Evlenmeden once cinsellik hakkinda

Bence insanin sevdigi kisiyle sevismesi dunyanin masum seyi.evli olmalari gerekmiyor.kesinlikle gunah ayip ah vah tuh olarak bakmiyorum olaya. seven iki insanin birbirine dokundugu sirada hissettiklerinden daha masum ne olabilirki.o sirada dunyada sadece sevdigin ve sen varsindir.ona kalbini kendini acarsin heyecanlanirsin mutlu olursun huzurlu olursun.sen o olursun,o sen olur butunlesirsiniz.kadin ya da erkek farketnez.beraber oldugunla evlenmek zorunda degildir insan.olurda birgun sevgi ask biter bir baskasini seversin ayni duygulari ona karsi hissedersin sevisirsin.erkek olsamda boyle dusunurdum.elbet esim benden oncede birilerini sevdi.sevgi dunyanin en guzel seyi degil midir?eger sevmemisse bir tuhaflik vardir o iste.insan sevgisuz yasayamaz.seversin esini dostunu arkadasini sevgilini cocugunu kediyi kopegi kusu...ama seversin ve sevdiginle birlikte olnak istersin.onu yaninda istersin.dokunmadan sevgi olur mu sizce?bir oglum ve bir kizim var.onlari bu sekilde yetistirmek istiyorum.bu sekilde yetissinler ki olurda birgun oglumun karsisina daha once sevdigiyle birlikte olmus bir kiz cikarsa ona kalbini acsin yok efendim bakire degil vidi vidi etmesin.olurda birgun kizim evlenmeden sevdigiyle birlikte olursa bundan utanc duymasin olmuyorsa eyvallah demesini bilsin guclu birsekilde yoluna devam etsin

Çalışmıyorsan ve ailenle yaşıyorsan hiç bu risklere girme, işler ters giderse kumbarada kızlık dikim parası biriktirirsin tanıdık bilmemkimin çocuğuyla görücü usulü evlenebilmek için.

Dinen günah olduğumu herkez bilir bilselerde yapıyorlar malesef..Biz insanlarda daha geri kafalı olanlar var o erkek gece dışarı çıkar o erkek karı kıza gider yok efendim öyle şey kızlarımız yapınca etmedik laf kalmıyor ama o erkekler yine bizim kızlarımıza geliyor..Kimsenin gözü görmüyor kendi kızı olmayımca rabbim bizlere neyin ne olduğunu gösteriyor zaten bilinçlice yapılan şeyler ve günahı erkezin kendi boynuna...

Bu konulara girilirse hiç çıkılmaz ..

Dini boyutuna hic girmiyorum gunahsa valla erkegede gunah bence.

Sencesi bencesi yok evet günah..

Tabi herkesin dini inancı ve dünya görüşü farklı..

Bazen kime güveneceğimizi seçemiyoruz belki içinde pislik saklayan bi herife aşık olup onunla cinsellik yaşıyoruz ve sonrası al başına belayı oluyor.. tehdit taciz gibi gibi durumlar.. hele bi de bunların kadın evlendikten sonra hortlayanları var burda da çokça rastlıyoruz.. buna benzer biçok sebepten bende doğru bulmuyorum..

Tartismaya acik bir konu. Herkesin gorusu de birbirinden baya farklidir heralde. Bana gore kiz da erkek te yasamamali. Hem dini acidan dusunuyorum hem de her iki tarafta birbirinin ilki olmali. Gunah konusunda dinimiz ayirt etmiyor kadinlara zina haram diye. Hem erkekler hem kadinlara hitap ediyor Kuranda. Ben yasamadim su zamana kadar. Ben yasamadiysam evlenecegim insan da yasamamis olmali. Bu konuda hassas olmali. "Bu zamanda yasamayan mi var yeaa" diyen olur mutlaka. Ama var hem de cok var. En azindan benim cevrem boyle. Ben esimim yuzune baktigim zaman eski yasadiklari aklima gelmemeli. Ayni sekilde onun da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…