Evlenmeden önce bilmek istiyorum

Saygı duymuyorsaniz ayrılabilirsiniz mesela .
Ben şunu anlamıyorum aynı şeyi erkek yapsa taciz deriz . Açık açık elimden geldiğince inancım doğrultusunda dikkat etmeye çalışıyorum demiş cinsel tercihini sorguluyorsunuz. Ben çocuğun yerinde olsam ayrilirdim size uygun değilse gider başkasını bulursunuz .

Saygı duymadığımı nereden çıkardınız? Bir ilişki yaşanırken kişiler birbirini karşılıklı olarak tanımaya çalışır. Ben de o süreç içerisindeyim. Karakter olarak kendisini beğeniyorum ancak bu konuda soru işaretlerim oluştu. İlerisini düşünüyorum. Burada da deneyimli olan kişilerden yorum bekliyorum ne var bunda? Herhangi bir görüşü eleştirmişim gibi davranmayın lütfen..

bence ne siz nede o da ne istediginizin farkinda degilsiniz keske silkelenseniz o delikanlin kendisi gibi olan bir kizi tercih etse sizde size benzeyen kisiyle birlikte olsaniz sanirim herkes hayalini gercege dönüstürür

Valla korkutmak gibi olmasında.
Buna benzer birşey gelmişti başıma.
Ciddi düşünüyorduk.
Meğer adam problemliymiş.
Yine başka bir arkadasoma da aynısı oldu
Muhafazakarım dinime düşkünüm falan diyordu ikiside.
Bende diyordum ne güzel ne hassas bir insan.
Benim o tiple ne işim vardu zaten onuda bilemiyorum garip bir insanım 🤣

eşimle yaklaşık 21 yıl önce tanıştırıldık
eşim de bende evlenmeden cinsellik istemiyorduk evet ama bazı ufak tefek şeyler oldu tabi öpüşme bazı temaslar vs
eşim de karşıydı ama istediği hep belliydi

ne bileyim garip geldi adam bana ateşle barut yan yana durmaz sonuçta bi şekilde belli eder diye düşünüyorum
Maşallah 21 yıl.

Valla korkutmak gibi olmasında.
Buna benzer birşey gelmişti başıma.
Ciddi düşünüyorduk.
Meğer adam problemliymiş.
Yine başka bir arkadasoma da aynısı oldu
Muhafazakarım dinime düşkünüm falan diyordu ikiside.
Bende diyordum ne güzel ne hassas bir insan.
Benim o tiple ne işim vardu zaten onuda bilemiyorum garip bir insanım 🤣
Öğrendik artık.kk sağolsun.iyi oluyor valla.kim bilir kaç arkadaşın böyle hayatı kurtuldu.

Papatya amac bir tarafi daha dogrusu muhavazakarligi elestirmek cunku. Illa birilerini elestirecegiz cunku. Saygi duysak olmuyor. Bize uymuyorsa yolumuzu ayirmak olmuyor ama elestirmek oyle mi? Yerden yere vurursak kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Konu bana hic gecmedi.
Bir çok insan sanki bu ülkede yaşamıyor gibi tepki veriyor ya bende ona şaşırıyorum . Dikkat etmeye çalışmayacak hemen gönlünü görmeli konu sahibinin. Konu muhafazakar biri olunca niyeyse daha rahat linçleniyor. Konu gerçek sanırım Günces baksana insanlar hiç elinden geleni yapmaya çalışan inandığı dini yaşamaya çalışan insan görmemişler hemen cinsel tercihinin farklı olduguna karar vermişler .Ama sorsan çok aydınlar ve saygılılar kime ? Kendi gibi düşünen ve yaşayanlara bu ülkedeki en büyük sorunlardan biri herkes çok saygılı kendi gibi düşünenlere

