sokmak nedir yaaa çok iğrenç bi tabir içim kalktı
her şey oluyor ve sadece penetrasyon yok diye masum musunuz?
bakire mi sanıyorsunuz kendinizi?
enteresan yaa her şeyi yapıp da zar gitmesin demek
bildiğin iki yüzlülük
soruna gelince evet tabi ki de günah
o senin eşin değil sonuçta
dinimize göre elbette bu söylediğin günah. Ayrıca gelin ata binmiş ya nasip demişler. Kimseyle evlenmenin garantisi yok canım. Birde sevişmekle ilişkiye girmek arasında pek fark yok. Saçının teli gözükmücek deniliyor dinimizde... Kendini kötü hissediyorsan yapma.. ama günah tabiki..[/QU
birbirimize yaklasmadan duramiyoruzki bn desemde yapmiyalim o duramiyor aileleromiz musade etse dini nikaha günaha girmicez bnde istemiyorum günaha girmek ama mesefede koyamiyoruz aramiza
Elbette ki günah. Yapıyorsanız günah olduğunu bilerek yapın. Evlendikten sonra yapabilceğiniz tek şey tövbe etmek zinaya.
ailelerimiz müsade etse nikaha bize günah islemek istemeyiz
Müsade etmemeleri normal neden etsinler ki. Hangi amaçla bunu istediğinizi anlamışlardır. Siz olsanız müsade edermiydiniz? Dini nikahla bi kadını boşamakta hiç zor bir şey değil. Onlar izin verseler de yapmayın derim.
bide söyle bişey var 3 senedir sevgiliyiz 1 sene nişanliyiz dahada nişanli kalacagiz
Bir arkadaş demiş nişanlıda olsan garantisi yok diye. Bende katılıyorum o arkadaşa. Son anda bile nişan atılabiliyor. Önerim madem bir yola girdiniz kendinize hakim olamadınız en azından bunu fazla sıklaştırmayın. Yani uzun aralıklarla yapacaksanız yapın yoksa dahada ileriye gidebilirsiniz.
Slm arkadaşlar, ben derya 20 yaşindayim nişanlıyım.Nasil başlicam bilmiyorum untaniyorum biraz neyse Sorum şu nişanlımla sevisiyoruz aklıniza gelen herşeyi yapiyoruz ama o bölgeme sokmuyor yani bnde zaten istemiyorum bunu yapmamazini, evlenecegiz yazin inşallah dini nikahimiz da yok ailelerimiz istemedi birbirimize yaklaşmadanda edemiyoruz bu günahmidir sonucta biz evlenecegiz yabanci birirsi olmiyacak öylede kocam olucak böylede. cevaplarınızi bekliyorum teşekürler
ailelerimiz müsade etse nikaha bize günah islemek istemeyiz
Haydar Dümen'e sordun mu bu soruyu
20 yaşındasın her yolu bilip günah olup olmadığını bilmemen çok ironik
ve konuşma tarzın çok itici. sokmak vs. :44:
her türlü naneyi yiyip masumsan zar ordaysa sorun yok sana göre o zaman.. Aman zar daha önemli..!
Slm arkadaşlar, ben derya 20 yaşindayim nişanlıyım.Nasil başlicam bilmiyorum untaniyorum biraz neyse Sorum şu nişanlımla sevisiyoruz aklıniza gelen herşeyi yapiyoruz ama o bölgeme sokmuyor[/COLOR] yani bnde zaten istemiyorum bunu yapmamazini, evlenecegiz yazin inşallah dini nikahimiz da yok ailelerimiz istemedi birbirimize yaklaşmadanda edemiyoruz bu günahmidir sonucta biz evlenecegiz yabanci birirsi olmiyacak öylede kocam olucak böylede. cevaplarınızi bekliyorum teşekürler
Yargılayıcı konuşmam nerde size göre :44:Karşınızda genç bir kız var bu yargılayıcı konuşmanızda ki amaç ne? Herkesin günahı sevabı kendine. Ben masumum dememiş ki. Bu kadar acımasız olmanız doğru değil.
Haydar Dümen'e sordun mu bu soruyu
20 yaşındasın her yolu bilip günah olup olmadığını bilmemen çok ironik
ve konuşma tarzın çok itici. sokmak vs. :44:
her türlü naneyi yiyip masumsan zar ordaysa sorun yok sana göre o zaman.. Aman zar daha önemli..!
Yargılayıcı konuşmam nerde size göre :44:
hepimiz geçtik o yaştan . ve o yaşta bunun günah olup olmadığını bilir herkes!
kaldı ki ülkemizde cinsellik yaşı 13-15'e inmişken!
Ben günah sevap demedim farkındaysan.. Soru soran o.. Madem günah olduğunu düşünüyor ya da bunu soruyorsa bir işlemi gerçekleştirirken sonuç kısmını da bilmek görmek gerekir.
Ki böyle birşeyin bilinmemesi normal değil. Acımasız da değilim.
"Herşeyi yapıyoruz sadece sokmuyor " diye uluorta yazabilen biri var !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?