Evlenmek için şafak sayanlar gelinde dertleşelim :)))

katTre44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
12
0
0
Malatya
Benim sevdiceğimde askerde :) geldiğinde Allahın izniyle inşallah herşey çok güzel olcak ama daha çook ya nasıl bitcek bilmiyorum :|

Allah kavuştursun canım Uzun dönem mi kısa dönem mi ?

Öyle veya böyle bitiyor bak bizimki biteli 3 ayı geçti. Askerden geldiği günün ertesi günü düğün tarihimizi aldık 133'le başladık şimdi 35 diyoruz
Askerlik minik minik geçsede düğün şafağı su gibi geçiyor. Ama oysa askerlikte öyle çabucak geçiyormuşta farkına varamıyoruz. Geçmiyor diye söylenirsen geçen zaman sana geçmez, ama geçmeyen zaman yoktur ki örnek bak bana geçen yıl bu zamanlarda nişanlım askerdeydi oysa şimdi burda ve birazdan yanıma gelecek. Seninde öyle olacak

Malesef uzun dönem :| evet aslında bittiği zmn öyle dicez ama düşününce çok uzak geliyo o gün kafayı yicek gibi oluyorum ne güzel siz kavuşmuşşunuz

Malesef uzun dönem :| evet aslında bittiği zmn öyle dicez ama düşününce çok uzak geliyo o gün kafayı yicek gibi oluyorum ne güzel siz kavuşmuşşunuz

Askerliğin düşmediğini düşünsene bi de canım. 460'la başladık ama 170 sayarken 90 günü sildik,tek şükür dediğim konu bu.
Başlamak bitirmenin yarısıdır, ben kendimi hep böyle avuturdum. Şafak 30 derken bile yine çok uzun gelirdi gözüme geçen zamana bakardım geçti derdim.
Öyle de böyle de geçiyor, sen yeter ki vakit geçirecek birşeyler bul

Evet çok şükür düştü ben önce 3 ay neki düşse nolur düşmese nolur diyodm ama gidince anladım bir gün bile çok önemliymiş.

Bana bi saat almıştı şafak günü ayarlı ona uzun aralarla bakıyorum geçen güne hayret ediyorum çabukmu geçti sanki dye :) ama bunu söylerken bile kalan günler geçmicekmiş gibi geliyo vakit geçircek bişey bulsamda geçmediği sürece hep böyle hissedicem galiba ne rahatsız bi insanım ya .p .DD

Valla bn asker beklemenin ne oldugunu bilmiyorum ama seni anlayablyrm. Üniye baslarken bu 4 yıl nasl gecer die düsünüyodm hep. İlk iki yıl baya bi iskence cektim saki 20 yıl gbi geldi bna ama simdi 3. Sınıftaym akısına bıraktm bi cok seyi. Sende ole yap gün sayma zamanı filan düsünme sizin icin biseyler yap farkli seylerle oyalan. Aşk olunca beklemekde güzeldîr

Bende hem askerimm için hemde gelince kuracagimiz yuva için safakk sayıyorumm tatlim. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…