Evlenmeden once diktirmeli miyim?

filiz9755

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2023
7
-7
27
Arkadaşlar eski sevgilim bakireligimi bozmuştu zorla yapmadı hiçbir şeyi ve ayrıldık başka sebeplerden dolayı sizce ilerde evleneceğim zaman evlenmeden önce diktirmeli miyim yoksa bakire olmadığımı söylemeli miyim?

Arkadaşlar eski sevgilim bakireligimi bozmuştu zorla yapmadı hiçbir şeyi ve ayrıldık başka sebeplerden dolayı sizce ilerde evleneceğim zaman evlenmeden önce diktirmeli miyim yoksa bakire olmadığımı söylemeli miyim?
Yav cinsellik yaşayacak kadar olgunluğa gelen insan böyle saçma sorular sormamalı bence. Erkekler seks yaparken sorun yok da sen niye düşünüyorsun diktirmeyi. Dürüst ol her zaman!.

Kazak mı bu sök dik sök dik ?
Seçimlerinin arkasında dur. Seni kızlık zarı için değil sen olduğun için seven biri çıkar karşına. Dürüst ol yeter..

evliliğin bakire olmak yada bakire olmamak ile alakası yok sizi anlayan insan herseyinize anlayış gösterendir anlayışlı insanda zaten bir bekaret ile de ömür gecmeyecegini bilir bence dürüst olun geçmişinizile alakalı hesap vermek zorunda değilsiniz

Çok boş bir düşünce

Of hala kaldi mi bu kafalar ya. Yalan ustune evlilik kurulmaz kaldi ki seni bekaretinle sevecekse o adamla yurumez

Doğruyu söyleyin yalnız bunu söylerken suçluluk duygusu ile açıklamayın zira sizin bunu söyleyeceğiniz kişininde cinsel hayatı olmuş, gayet normal olduğunu düşünerek hayatını devam ettirmiş bir erkek olacak. Cinselliği sadece erkekler yaşar kafasından çıkın bence. O zaman erkeklerde yaşamamalıydı ama ilişkiye girdikleri bir travesti değil neticede suçlamaları da aptalca ve çirkin olur öyle değil mi?

eş adayınıza sorarsınız ozaman, o nasıl istiyorsa öyle yapın. Herkesin tercihi farklı biz bilemeyiz

Neyi diktireceksiniz? Bekaret diktirilince yerine gelen bir şey değil. Siz bir daha bakire olmayacaksınız. Evleneceginiz adam zar istiyorsa kasaptan alsın bir zahmet.

Ya evleneceginiz adamlara daha önce şununla seviştim diye anlatmak neden? Yani neden cinsel hayatınız konu oluyor? Adam gelip size şununla da seviştim, bununla da çarpıştım, onunla sabahlar olmadı diyor mu? Neden söyleme ihtiyacı duyuyorsunuz? Bunu söyleme ihtiyacı duyacağınız heriflerle evlenmek istemekteki motivasyonunuz nedir mesela? Zar da zar diyen kesime genel olarak soruyorum bunu.

Ya evleneceginiz adamlara daha önce şununla seviştim diye anlatmak neden? Yani neden cinsel hayatınız konu oluyor? Adam gelip size şununla da seviştim, bununla da çarpıştım, onunla sabahlar olmadı diyor mu? Neden söyleme ihtiyacı duyuyorsunuz? Bunu söyleme ihtiyacı duyacağınız heriflerle evlenmek istemekteki motivasyonunuz nedir mesela? Zar da zar diyen kesime genel olarak soruyorum bunu.
Aynen birde o var. Niye konusu açılıyor. Hayır bu düşünce yapısından değişmeyecek belli ki ve bunu kural edinmişler kendilerine kadının bakireliği gittiyse evlenemez ama erkek yapar kafasındalar madem öyle niye ilişkiye giriyorsun görücü usulü evlen gitsin. Böyle çirkin zihniyetteki adamlar için diktirecek birde hey Allah'ım :)

Aynen birde o var. Niye konusu açılıyor. Hayır bu düşünce yapısından değişmeyecek belli ki ve bunu kural edinmişler kendilerine kadının bakireliği gittiyse evlenemez ama erkek yapar kafasındalar madem öyle niye ilişkiye giriyorsun görücü usulü evlen gitsin. Böyle çirkin zihniyetteki adamlar için diktirecek birde hey Allah'ım :)
Acaba anlattıktan sonra da "beni böyle kabul edebilecek misin?" diye soruyorlar mı? Böyle adamlarla evlenip mutlu olmayı bekliyorlar bir de.

Bende evlenmeden önce sevistim, esim gecmisimi sormadi bende onun gecmisini sormadim gecmis gitmis konu sahibi size gecmisinizi sorun yapacak biriyle evlenmeyin

Acaba anlattıktan sonra da "beni böyle kabul edebilecek misin?" diye soruyorlar mı? Böyle adamlarla evlenip mutlu olmayı bekliyorlar bir de.
Diktirmeyi kafasına koyan bunları da sorar bence. Bu tarz erkekler zaten ömrünün sonuna kadar kadına hayatı zehir eder, sürekli suçlamalarda bulunur, laf sokar, yapmadığı şeylerle ilgili yaptıklarını ima ederler. Kadın osursa aldatıyorsun beni der :KK70: Bir daha ki konusu umarım böyle biri ile evlenip pişmanlığı ile ilgili olmaz.

X