Evlenmeden once diktirmeli miyim?

Arkadaşlar eski sevgilim bakireligimi bozmuştu zorla yapmadı hiçbir şeyi ve ayrıldık başka sebeplerden dolayı sizce ilerde evleneceğim zaman evlenmeden önce diktirmeli miyim yoksa bakire olmadığımı söylemeli miyim?
En iyisi dürüst bir şekilde söylemek.Evlenir veya evlenmez.Yada başkası olur.Diktirdigin zaman karsindaki insanı kandırmış oluyorsun.

Ya evleneceginiz adamlara daha önce şununla seviştim diye anlatmak neden? Yani neden cinsel hayatınız konu oluyor? Adam gelip size şununla da seviştim, bununla da çarpıştım, onunla sabahlar olmadı diyor mu? Neden söyleme ihtiyacı duyuyorsunuz? Bunu söyleme ihtiyacı duyacağınız heriflerle evlenmek istemekteki motivasyonunuz nedir mesela? Zar da zar diyen kesime genel olarak soruyorum bunu.
Ya yemin ederim tam da yazmaya niyetlendiğim şeyleri yazmışsın. Neden hayatıma giren insana durup dururken ya ben şunla seviştim,bunla bilmem ne yaptım diyim ki? Böyle şeylerin konuşulmasını çok abes buluyorum. Konu nasıl açılıyor,nasıl oraya geliyor acaba hepte merak etmişimdir. Bencede durup dururken söylemeye hiç gerek yok. He sorarsa başka tabi. İnkar da edilmemeli bence. Ama seven insan böyle şeylere gerçekten takılmıyor ya.

Seni gercekten seven problem etmez bir et parçasının ne önemi var insanın kafası bozuk olmasın diktirip kandırınca sen mutlu olabileceksen bilemem

Hanımefendi bunu siz mi diyorsunuz? Siz değil misiniz evliyken başkasından hoşlanmak diye konu açan? :KK70:
Ben kimseyi kandırmadım böyle bir duygum gelişti ve bitti :) sonuç dlarak karşı tarafla bir şey yaşamadım duygum devam etseydi boşanırdım
Eşimle gayet mutluyum şükür

Ben kimseyi kandırmadım böyle bir duygum gelişti ve bitti :) sonuç dlarak karşı tarafla bir şey yaşamadım duygum devam etseydi boşanırdım
Evliyken kısa bir süre için bile olsa başkasından hoşlanmak,arzulamak evli olduğun insanı kandırmak olmuyor mu? :KK70:

Hee simdi mutluyum çok şükür mü oldu? Basbayağı aldattın eşini işte.

Kendini biliyodur en azından eminim. Bari kendi yaptıklarınızı unutup millete doğruculuk taslamayın ya.
Ben ne yaşadığımın farkındayım kendimle yüzleşmek için yazdım burayada ve gerçektende o saçmalıktan uyandım ne var bunda ve gramda o kişi umrumda değil şuan ben kendimi bilen bir kadınım sen ordan bilmişlik taslıyorsun ya daha beterini yaşayacaksın belki ne biliyorsun

X