Yani bana da ilginç geliyor saç teli bile görünmesin diye tesettüre giren, fiziğim arzu uyandırmasın diye bol giyen arkadaşlarım sevgilisiyle öpüşüyor, çadır tatili yapıyor, kamerada açık saçlı foto gönderiyor...
Bu arada bu davranışı kinamiyorum, on katını zaten ben de yapıyorum sevgilerimle. Ama benim böyle bir hassasiyetim yok.
Yani inandigin şeye uymak için sabahın köründen geceye beş kere namaz kılan, bir ay oruç tutan, yazın denize girmeyen- kusa kusa acile giderken bile evden çıkmadan üstüne usturuplu bir şeyler giyen - bu kadar inandığı şey uğruna hayatından fedakarlık yapan insanlar tabii ki evlenmeden öpüşmesin.
Ben adamda sorun bulmadım
Bir de bu işlerin 'azi' eziyetten farksız.
Mesela sizin sınıriniz neresi?
"öpüşelim ama eşleşmesin" derseniz ellesmeden şehvetle öpüşülmüyor
"Ya da ellesin ama yatay konuma geçmeyelim" derseniz elle elle elle, bir temas yaşama. Şiş şeyle dolaş
daha kötü
"Yatay temasa girelim ama çamaşırlar çıkmasın" diyorsanız bambaşka bir olay. Onu yapan diğerini de yapsın yani.
Adam madem devam etmeyeceğim diyor, hiç yaklasmiyor. Saçma bir hareket değil bence.
Bu işlere bir girdi mi sonuna kadar gitmezsen o şey eksik kalıyor. Adama da yazık yani, onca uyarilmadan sonra elde var sıfır...
Peki evlenmeden ilişki yaşamamak risk mi?
Tabii ki risk.
Hem adamın ne çıkacağını bilmiyosun hem de hayatının 25-30 senesinde hiç kadın görmemiş, elleriyle aşk yaşamış adamin normal bir vajinaya ayak uydurmasi çok kolay değil. Ya o yumuşak kayganlığı hissettiği gibi erken boşalır,ya da elinin sıkılığina alıştığı için ilişkide bosalamaz,elinden yardım alır her seferinde.
Elbet bir sorun yaşanır. Uzun süre kadın görmemiş erkeğin bile performansı kötü etkilenirken ben sanmıyorum hiç kadın görmemiş adamlar bir anda harikalar yaratsin.