çok katılıyorum. pek çok kadın arkadaşım var gayet sağlıklı cinsel dürtüleri olup muhafazakar olduğu için bunu ilişki yaşadığı ya da flört ettiği kişiye belli etmeyen. muhafazakarlık kişinin içinde sınırlarını belirlediği bir şey, sevgiliniz demek ki bunu bu düzeyde yaşamayı tercih etmiş. sizi istemiyor değil de istiyor fakat "zina" gördüğü için kendini tutuyor olabilir.
adama "kalkmıyor, gizli gay vs vs" demek biraz körlemesine cehalet geliyor bana.

bu derece görüş farklılığınız olan biriyle 5 ayda nişan ve evlilik konuşmanız ne kadar anlamsız. hatta bu uyumsuzluğa rağmen cinsellik için adamı darlamak da saçma geldi. uyuşmuyorsanız ayrılın, bu kadar basit.
Bunu tercih edemez . Adam hemen konu sahibinin istek ve arzularını karşılamalı . Ya ben mesela acaba aseksuel mi diye düşündüğüm biriyle devam etmem . Zaten uyumsuz olduğun çok belli burda millet adamı gomsun diye açılmış bir konu . Nasıl beni arzulamaz kesin gay

herkese merhabalar,

sevgilimle beş aydır birlikteyiz. ben 24 o 26 yaşında. kendisi dindar bir insan. namazını kılar, gerekli diğer ibadetlerini yerine getirmeye çalışır. ben öyle değilim, hayata bakış açımız bu anlamda biraz farklı ancak bu konuda pek sorun yaşamıyoruz, birbirimize saygı gösteriyoruz. yalnız bir konu dışında.. o da cinsellik. aslında sorun direkt olarak cinsellik de değil, iki partner arasında olabilecek bazı şeylerin eksikliğini hissediyorum ve acaba bir sorun mu var diye düşünüyorum. dün gece 6-7 ay sonra nişan yapabiliriz gibi konuşmalarımız olduğu için soru işaretlerim artmaya başladı.

öncelikle beş aydır birlikte olmamıza rağmen hiç öpüşmedik. el ele tutuşma, sarılma veya romantik sayılabilecek temaslarımız sürekli olur. ancak dudaktan öpüşme olmadı :)

bununla birlikte gerek yüz yüze gerek mesajlaşırken konuşmalarımız asla cinselliğe teğet geçecek durumda bile olmuyor. yine romantik konuşmalarımız var, daha erotik sayılabilecek ya da beni fiziksel anlamda istediğine dair konuları açmıyoruz. ben açmaya çalıştığımda da tersleniyorum. öyle düşünüyor ya da hissediyor olabilirsin ama benimle paylaşmanı istemiyorum o an içinde yaşa cevaplarını alıyorum. yani benim beklentim de sexting gibi bir şey değil, çok tarzım olan şeyler de değildir zaten. ancak bir ilişkide karşılıklı olması gereken o şehvet veya arzu yok. ne bileyim hiç mi çekim hissetmezsin mesela. yasaklı konular adeta. evet arkadaş gibi değiliz ama tam olarak her anlamda kendimi rahat da hissedemiyorum sanki. ilişkimizin üçüncü ayındayken bir gün buluşmuştuk, vedalaşırken yanak yanağa öpüştük, tam diğer yanağı öpecektim ki o da o an döndü karışık bir durum oluştu anlık ve neredeyse dudak teması olacaktı. o an kendini hızlıca çekti. hiç anlam veremedim ve sormadım ama garibime gitti.

