi sence , gerçi nasıl uğraşacağını da bilmiyorumda
Ask çıkmaz zaten de önce belli kriterler uyar sonra bi sıcaklık oluşursavallahi ne yalan söyleyeyim bende seveyim, birine ait olayım, evleneyım, nne olayım, musmutlu yasıyım istiyorum ama ha deyınce olmuo ki. yda bunun ıcın kovalamıorum kımseleri. Hele hele su anda kalbımde başkası varken coook uzak şimdilik. Ama su anda emlakcıda gecen konusmaları senın bır aşk yoluna baglaman burdan bişi çıkarmı acaba dıe dusunmen bana pek mantıklı gelmedi. Hani pek sağlıklı degıl gibi sanki. Bilemedim
Olur mu canım öyle?Ask çıkmaz zaten de önce belli kriterler uyar sonra bi sıcaklık oluşursa
nasıl ya, bişi hissetmedin mi kriter arıcan. Hayatının yanlışını yaparsın. Birazcık içinden bişiler akıcak ki insanın tanımak istesin. Aksı takdırde ha sokaktakı adamı cevırıp tanımıssın ha emlakçının oğlunu. Sakın böle bişi yapma, hata yaparsın canımAsk çıkmaz zaten de önce belli kriterler uyar sonra bi sıcaklık oluşursa
Ben bazen gerçekten psikolojileri anlamıyorOlur mu canım öyle?
Önce sıcaklık oluşur,sonra kriterler değerlendirilir.
Hiç bir şey hissetmediğin adamın kriterleri %100 uysa ne işe yarar?
Kaç yasindasin kiArkadaşlar burası bana iyi geldi sorunlarımı farklı acılardan bakarak kafam dağıldı,sagolun.
Geçen şubatta ev satın almak için emlakçıya gittik , emlakçı nerelisiniz filan diyo muhabbet açtı burası küçük yer olduğundan. Konu ben oldum öğretmen olduğunu söyledim o da benim oğlumda öğretmen dedi oğlu da yanındaydı zaten. Emlakçı nerde öğretmen olduğumu, liseyi nerde hangi lisede bitirdigimi sordu,oğluyla ayni liseden mezun olmuşuz. Kendi oğlunun hangi okullarda okuduğunu nerelerde görev yaptığını anlattı. Banada muhabbet sanki bunları yapalima yapalımda gidiyormuş gibi gelince öyle bir konuşmadan utanacagimdan konuyu eve getirdim. Çocukta bilgisayarda ama dinliyor. Ertesi gün evi görmek için buluştuk sadece emlakçı vardı okula ne zaman neyle gidecegimi kaç saat sürdüğünü sordu. Hikaye burda bitti. Aylardan ağustos ve ben evlenmek sevmek bağlanmak istiyorum. Çocuk karizmatik, tabiki huyu çok çok çok daha önemli mesleklerimiz ayni ayni memleletteniz. Bu durumu nasıl değerlendirdiniz.olabilir mi, olursa nasıl olur bu durumda ben istiyorum ve çekingen ve utangaçım ayni zamanda .onu tanımak istiyorum ama nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?