Evlenmeden once diktirmeli miyim?

O işler öyle olmuyor ya. Tamam faaliyete geçmemişsin,düşüncelerini yönetemezsin eyvallah onada tamam ama insanlara doğrucu davutluk taslamayın bari. Komik oluyor çünkü.
Doğru olmasam savrulur giderdim bir saçmalığın peşinde siz beni nasıl uyandırdınız yorumlarınızla tşk ediyorum bende arkadaşın yüzüne vuruyorum bu iyi bişey

Ben ne yaşadığımın farkındayım kendimle yüzleşmek için yazdım burayada ve gerçektende o saçmalıktan uyandım ne var bunda ve gramda o kişi umrumda değil şuan ben kendimi bilen bir kadınım sen ordan bilmişlik taslıyorsun ya daha beterini yaşayacaksın belki ne biliyorsun
Yazdıklarımı anlamıyosun sanırım? Ben hissettiğin şeye değil zamanında kendi yaptığın şeyi unutup burda bir başkasına doğruluk dersi vermene laf ediyorum. Mevzu benim ne yaşadığım ya da yaşayacağım değil demagoji yapma.

Doğru olmasam savrulur giderdim bir saçmalığın peşinde siz beni nasıl uyandırdınız yorumlarınızla tşk ediyorum bende arkadaşın yüzüne vuruyorum bu iyi bişey
Uyanmış olman güzel ama sen bunu konu sahibinin yüzüne vuracak en son kişisin kusura bakma. Çünkü sende kocanı kandırdın. Aldatmak için illa faaliyete geçmek gerekmiyor çünkü. Bunu anlatmaya çalışıyorum.

Yazdıklarımı anlamıyosun sanırım? Ben hissettiğin şeye değil zamanında kendi yaptığın şeyi unutup burda bir başkasına doğruluk dersi vermene laf ediyorum. Mevzu benim ne yaşadığım ya da yaşayacağım değil demagoji yapma.
Bunun cevabını yukarı yazdım iyi oku

Evli birinin karşı cinsten birini arzulaması mental olarak aldatmaya girer.Bu adamdan en ufak bir adım gelseydi,işler bambaşka bir boyuta gelecekti.Çünķü o akşam hislerimdem emin olsam bosanirdim zaten dediniz.O akşamda söylediğim gibi,siz eşinizi sevmiyorsunuz.

Uyanmış olman güzel ama sen bunu konu sahibinin yüzüne vuracak en son kişisin kusura bakma. Çünkü sende kocanı kandırdın. Aldatmak için illa faaliyete geçmek gerekmiyor çünkü. Bunu anlatmaya çalışıyorum.
Ben kocamı kandırmadım arkadaşım çok kısa bir süre aklıma böyle saçma birşey girdi ve bunu attım kafamdan düşünüp insan bazen duygularını anlamaya çalışıyor ve benimki gerçek değildi gerçekliği olsa farklı bir şekilde yol alırdım benim karakterimde bir sorun olsaydı bu durumun sonuçları daha farklı olurdu

Evli birinin karşı cinsten birini arzulaması mental olarak aldatmaya girer.Bu adamdan en ufak bir adım gelseydi,işler bambaşka bir boyuta gelecekti.Çünķü o akşam hislerimdem emin olsam bosanirdim zaten dediniz.O akşamda söylediğim gibi,siz eşinizi sevmiyorsunuz.
Eşimi sevmesem boşanırım eşimi sevdiğim için şuan onunla birlikteyim hatta bu düşündüklerim şuan midemi bulandırıyor

Ben kocamı kandırmadım arkadaşım çok kısa bir süre aklıma böyle saçma birşey girdi ve bunu attım kafamdan düşünüp insan bazen duygularını anlamaya çalışıyor ve benimki gerçek değildi gerçekliği olsa farklı bir şekilde yol alırdım benim karakterimde bir sorun olsaydı bu durumun sonuçları daha farklı olurdu
Ya kısa süre bile olsa başkasından hoşlandın mı? Gönlün başkasına kaydı mı? Ve bu süre zarfında kocana hala aşıkmış gibi davrandın mı? Bu kandırmanın alası değil de ne abi? Ohoo ben kime neyi anlatıyorum ya. Neyse hadi iyi akşamlar.

Eşimi sevmesem boşanırım eşimi sevdiğim için şuan onunla birlikteyim hatta bu düşündüklerim şuan midemi bulandırıyor
Boşanma lafı geçti zaten,konunuzda bununla alakalı açıklamanız mevcut.Burası bir arşiv niteliğinde biliyorsunuz.Neyse,ben sizi kınamıyorum ama eşinizi sevmediğinizi düşünüyorum.