tüm bu düşüncelerimi kendisine açtım. hem de farklı zamanlarda birkaç kere. cevabı hep hayat görüşüm bu şeklinde oldu. ben muhafazakar bir insanım, beni az çok tanıdın, elimden geldiğince bu hayatı yaşamaya çalışıyorum sence diğer türlüsünü istesem absürt olmaz mı yanıtlarını aldım. evet bunları söylemesi çok mantıklı, her defasında doğruluyorum ancak yine de nasıl bir iradesi var anlayamıyorum. yani mesele şu değil, ben illa cinsellik yaşansın demiyorum yukarıda bahsettiğim şeyler için böyle konuşuyor. e o zaman sevgilin de olmasın, el ele de tutuşmayalım görücü usülü birisiyle ol dediğimde de ben de bu kadarını yapabiliyorum, bunları yapıyorum diye devamını getirmek zorunda mıyım diyor. yine de emin olamıyorum. bir kere bile mi öyle bir işaret olmaz? bazen çok küçük bile olsa o yönde konuşmaya çekmeye çalışıyorum. onun sınırlarını çok aşmayacak derecede tabii. çünkü başka şekilde şüphelerim olsun istemiyorum. en son bunu konuştuğumda açıkça aseksüel misin diye sordum. önce evet dedi, ben de ciddi misin dedim. daha sonra evet sevgiliyken aseksüelim yanıtını aldım. sanki aseksüellik ilişki durumuna göre değişiyor :)) bir keresinde de libidom yok değil ama zamanı değil sevgiliyken bu tarz konuşmaları doğru bulmuyorum dedi. kısacası bırakın bu tarz hareketleri bu konuda yorum yapması gerektiğinde dahi ağzından kerpetenle laf alıyorum. artık konuyu açmayı da çok istemiyorum, içimden gelmiyor açıkçası. çünkü sanki kötü bir şey yapıyormuşum gibi suçlu hissetmeye başladım. ileride evleneceğim adamın cinselliğe dair fikirlerini bilmiyorum resmen.

soruma gelecek olursak.. burada okuduklarımdan ve çevremde duyduklarımdan ister istemez etkileniyorum. onu seviyorum ama ya gerçekten aseksüelse diye sormadan da edemiyorum ya cinselliğin nadiren olduğu bir evlilik yaşarsam? her şey kaldığı yerden devam ederse ve evlendiğimde de ittiren taraf ben olursam? çok alışılmışın dışında geliyor bana tüm bunlar. ben mi abartıyorum? ya ileride pişmanlık duyarsam? hiç bilmeden hiç konuşmadan olur mu bu tür şeyler sizce? ya da ben ne gibi taktiklerle en azından ağzından laf alabilirim, yoksa sonuna kadar saygı mı duymalıyım? hata yapmak istemiyorum.
Karakterleriniz çok zıt ki en başta, ne nişanı ne evliliği. Dindarım ben altında gizli gay çıkarsa şaşırmam, bu kadar da değil yani halinden tavrından belli olur ateşle barut

benim içime sinmedi. böyle sümsük tipleri de hiç sevmem zaten

muhafazakarlık bu değil. allah kıldığı namazları kabul etsin diyeyim öncelikle. ama sarılmak, el ele tutuşmak, yanaktan öpmek muhafazakarlığa dahil değil. bu kadarını yapabiliyorum çok kula yakışır bir ifade ama bence bir erkek için öpüşmeye/cinselliğe karşı koymak sarılmaya karşı koymaktan daha zor. cinsel dürtülerini sarılarak mı bastırıyor yani?

olmaması da gerekse istekli bir erkek sürekli cinselliğin etrafında yürür, bakışıyla tavrıyla imalarıyla belli eder.
Dinini yaşamaya çalışıyordur belki de. Muhafazakarlık bu değil demişsiniz ama ne olabilir başka. Evlenmeden böyle şeyler yaşamak istemez dinini yaşamaya çalışan bir insan. Çünkü onun inancına göre zinadır ve bunu yapmamaya özen gösterir.

