Arkadaşlar merhaba ben 26 yaşında üni bitiren ve 2yıla yakın özel sektörde çalışan biriyim erkek arkadasmla liseden beri görüşüyoruz oda 25yaşında veoda kendi işi var şuan hacamat sülük fln yapıyor bir yandan da gümrük müşavirlik sınavlarına calışıyor Aralık’ta sınav var belge alınca kendi işini kuracak inşallh buraya kadar iyi hersey fakat onun ailesi lise zamanında görüşmemizi istemedi dersleri etkler bide muhafazakar bir aile uygun görmedi o yaşta arkadaşlığı benim aileme gelip söylediler evimize geldiler arkadaş bunlar fln diye tatsız şeyler yaşandı lise zamanı ve ailem onla görüştüğümü bilmiyor ayrıldım sanıyor bende elimize mesleğimizi alana kadar söylemeyim diye söylemedim bunca zaman neyse kısa kesiyorum sorun şu ben aileme görüştüğümü ve evlenmek istediğimi nasıl söyleyeceğim babam özellikle bana 5 yaşında gibi davranıyor her gün yanıma fln sokuluyor ve dahası hala o çocukla görüştüğümü evlenmek istediğimi nasıl söyleyeceğim nasıl tepki verirler yorum yazın lütfen erkek arkadasım sınavı kazanayım öyle söyle diyor bende aileme söyleyim diyor onun ailesi de bilmiyor ama nasıl olacak hep bunu düşünüyorum çıkamadım işin içinden (((