Ya kısa süre bile olsa başkasından hoşlandın mı? Gönlün başkasına kaydı mı? Ve bu süre zarfında kocana hala aşıkmış gibi davrandın mı? Bu kandırmanın alası değil de ne abi? Ohoo ben kime neyi anlatıyorum ya. Neyse hadi iyi akşamlar.
Sabit fikirli olmayın lütfen duygularım sahici olsa oturur eşimle konuşur ve boşanırdım ortada bir kandırma yok

Boşanma lafı geçti zaten,konunuzda bununla alakalı açıklamanız mevcut.Burası bir arşiv niteliğinde biliyorsunuz.Neyse,ben sizi kınamıyorum ama eşinizi sevmediğinizi düşünüyorum.
Bu süreçte eşimle vakit geçirdim tatile çıktım konuştum ona yaptığımın haksızlık olduğunu anladım onu sevdiğimi anladım bunu bilerek yaptım kendimi anlamak için ve çok üzüldüm zamanı geri alamıyorum

Ya evleneceginiz adamlara daha önce şununla seviştim diye anlatmak neden? Yani neden cinsel hayatınız konu oluyor? Adam gelip size şununla da seviştim, bununla da çarpıştım, onunla sabahlar olmadı diyor mu? Neden söyleme ihtiyacı duyuyorsunuz? Bunu söyleme ihtiyacı duyacağınız heriflerle evlenmek istemekteki motivasyonunuz nedir mesela? Zar da zar diyen kesime genel olarak soruyorum bunu.
Diktirmeyi kafasına koyan bunları da sorar bence. Bu tarz erkekler zaten ömrünün sonuna kadar kadına hayatı zehir eder, sürekli suçlamalarda bulunur, laf sokar, yapmadığı şeylerle ilgili yaptıklarını ima ederler. Kadın osursa aldatıyorsun beni der :KK70: Bir daha ki konusu umarım böyle biri ile evlenip pişmanlığı ile ilgili olmaz.
Niye biz kadınlar evlilik öncesi cinsel hayatımızın hesabını (artık ne hesabıysa) vermek zorunda hissediyoruz? Kesinlikle eminim ama ispatlayamam; erkeklerin %99'u ya genelevlere gitmiştir, ya eskort kiralamıştır, ya günlük ilişkisi olmuştur ya da kız arkadaşı ile yatmıştır. Cinsel geçmişimizle adamın eline koz veriyoruz. Haa, şunu da söyleyeyim; bu toplumsal yapı içinde kızlık zarı diktirmek isteyenleri de anlayabiliyorum.

Niye biz kadınlar evlilik öncesi cinsel hayatımızın hesabını (artık ne hesabıysa) vermek zorunda hissediyoruz?
Yooo biz hissetmiyoruz. Hissedenlere sordum zaten konu oraya nereden ve nasıl geliyor da anlatıyorsunuz diye. Şahsen ben karşımdaki adama saygısızlık yapmış gibi hissederim kalkıp da şununla yattım böyle seviştim dersem. Anlatan adamdan da buz gibi soğurum.

Yooo biz hissetmiyoruz. Hissedenlere sordum zaten konu oraya nereden ve nasıl geliyor da anlatıyorsunuz diye. Şahsen ben karşımdaki adama saygısızlık yapmış gibi hissederim kalkıp da şununla yattım böyle seviştim dersem. Anlatan adamdan da buz gibi soğurum.
Sizin yorumunuza beğeni koydum ve sizi ve Nomad Daughter Nomad Daughter 'yı destekler şekilde yazdım. Bu tür konuları açanlar acaba erkek arkadaşları sorguladıkları !? için mi yoksa kendileri vicdanen !? (toplumsal baskı nedeniyle) rahatsız oldukları için mi açıyorlar, bilmiyorum. Geçmiş cinselliği evlenecek kişilerin birbirine anlatması ve sorgulaması çok saçma da konusu da açılıyor işte.

Bana kimle ne yaşadığımı soracak erkek, ayrıntılı geçmiş seks listesini vermesi lazım. Kime ne yani. Zar sizin, bekaret sizin. Ki sağlıkta bu zarın bekaretle alakası yok. Mikrop ve enfeksiyondan korunma amaçlı olduğu savunuluyor. Sizin olan şeyin hesabını niye başkasına veresin. Ne alaka diktirmek. Kendinizi düşürmeyin lütfen ya

Bence doğruyu söylemelisin niyetinden emin olduktan sonra pat diye değilde konusu açılırsa doğruyu söyle

X