Yani bana da ilginç geliyor saç teli bile görünmesin diye tesettüre giren, fiziğim arzu uyandırmasın diye bol giyen arkadaşlarım sevgilisiyle öpüşüyor, çadır tatili yapıyor, kamerada açık saçlı foto gönderiyor...
Bu arada bu davranışı kinamiyorum, on katını zaten ben de yapıyorum sevgilerimle. Ama benim böyle bir hassasiyetim yok.
Yani inandigin şeye uymak için sabahın köründen geceye beş kere namaz kılan, bir ay oruç tutan, yazın denize girmeyen- kusa kusa acile giderken bile evden çıkmadan üstüne usturuplu bir şeyler giyen - bu kadar inandığı şey uğruna hayatından fedakarlık yapan insanlar tabii ki evlenmeden öpüşmesin.
Ben adamda sorun bulmadım
Bir de bu işlerin 'azi' eziyetten farksız.
Mesela sizin sınıriniz neresi?
"öpüşelim ama eşleşmesin" derseniz ellesmeden şehvetle öpüşülmüyor
"Ya da ellesin ama yatay konuma geçmeyelim" derseniz elle elle elle, bir temas yaşama. Şiş şeyle dolaş🙈🙈 daha kötü
"Yatay temasa girelim ama çamaşırlar çıkmasın" diyorsanız bambaşka bir olay. Onu yapan diğerini de yapsın yani.
Adam madem devam etmeyeceğim diyor, hiç yaklasmiyor. Saçma bir hareket değil bence.
Bu işlere bir girdi mi sonuna kadar gitmezsen o şey eksik kalıyor. Adama da yazık yani, onca uyarilmadan sonra elde var sıfır...
Peki evlenmeden ilişki yaşamamak risk mi?
Tabii ki risk.
Hem adamın ne çıkacağını bilmiyosun hem de hayatının 25-30 senesinde hiç kadın görmemiş, elleriyle aşk yaşamış adamin normal bir vajinaya ayak uydurmasi çok kolay değil. Ya o yumuşak kayganlığı hissettiği gibi erken boşalır,ya da elinin sıkılığina alıştığı için ilişkide bosalamaz,elinden yardım alır her seferinde.
Elbet bir sorun yaşanır. Uzun süre kadın görmemiş erkeğin bile performansı kötü etkilenirken ben sanmıyorum hiç kadın görmemiş adamlar bir anda harikalar yaratsin.

Saygı duymadığımı nereden çıkardınız? Bir ilişki yaşanırken kişiler birbirini karşılıklı olarak tanımaya çalışır. Ben de o süreç içerisindeyim. Karakter olarak kendisini beğeniyorum ancak bu konuda soru işaretlerim oluştu. İlerisini düşünüyorum. Burada da deneyimli olan kişilerden yorum bekliyorum ne var bunda? Herhangi bir görüşü eleştirmişim gibi davranmayın lütfen..
Evet elestiriyorsunuz saygı zerrece duymuyorsunuz. Adamin cinsel tercihinin farklı olduğunu söylüyorsunuz . Siz birlikte olduğunuz kişinin ne dediğini onemsemeyip burda yazdığınız kısacık yazıyla adamın tercihi yorumlatiyorsunuz. Bakın bakalım yorumlara neler yazılmış sevgilinizin hakkında . Karşınızdaki insanın görüşünü eleştirmeyi geçin neden böyle yapmıyor diye zorluyorsunuz hatta . Bence burda hatalı davranan sevgiliniz fikirlerine ,yaşam yarzina bu kadar uymayan biriyle ayrılması gerekirdi sevgilinizin hatalı olduğu tek durum bu

herkese merhabalar,

sevgilimle beş aydır birlikteyiz. ben 24 o 26 yaşında. kendisi dindar bir insan. namazını kılar, gerekli diğer ibadetlerini yerine getirmeye çalışır. ben öyle değilim, hayata bakış açımız bu anlamda biraz farklı ancak bu konuda pek sorun yaşamıyoruz, birbirimize saygı gösteriyoruz. yalnız bir konu dışında.. o da cinsellik. aslında sorun direkt olarak cinsellik de değil, iki partner arasında olabilecek bazı şeylerin eksikliğini hissediyorum ve acaba bir sorun mu var diye düşünüyorum. dün gece 6-7 ay sonra nişan yapabiliriz gibi konuşmalarımız olduğu için soru işaretlerim artmaya başladı.

