Evlenmek için ne kadar beklediniz :)

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
31
118
Ankara
Erkek arkadşmla 11 aydır birlikteyiz . Ve evlilik için en az 5 sene var önümüzde . Bana iyi örnekler gerek :)
Şimdiden Allah mutluluğunu daim etsin bana da nasip etsn:)

amin cnmm. 6 yıldır beraberiz 7. yılımız bu eylül de yani 20 gün sonra düğünümüz var. maşallah herşey çok güzel gidiyor darısı sanaa:)

sevene sabretmek zordur ama vakit çok çabuk geçiyor farkına bile varmazsın. ayrıca sevgilinle ilişkin çok yeniymiş evlilik için bu kadar acele etme.birbirinizi çok iyi tanıyın evlilik dönemi sevgililik dönemine benzemez...

4 senedir birlikteyim ne daha nişanlandım ne de evlendim hala bekliyorum daha da beklicez sanırım biraz danasip bu işler güzelim önemli olan ne zman olduğu değil önemli olan ömür boyu sürsün ve bizim için hayırlısı ne zamansa o zaman olsun

6 yıldır birlikteyiz, 7.yılımızda evleneceğiz allah nasip ederse malum görüldüğü üzre asker bekleyenlerdenim:97:
artık hakkımız yahu

6 yıldır beraberiz ancak seneye nişan 2013 te düğün inşallahhh ,allahım aksilik çıkmasın kavuşalımm , bi yerden sonra sabretmek daha da zor

nişanlımı ilk gördüğümde damatlıkla hayal etmiştim gayette yakışmıştı damatlık o yüzden ben 5 yıl beklemiş oluyorum

6 yıldır birlikteyiz 3 aylıkta evliyim bence flört döneminde evlilik konusuna hiç girme her dönemin tadı farklı oluyo çünkü şimdiden 5 yıl var dersen geçmez o yıllar akışına bırak

hepinize maşallah yaaa ne kadar sabırlıymıssınız birde askın ömrü 3 yıl derler
kk kızları bu tezi curuttu

1 yıldır beraberim 3 hafta sonra sozleniyorum
2 seneye de evleniyorumm ama gel bize sor nası gecicek o 2 sene

bizimde 8.yılımız 2ay önce nişanlandık daha tanıştımızda 16 yaşındaydım şimdi 24üm evlenmemizede daha 9 ay var 2012 mayıs yada haziran gibi olcak inşallah düğünümüz 9yıl 5 ay falan olmuş olcak yani. sende sabret canım inşallah hiç ayrılmazsınız sizde kavuşursunuz

2009 temmuzda tanıştık aşık olduk,
2010 ocakta istemeye geldiler,
2011 kasımda nişan yapıyoruz
ve kısmetse 2012 mayısında askerden gelince de 3-4ay içinde evleneceğiz

hımmm biz
2010 eylül tanıştık
2011 ocak isteme
2011 nisan nişan
2011 eylül düğün

ehueheh yeni üniversityi btrmişmş işe grmiştim ,deallerim vardı kariyer yapıcaktım çok pis tavladı beni biraz jet hızıyla olmuş bizimki ama maşallah çok çok mutluyum deli aşığım

Son düzenleme:
14/02/2010 da ilişkimiz başladı 05/03/2011 de nişanlandık :) evimizde tadilat var bitince evleneceğiz inşallah erkekler biraz korkuyor evlilikten fazla baskı kurmamalı ve adımları ondan beklemelisiniz kızlaar

1999 kasımı gibi ingilizce kursunda tanıştık
27.02.2000 çıkmaya başladık
29.02.2000 evlenme teklifimi sıradan bir simitçide osmanlıca aldım (ikimizde üniv öğrencisiydik üstelik ben daha 1. sınıftaydım olamazdı yinede içimi ısıttı bakışları beni bu kadar kısa sürede evliliğe ikna edemeyeceğini uygun bir dille anlattım kararımız önce okullar bitecek... tabi iş bulunacak halen birlikteysek söz evleneceğim onunla seviyorum deli gibi)
2001 "o" okulunu bitirip öğretmen olarak ataması oluyor memleketine ayrılıyoruz mecburen ama sadece bedenen ruhlarımız bir ağlıyorum gidişine sessiz sessiz anneme anlatıyorum durumu tanışalım bakalım diyor... o yıl yazı annemle tanıştırıyorum sevdiğim adamı "onay geliyor" uçuyorum artık gizli gizli görüşmemize gerek yok...
21.07.2002 istemeye geliyorlar.... ertesi gün yüzük töreni artık nişanlıyım....
10.07.2003 aşkımla bir ömre "evet" diyoruz... ikimizde mutluluktan duramıyoruz yerimizde 4 yıl dolu dolu tanıdık birbirimizi diyoruz....gelinliğimi savura savura gururla geri dönüyorum annemin evine :)))
12.07.2003 Yozgatta düğün için tekrar gelinlik giyip düşüyoruz yola konvoyla 4 saat süren eylence dolu yolculuğumuz kaynanamın evinde son buluyor..çıldırıyorum heyecandan mutluluğumuz gözlerimizden ışıklar saçarak çıkıp sarıyor herkesi düğün salonunun iğrençliğine karşı deliler gibi eyleniyoruz...
veeee bugün sanki zaman hiç geçmedi sanki halen ilk tanıştığımız gün gibi duygularımız, sevgimiz, gün geçtikçe daha çok artan bir aşkla mutlu yuvamız RAbbim isteyen herkese nasip etsin mutluluğunuz daim olsun sizinde kızlar

Yaa süper :) Valla umutsuzluğa kapılmıştm :)
Maşalah sizlere:)

hiç umutsuzluğa kapılma bana birisi dese 8 9 yıl bi erkek birini beklemiş inanmazdım ama kendim yaşayınca gördümki oluyomuş gayette güzel oluyomuş iyiki erken tanışmışız iyikide beklemişiz bunca yıl diye.eminim bikaç yıl sonra sende yazarsın nişanlandım diye evlilik çeyiz hazırlığı forumlarında dolaşır durursun

Bizde 4 yıldır beraberiz ve yaza kısmetse evlenicez
Sabretmeye de gerek kalmadı, zaman nasıl geçti anlamadım
Hem sevgili olmanın da tadı ayrı:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…