Ayyy süper bir yazı da nasıl eşlik ederim bilemedim onca işimin arasında.
Öncelikle evlenmeden önce kocamın bana yanlış gelen huylarını zaten biliyordum.
Bile bile evlendim yani. Değişir demedim de bizi bu kadar etkilemez sandım.
Bir de eğlenmek!!! Evet beraber eğlenebildiğim adamla yeni izdivacım nasip olsun istiyorum inşallah bu defa!
Hee cinsellik de varmış!
Benim için en önemli ilk 3 kriterden biri.
Ten uyumu,arzu dengesi ve çekim.
Allahım herkese hayırlısını nasip etsin inşallah!
Galiba evlenmek istiyorum ben artık!!!!
ben bu enerjiye bayılıyorum işteee
sen tam bir aşk kadınısın Lale...
inşallah tüm bu bahsettiğin ve gönülden
istediğin özelliklerle sevdiğinle izdivacınıda görürüz...
Amin canım amin inşallah!!!
Gerçekten bir yanım çok istiyor,diğer yanım tırıs tırıs!!!
Aşk kadınıyım kabul de bu enerjime yetişemiyor,yoruluyor erkekler galiba..
Eğlenebildiğim adam evleneceğim adamdır.
Kesinlikle!
Bunun farkında olduğumdan şimdi bol bol gezmeye değişik enteresan şeyler yapıp tepkisini ölçmeye çalışıyorum
Enerjime yetişmekte zorlanıyor o ayrı
ilişkimizde 6. yılımıza gireceğimiz adam bir yandan ömrümü çürütüyormuş gibime geliyor öbür yandan prenses gibi hissettiriyor.. birlikte çok eğlenebildiğimiz söylenemez, ten uyumumuz da "ona göre" muhteşem.. ama ben o'nun doğru insan olup olmadığını nasıl anlarım işte onu bilmiyorum :44: sürekli sürprizler yapan romantik duygusal ve çok seviyor.. ama bazen ruhumu kemiriyormuş hissine kapılıyorum.. işte o zaman, yaptığı hiç bir güzellik gelmiyor gözüme
Allah hakkımda hayırlısını versin inşallah
burdan tavsiye alıp bol bol düşünmeli, güzel yazı olmuş..
yukarıdaki yazıyı okuduğunda düşündün mü hiç peki??
o maddeler sana ne kadar uyuyor?sana ve ilişkinize?
içinde biraz bile şüphe ve isteksizlik varsa gözden
geçirmen her şeyi en güzeli..
evet ama emin olamadıktan sonra neye yarar ki gözden geçirmek? karşındaki insan senle evlenmekten emin, duygularından, hayatını sana adamaktan emin.. ama sen emin olmak için daha ne kadar beklemelsin nasıl emin olabilirsin bilmiyorum
yani asıl merak ettiğim şu
herkes evlenmeden önce hiç mi şüphe duymuyor?
herkes çok mu emin yani? zannetmiyorum böyle olduğunu, maddelerden uyan da var uymayan da var mesela, ama sanırım asıl mesele öncelik belirlemekte
bize uyan bir madde var o da beraber eğlenebilmek,aynı zevklere sahip olmak.Beraber eğlenebiliyoruz.Başka da birşey yok.Onu cinsel açıdan çekici de bulmuyorum ,aşık da deiğilim,tam bir ana kuzusu ayrıca aile görgüsü,kültürel gibi konularda da pek uyuşmuyoruz,birşeyi becerebileceğine inancım 0.Beraber ciddi hiç birşey yapamayız.Annemle falan tanıştı,ama babamla falan tanışsa onlar tarafından hep küçük görülecek bunu biliyorum.Ayrıca çok mızmız ,çocuk gibi,çoğu zaman sanki ilişkideki erkek olan taraf ben koruyup kollanması gereken taraf o gibi geliyor bana.O evliliği düşünüyor ama ben ayrılmak istiyorum.
Allah herkesin kaşısına mutlu olabileceği insanlar çıkarsın... Mehmet Coşkun Deniz in yazısına aynen katılıyorum ama şu da unutulmamalı,hiç kimse 4-4 lük değildir bu yüzden karşımızdakinin de 4-4 lük olması gerekmiyor....Önemli olan ortak paydalarda buluşabilmek ve ortak paydaların yeterli olması...
haklısın Narmik...mükemmeli aramak zaten insana hep kaybettirmiştir..
bu eş konusunda da böyle diye düşünüyorum..hiç olmadık insanlara
gönül verip kaptırdığımız olmuştur çoğu zaman..ama asıl önemli olan
gerçek detayları bilip bize değer verene yönelmek..kaşı şöyleydi,parası
bu kadardı,çevresi böyleden ziyade; gelecekte yaşayacağımız mutlulukları
hesap ederek yola çıkıp birini tanımak ve değerlendirmek en güzeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?