- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Bakın incitmeden cevap veren nasıl veriyor .Görücü usulü olmak zorunda mi ? Eger zorunluysa bile pat diye evlilik hazırlıklarına baslamiycaksinizki. Tanıma sürecinde aranızdaki mesafeler biraz daha azalınca durumunuzu uygun bir dille anlatirsaniz hayır olmaz ben teyzeleriyle görüşmeyen birini istemem diyecek degilya. Veya yok istemiyorum baban çok sinirli de demez. Normal bir insansa şayet. Böyle bir sebepten içinizi ne kadar da karartmissiniz. Çok üzüldüm. Ama takmayin kafanıza. Sizi isteyen insan halalariniz dayilariniz için istemiyor sonuçta. Çok uzulurseniz belki düğün davetiyenizi gelme ihtimali olan yakinlariniza gonderebilirsiniz. Belki gelirler. Olmaz mı ? Görüştüğünüz kişiye de babanızın sinirinden bahsedersiniz. O da ailesine durumu anlatır. Bir gecelik idare ederler. Sonra da çok gorusmezler zaten. Üzmeyın kendinizi. Olanlar sizin suçunuz değil. Böyle cezalandirmayin..
Evet.Bu konuyu dert etmek suç mu iyi ozaman ille ilişki başlayınca mi Düşünelim .neyse ya ben fazla konuşmayacağım gerçek hayatta da bukadar böyle sert misiniz kadınlar kulübü .
Iyi ramazan da da devam edin insanları kırmaya .en azından üzmeyin böyle şeyler için kendinizi diyebilirsiniz.eleştırıye her zaman açığım ama böyle degil .
doğmamış çocuğa don biçmek bu olsa gerek..
yahu gerçekten başka derdin mi yok?hayatın ne getireceğini bilemezsin ki düğünüme kimse gelmez en iyisi evlenmiyim ben diye bir mantık olabilir mi..
Emin ol herkesin öyle mıç mıç oldugu akraba,eş,dost,kuzeni yok.Evleneceğin adam seni sevdikten sonra biz bize olsak yeter diyebilecek birisi olacaktır zaten.
Şimdi evleneceğim adama bunu anlatsam her iki tarafladamı görüşmüyorsunuz demekkı siz kötusunuz sonucunu çıkartacak
dugunume kimse gelmez deyince aklima geldi:))
biz bi kere muglada ogrenci atolyesi calismasi yapiyorduk iste bi 60 kisi vardik.neyse calisma botti aksam oldu filan bi baktik ki kaldigimiz bungalovlarin bahcesinde birileri dugun yapiyor ama o kadar az gelen var ki kendi aramjzda para topladik sonra da birlestirip gelinle damata taktik izin aldik bi de halaylar bilmemneler dusunun 60 kisiljk genc kadro dugunu costurduk cok da m abartmadan ayrildik:)) cok guzel bi anidir ne o gelin ne biz unuturuz
Erkek tarafı gelir merak etme nişan düğün elbet gelir birileri arkadaş dost yeter de artar bileKeşke dediğin gibi olsa .Herşey bir rüya gibi olsa .Beni yargılamadan ,ailemi yargılamadan kabul eden bir aile ve es çıksa karşıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?