1999 kasımı gibi ingilizce kursunda tanıştık
27.02.2000 çıkmaya başladık
29.02.2000 evlenme teklifimi sıradan bir simitçide osmanlıca aldım (ikimizde üniv öğrencisiydik üstelik ben daha 1. sınıftaydım olamazdı yinede içimi ısıttı bakışları beni bu kadar kısa sürede evliliğe ikna edemeyeceğini uygun bir dille anlattım kararımız önce okullar bitecek... tabi iş bulunacak halen birlikteysek söz evleneceğim onunla seviyorum deli gibi)
2001 "o" okulunu bitirip öğretmen olarak ataması oluyor memleketine ayrılıyoruz mecburen ama sadece bedenen ruhlarımız bir ağlıyorum gidişine sessiz sessiz anneme anlatıyorum durumu tanışalım bakalım diyor... o yıl yazı annemle tanıştırıyorum sevdiğim adamı "onay geliyor" uçuyorum artık gizli gizli görüşmemize gerek yok...
21.07.2002 istemeye geliyorlar.... ertesi gün yüzük töreni artık nişanlıyım....
10.07.2003 aşkımla bir ömre "evet" diyoruz... ikimizde mutluluktan duramıyoruz yerimizde 4 yıl dolu dolu tanıdık birbirimizi diyoruz....gelinliğimi savura savura gururla geri dönüyorum annemin evine :)))
12.07.2003 Yozgatta düğün için tekrar gelinlik giyip düşüyoruz yola konvoyla 4 saat süren eylence dolu yolculuğumuz kaynanamın evinde son buluyor..çıldırıyorum heyecandan mutluluğumuz gözlerimizden ışıklar saçarak çıkıp sarıyor herkesi düğün salonunun iğrençliğine karşı deliler gibi eyleniyoruz...
veeee bugün sanki zaman hiç geçmedi sanki halen ilk tanıştığımız gün gibi duygularımız, sevgimiz, gün geçtikçe daha çok artan bir aşkla mutlu yuvamız
RAbbim isteyen herkese nasip etsin mutluluğunuz daim olsun sizinde kızlar