Evlenmeden vajinismus anlaşılır mı?

gulguzeliim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2019
4
1
1
28
Nasıl sorulur bilmiyorum ama 6 yıllık bir beraberliğim var aramızda bu tarz bi ilişki hiç olmadı bir dahaki sene evlilik düşünüyoruz ama sorun şu ki ben birleşme ihtimalini düşündüğüm zaman bile kasılıyorum korkuyorum hiç deneyimim olmadı bu konu hakkında yüzeysel yakınlaşmalardan başka. Tedavi eden bir sürü doktor var ama nerdeyse herkes eşiyle sorun yaşadıktan sonra gitmiş böyle bir olumsuzluğu yaşamadan önce tedavi olabilir miyim

Önyargılarınla ihtimali arttırıyorsun. Önden tedavi olmak mı? Oh nooo! Belki ve ancak psikolojik destek.

İlişkiye girmeden anlaşılmaz ama anlattığına göre büyük ihtimal ilişkiye girerken kasılacaksın bu da vajinismusa kadar götürür işi. Konu aç veya açılan konuları oku ilk ilişki hakkında seni rahatlatacak cümleler veya tavsiyeler duyabilirsin. Kendini rahatlat psikolojik olarak hazırla öyle evlenmeye karar ver bence bu tarz şeyler evlilikte sorunlara yol açabiliyor

Önyargılarınla ihtimali arttırıyorsun. Önden tedavi olmak mı? Oh nooo! Belki ve ancak psikolojik destek.

Haklısın psikolojik destek önerisini dikkate alacağım

Ben birinci evliliğimde bu şekilde oldu Ama arkadaşım ben de çok dedim vajinums muyum neden böyle yim Piskolojim bozulmuştu ama ikinci evliliğimde hiç böyle bir sorun olmadı bence karşı tarafın dan aldığın elektriği de bağla ten uyumu

Galiba biraz toplumsal tabularım var gözümde büyütüyorum engel olamıyorum buna

Galiba biraz toplumsal tabularım var gözümde büyütüyorum engel olamıyorum buna
Duvarlarını yık. Herşei akışına bırak bna derdiler çok araştırma jinekologlarla yazışırdm ne etsem gene olmazdı önce sn kendini tatmin et kendn eşini iste güzel görün kendine herşe sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…