Evlenmeden once cinsellik hakkinda

StayStrong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
167
64
98
Oncelikle bu bir merak baslikligidir.Goruslerinizi merak ediyorum.
Ben evlenmeden once cinsellige hep karsi durdum.Sadece kocamla beraber olmak istedim.Toplumumuzda malum zaten kizlar evlenmeden once cinsel iliski yasayamayaz ama erkekler serbest yaparlarsa zaten vay kocum vay milli mi oldun vs vs .Dini boyutuna hic girmiyorum gunahsa valla erkegede gunah bence.
Sadece fikirlerinizi merak ediyorum ne dusunuyorsunuz bu konuda.Tamamiyle merak etrafimda bu konulari konusup tanisabilecegim kimse olmadigi icin bu basligi acmak istedim.

Bu arada nisanliyim ben tabikide evlennce herseyin olmasindan yanayim ama nisanlm daha onceden bu olaylari yasamis biri.Ben onceden yasasamda sorun etmezmis.Tabi bunu yediremeyip bakire kiz isteyen bir kesimde var o ayri bi konu kendi istedigini yapip bakire isteyen tarafada hic girmiyorum.

Bende neden başkalarının görüşünü merak ettiginizi merak ettim :) yani binbir türlü görüş var ki her insan farklı tabiki olacak. Yani başkalarının fikri neden onemli ya da ne değiştirir ki. Sizin görüşünüz ve nisanlınızınki uyuyorsa geri kalan ınsanlar ne dusunurse dusunsun :)

amaç ne polemik yaratmak mı? ne yapacaksınız ki milletin cinsel hayatını?

hayir tabiki polemik yaratmak istemiyorum sadece merak farkli dusunenlerin neden bu boyutta dusundugundugu meragi ben sabit fikirli bi insanim buyutuldugum cevre itibaryle de o fikirde buyudum ama mantik cercevesinde dusununce fikirlerim degisiyor gibi oluyor o yuzden merak ediyorum

Fikirleriniz değişsin diye mi soruyorsunuz. Cevabi vermissiniz herkes yetistigi cevrede kendi doğruları ile yogrulur ve ona inanır ya da yaşantılar yoluyla sonuca varır. Sorunuz cok enteresan geldi bana. Buraya gelip asla olmamali diyen de kesinlikle yasanmalı diyen de çıkar. Ee bu neyi degistirecek size ne faydası var. Nisanlinizla uyuyor ise butun dunya ne derse desin

Kimse durduk yere bir konuyu merak etmez. Muhtemelen bu konuyla alakalı çekindiğiniz şeyler var, arada kalmışsınız. Çoğunluğun düşüncesine göre kafanızda bir fikir oluşacak.

Ancak bu yanlış. Herkesin yaşadığı hayat birbirinden farklı, sizin hayat tarzınızdan da farklı. Burada çok muhafazakar kişiler de yorum yazacak, bu konuda açık görüşlü olanlar da. Ben sevişmedim desem başka birisi de ben seviştim dese hiçbir yere varamayacaksınız. Bu sizin kendi hayatınız, kendi görüşleriniz hayat tarzınıza göre çoktan oluşmuş olmalı. Velhasılı kelam diyeceğim başkalarının fikirlerine göre hayatınızı yönlendirmeyin. Bu sizin hayatınız, bizim değil.

manidar bi konu.

her koyun kendi bacagindan asilir canim.

nisanlin acikca seninle sevismek istediginin yolunu yapmis. düsme buna sakin. evlenin once.sonra ister amuda kalkip sevisin ister de koşarak. hem o boyle seylere takilmiyor diyelim. ve diyelim ki ayrildiniz. ama sevistiniz.
ondan sonra hayatina girme ihtimali olan erkek acaba bunu nasil karsilayacak .

kafan karismis senin.

evlenmeden olmaz de. onun kapilarini kapat bence. cocuk gozlerinin icine bakiyodur kesin vercen diye. ayipli oldu kelimem. ama usluben en dogru sekilde yazmaya ozen gosterdim.

Bu konu kisinin kendisine kalmis ama nisanlisiniz size yol yapmaya calismis sanki sadece unutmayin nisanlisiniz ama evleneceksiniz diye bir sey yok.bence evlenmeyi bekleyin zor ulastigi zaman daha kiymetli olursunuz. evlendikten sonra yuzune vuranlarda oluyor merakli degilsen gelmeseydin gibi

Aklıma rahmetli Kemal Sunal filmi geldi.
+Yürüyelim mi?
-Ama ben bakireyim.
+Ben de.

Konudaki fikrim ise, ben evlenmeden önce birlikte olmadım. Ama tabulardan da değil nedense özel anımız olsun istedik öyle kendi aramızda balayında özel bir akşamda.
(Evlenince 1 ay girmem buraya)

Not: Tensel çekim var. Fenalandım ben gidiyorum nişanlım bey askerde.

Biz ulema mıyız, cevaz vericez anlamadım ki..
Herkesin doğrusu kendine. Günahı da boynuna...

Aklın var, iraden var. Tercih senin. Bize neden soruyorsun ki?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…