- 18 Kasım 2012
- 167
- 64
- 98
- Konu Sahibi StayStrong
-
amaç ne polemik yaratmak mı? ne yapacaksınız ki milletin cinsel hayatını?
Bende neden başkalarının görüşünü merak ettiginizi merak ettim :) yani binbir türlü görüş var ki her insan farklı tabiki olacak. Yani başkalarının fikri neden onemli ya da ne değiştirir ki. Sizin görüşünüz ve nisanlınızınki uyuyorsa geri kalan ınsanlar ne dusunurse dusunsun :)
Fikirleriniz değişsin diye mi soruyorsunuz. Cevabi vermissiniz herkes yetistigi cevrede kendi doğruları ile yogrulur ve ona inanır ya da yaşantılar yoluyla sonuca varır. Sorunuz cok enteresan geldi bana. Buraya gelip asla olmamali diyen de kesinlikle yasanmalı diyen de çıkar. Ee bu neyi degistirecek size ne faydası var. Nisanlinizla uyuyor ise butun dunya ne derse desinhayir tabiki polemik yaratmak istemiyorum sadece merak farkli dusunenlerin neden bu boyutta dusundugundugu meragi ben sabit fikirli bi insanim buyutuldugum cevre itibaryle de o fikirde buyudum ama mantik cercevesinde dusununce fikirlerim degisiyor gibi oluyor o yuzden merak ediyorum
Yok bence sevistiysek neden sevistik, sevişmediysek neden sevismedik :)))) nu konuda ne düşündük. Tavsiye eder miyiz neden :))hepimiz evlenmeden ne kadar seviştiğimizi mi anlatcaz şimdi napcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?