- 20 Şubat 2014
- 84
- 6
- 48
- 34
- Konu Sahibi omergul2009
-
merhaba ben 25 yaşındayım 5 yıldır bir birlikteliğim var fakat babam kürt olduğu için karşı çıkıyor iki arada bir derede kaldım ne yapacağımı bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?((
babama göre kürtlerin hepsi terörist bu yüzden istemiyor birde ailesinin beni hizmetçi gibi kullanacağını düşünüyor ama ben ailesiyle tanıştım hiç öyle insanlar değiller gayet medeni bir aile
babanın düşüncesine pes diyorummm
kusura bakma ama inanılmaz cahilce bir düşünce..
evet babam üstelik öğretmen!!!
evet babam üstelik öğretmen!!!
vay be geleceğin gençleri
anneleri, babaları, öğretmenleri, savcıları, hakimleri.. vb. senin babana mı emanet yaniii
evet haklısın...
Öğretmenlik cahilliği almıyor benim de babam öğretmen ama çağ dışı fikirleriyle gına getiriyor insana biz ikimiz de İzmirliyiz ama babam yaşını ikinci evliliği olmamı sorun etti
Sanki ben ilerde boşansam bir şey olsa bana böyle vebalıymışım gibi davransalar iyi mi olacaktı
Neyse ama benim babam da senin gibi derdi Kürt olmasın da ne olursa olsun derdi
Zaten birbirine yakınmış kültürleriniz öyle diyorsun tanımaktan ne zarar çıkar ki?
Hem sen de tanışmışsın
vay be geleceğin gençleri
anneleri, babaları, öğretmenleri, savcıları, hakimleri.. vb. senin babana mı emanet yaniii
belki de kültür farkından dolayı istemiyor?
ben çok inanıyorum, aile istemiyorsa mutlaka bir bildikleri vardır, genelde hep haklı çıkarlar
arada tabiki istisnalar vardır
okumak sadece cahilliği alıyormuş geriye kalan bakiymişbabam tanışmak istemiyor anneme kürtse ben yokum demiş
babama göre kürtlerin hepsi terörist bu yüzden istemiyor birde ailesinin beni hizmetçi gibi kullanacağını düşünüyor ama ben ailesiyle tanıştım hiç öyle insanlar değiller gayet medeni bir aile
babanın sana seni hizmetçi gibi kullanırlar demesi doğu insanı gelinlerden çok fazla hizmet ister bi misafir filan geldiğinde hep sen ilgilen isterler oraya gittiğin zaman herşeyi sen yap isterler. kayınvalidem de diyarbakırlı oraya gitmiştim akrabası 2 kadın geldi kadın daha elinde ki bardağı bırakmadan ben daha bardağı görmeden durmadan bana kalk çay koy diyip durdu sinir olmuştum kendi kendime söylendim daha kadın bardağını bile bırakmadan bana çay doldur diyip duruyo millet çay içerken suratlarına mı bakıyım onları mı takip ediyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?