- 2 Aralık 2014
- 452
- 78
- Konu Sahibi cheryblossommm
daha dur ortada fol yok yumurta yok.bu kadar fedakarlık ters teper.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ev fiyatları gitgide artıyor baştan alıp kira ödemek istemiyorum ccanım imkanımız varkendamat adayının ailesi destek olmaları gerekirken köstek de olmasınlar da. hiç para biriktiremeyedebilir.
zira eşim 4 yıl çalışmış olmasına rağmen, evlenirken kenarda 1 lira parası bile yoktu. çalışmaya başladığı andan itibaren bütün masrafları ailesi eşime yüklemişler.
ayrıca neden ev için acele ediyosunuz ki, evlenin borçlarınızı ödeyin gezin tozun hayatınızı yaşayın evi daha sonra düşünün.
Allahm pişman etmesin mantıklı karar vermeye çalışıyorum amadaha dur ortada fol yok yumurta yok.bu kadar fedakarlık ters teper.
aynen sıkıntı anlı şanlı düğün istemeleri yardım etmemelerine rapmen ben de o zaman yapsınlar madem dedim .düğün borcunu ben ödemeyeyim de sonra öyle olcak gibi vary adamat adayının ailesi destek olmaları gerekirken köstek de olmasınlar da. hiç para biriktiremeyedebilir.
zira eşim 4 yıl çalışmış olmasına rağmen, evlenirken kenarda 1 lira parası bile yoktu. çalışmaya başladığı andan itibaren bütün masrafları ailesi eşime yüklemişler.
ayrıca neden ev için acele ediyosunuz ki, evlenin borçlarınızı ödeyin gezin tozun hayatınızı yaşayın evi daha sonra düşünün.
herkes de böyle diyor ya.:) yine aynı masraf olmuyor mu :)En mantıklısı nikah yapmak
Her ne sebep olursa olsun,dünyada isterse en çok güvendiğin,en çok sevdiğin insan olsun,kimseyle evlenmeden para mevzusuna girip ortak hareket etme.Öncelikle ilişki yıpranır,sonra siz.Yarın öbür günün ne getireceği de bilinmez.Eğer sen de ya onun olurum ya toprağın gibi arabesk mantığı yoksa,herkes kendi birikimini kendi yapsın.Evlendikten sonra ortak karar verirsiniz.merhaba kızlar.Daha önce bi çok kez anlatmıştım durumumu bilenler bilir.Sevdicek iş bulamıyordu ailem evliliğimize karşı çıkıyordu bu yüzden ben de işsizdim tabi izin vermediler.3 yıl oldu bi çok şeyi düzelttik gibi şu an sevdicek iş buldu 1600 liraya çalışıyor .ben de devlet memuru olucam nasipse eğer haziranda.2000 alırım Allahın izniyle.tabi 5 yıl oldu artık bi yandan ilerisi için hazırlık yapmayı düşünüyoruz.ama nasıl para biriktirmeli düğünün altından nasıl kalkmalı ,evi nasıl almalı bilmiyoruz.damat adayı biçok şeyi kendi yapacak aileden bişey görmiycz gibi kendilerine zor yetiyorlar.o yüzden 1-2-3 sene ne olursa para biriktirip düğünü borçsuz yapmayı istiyoruz.tavsiyeleriniz nelerdir ? aklım almıyo ne yapmalı işin içinden çıkamadım sevdicek de bir artı bir ev alalım düğünden önce düğüne yakın satar düğünü borçsuz yaparız diyor ama ben böyle bişey yaparsam ailem bana düğünü sen mi yapacaksın diye haklı olrak kızar. bi yardım ediverin beeeh
şu an o da aynı şeyi düşündü sanırım tek yapacağımız para biriktirmek dedi ben de böyle düşünüyorum .bizim ki sadece önceden plan yapmaktı .Her ne sebep olursa olsun,dünyada isterse en çok güvendiğin,en çok sevdiğin insan olsun,kimseyle evlenmeden para mevzusuna girip ortak hareket etme.Öncelikle ilişki yıpranır,sonra siz.Yarın öbür günün ne getireceği de bilinmez.Eğer sen de ya onun olurum ya toprağın gibi arabesk mantığı yoksa,herkes kendi birikimini kendi yapsın.Evlendikten sonra ortak karar verirsiniz.
aynen her ay 600-700 verdikçe içi gidiyo insanınEv almak diğer her şeyden önemli. Bu devirde kirada oturmak kadar kötüsü yok.
anlı şanlı düğün istiyolarsa ellerini taşın altına koyacaklar o zaman hem bir şeye karışmasınlar hem de sağa sola atacakları havayı düşünsünler ohh ne alaaynen sıkıntı anlı şanlı düğün istemeleri yardım etmemelerine rapmen ben de o zaman yapsınlar madem dedim .düğün borcunu ben ödemeyeyim de sonra öyle olcak gibi vary a
sana dediğim işe baktın mı gamzecimmerhaba kızlar.Daha önce bi çok kez anlatmıştım durumumu bilenler bilir.Sevdicek iş bulamıyordu ailem evliliğimize karşı çıkıyordu bu yüzden ben de işsizdim tabi izin vermediler.3 yıl oldu bi çok şeyi düzelttik gibi şu an sevdicek iş buldu 1600 liraya çalışıyor .ben de devlet memuru olucam nasipse eğer haziranda.2000 alırım Allahın izniyle.tabi 5 yıl oldu artık bi yandan ilerisi için hazırlık yapmayı düşünüyoruz.ama nasıl para biriktirmeli düğünün altından nasıl kalkmalı ,evi nasıl almalı bilmiyoruz.damat adayı biçok şeyi kendi yapacak aileden bişey görmiycz gibi kendilerine zor yetiyorlar.o yüzden 1-2-3 sene ne olursa para biriktirip düğünü borçsuz yapmayı istiyoruz.tavsiyeleriniz nelerdir ? aklım almıyo ne yapmalı işin içinden çıkamadım sevdicek de bir artı bir ev alalım düğünden önce düğüne yakın satar düğünü borçsuz yaparız diyor ama ben böyle bişey yaparsam ailem bana düğünü sen mi yapacaksın diye haklı olrak kızar. bi yardım ediverin beeeh
şu sıralar finallerim vardı canım minnakım :) o iş aklımın bi kenarında öğrenicem inşallah.sana dediğim işe baktın mı gamzecim
öyle anlı şanlı düğün isterlerse kendileri yapacaklar zaten öyle olmaz dediin gibi.onların havasının borcunu ben ödeyemem :)anlı şanlı düğün istiyolarsa ellerini taşın altına koyacaklar o zaman hem bir şeye karışmasınlar hem de sağa sola atacakları havayı düşünsünler ohh ne ala
bence ona bak finallerin bitsin başka hiçbirşey düşünmezsiniz her işinizi de halledersiniz inşallahşu sıralar finallerim vardı canım minnakım :) o iş aklımın bi kenarında öğrenicem inşallah.