- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
- Konu Sahibi StayStrong
Bence insanin sevdigi kisiyle sevismesi dunyanin masum seyi.evli olmalari gerekmiyor.kesinlikle gunah ayip ah vah tuh olarak bakmiyorum olaya. seven iki insanin birbirine dokundugu sirada hissettiklerinden daha masum ne olabilirki.o sirada dunyada sadece sevdigin ve sen varsindir.ona kalbini kendini acarsin heyecanlanirsin mutlu olursun huzurlu olursun.sen o olursun,o sen olur butunlesirsiniz.kadin ya da erkek farketnez.beraber oldugunla evlenmek zorunda degildir insan.olurda birgun sevgi ask biter bir baskasini seversin ayni duygulari ona karsi hissedersin sevisirsin.erkek olsamda boyle dusunurdum.elbet esim benden oncede birilerini sevdi.sevgi dunyanin en guzel seyi degil midir?eger sevmemisse bir tuhaflik vardir o iste.insan sevgisuz yasayamaz.seversin esini dostunu arkadasini sevgilini cocugunu kediyi kopegi kusu...ama seversin ve sevdiginle birlikte olnak istersin.onu yaninda istersin.dokunmadan sevgi olur mu sizce?bir oglum ve bir kizim var.onlari bu sekilde yetistirmek istiyorum.bu sekilde yetissinler ki olurda birgun oglumun karsisina daha once sevdigiyle birlikte olmus bir kiz cikarsa ona kalbini acsin yok efendim bakire degil vidi vidi etmesin.olurda birgun kizim evlenmeden sevdigiyle birlikte olursa bundan utanc duymasin olmuyorsa eyvallah demesini bilsin guclu birsekilde yoluna devam etsin