evlenmek istediğm kişiyi ailem istemiyor :(

Mrb. Konu bana yakın olunca yorumları okudum ama benm kı bıraz farklıbabamın yakın arkadasının oğluyla konusyrz. benı seviyor bende onu seviyorum. ama babam ıstemıyor gelıp ıstediler babam ıcıme sınmıyor dıyor herkes olumlu bakıyor tanıdık olunca ama babam ıstemıyor sebebi ise benım okuyup onun okumamış olması.. benım onunla konusmam (babama göre yanlış oldugu için) ne yapacgımı bılemedım. Babamın rızası olmadan da evlenmek istemıyorum ama erkek arkadsımın benı cok mutlu edecegını de bılıyorum..

hakkında hayırlısı

canım merhaba konunu yenı gordum kendıme cok yakın hıssettım ve o kadar mutlu oldum kı nısanlandıgına. benım de nisanlım bizden farklı kultur ve mezhepe sahıp oldugu ıcın tum sulalem karsı cıkmıstı. cok kotu gunler gecırdım ama hıc vazgecmedım. en sonunda bızde nısanlandık :) allah herkesı mutlu etsın boyle farklılıklar sorun yaratbılıyor hala asılamayan tabular var ulkemızde. herseyden once ınsanlık gelır. bızım neslımızle yetıstırdıgımız cocuklarla bu zıhnıyetı degıstırcez ınsallah. cok mutlu ol canım benım :)

benimkilerde istemiyordu eşimin ailesi bizim ailemize yakışır yaşamıyordu. fakat ben evlendim daha sonra eşimde ne olduklarını gördü ve şuan herşey super dilimi ısırıyımm... Çok büyük engeller yoksa kalbinin sesini dinle.. ırk ayrımı yaparım doğulularıda pek sevmem fakat insandan insana fark vardır... bir şans her insanın hakkıdır inş. herşey istediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…