öncelikle beş aydır birlikte olmamıza rağmen hiç öpüşmedik. el ele tutuşma, sarılma veya romantik sayılabilecek temaslarımız sürekli olur. ancak dudaktan öpüşme olmadı :)

bununla birlikte gerek yüz yüze gerek mesajlaşırken konuşmalarımız asla cinselliğe teğet geçecek durumda bile olmuyor. yine romantik konuşmalarımız var, daha erotik sayılabilecek ya da beni fiziksel anlamda istediğine dair konuları açmıyoruz. ben açmaya çalıştığımda da tersleniyorum. öyle düşünüyor ya da hissediyor olabilirsin ama benimle paylaşmanı istemiyorum o an içinde yaşa cevaplarını alıyorum. yani benim beklentim de sexting gibi bir şey değil, çok tarzım olan şeyler de değildir zaten. ancak bir ilişkide karşılıklı olması gereken o şehvet veya arzu yok. ne bileyim hiç mi çekim hissetmezsin mesela. yasaklı konular adeta. evet arkadaş gibi değiliz ama tam olarak her anlamda kendimi rahat da hissedemiyorum sanki. ilişkimizin üçüncü ayındayken bir gün buluşmuştuk, vedalaşırken yanak yanağa öpüştük, tam diğer yanağı öpecektim ki o da o an döndü karışık bir durum oluştu anlık ve neredeyse dudak teması olacaktı. o an kendini hızlıca çekti. hiç anlam veremedim ve sormadım ama garibime gitti.

tüm bu düşüncelerimi kendisine açtım. hem de farklı zamanlarda birkaç kere. cevabı hep hayat görüşüm bu şeklinde oldu. ben muhafazakar bir insanım, beni az çok tanıdın, elimden geldiğince bu hayatı yaşamaya çalışıyorum sence diğer türlüsünü istesem absürt olmaz mı yanıtlarını aldım. evet bunları söylemesi çok mantıklı, her defasında doğruluyorum ancak yine de nasıl bir iradesi var anlayamıyorum. yani mesele şu değil, ben illa cinsellik yaşansın demiyorum yukarıda bahsettiğim şeyler için böyle konuşuyor. e o zaman sevgilin de olmasın, el ele de tutuşmayalım görücü usülü birisiyle ol dediğimde de ben de bu kadarını yapabiliyorum, bunları yapıyorum diye devamını getirmek zorunda mıyım diyor. yine de emin olamıyorum. bir kere bile mi öyle bir işaret olmaz? bazen çok küçük bile olsa o yönde konuşmaya çekmeye çalışıyorum. onun sınırlarını çok aşmayacak derecede tabii. çünkü başka şekilde şüphelerim olsun istemiyorum. en son bunu konuştuğumda açıkça aseksüel misin diye sordum. önce evet dedi, ben de ciddi misin dedim. daha sonra evet sevgiliyken aseksüelim yanıtını aldım. sanki aseksüellik ilişki durumuna göre değişiyor :)) bir keresinde de libidom yok değil ama zamanı değil sevgiliyken bu tarz konuşmaları doğru bulmuyorum dedi. kısacası bırakın bu tarz hareketleri bu konuda yorum yapması gerektiğinde dahi ağzından kerpetenle laf alıyorum. artık konuyu açmayı da çok istemiyorum, içimden gelmiyor açıkçası. çünkü sanki kötü bir şey yapıyormuşum gibi suçlu hissetmeye başladım. ileride evleneceğim adamın cinselliğe dair fikirlerini bilmiyorum resmen.

soruma gelecek olursak.. burada okuduklarımdan ve çevremde duyduklarımdan ister istemez etkileniyorum. onu seviyorum ama ya gerçekten aseksüelse diye sormadan da edemiyorum ya cinselliğin nadiren olduğu bir evlilik yaşarsam? her şey kaldığı yerden devam ederse ve evlendiğimde de ittiren taraf ben olursam? çok alışılmışın dışında geliyor bana tüm bunlar. ben mi abartıyorum? ya ileride pişmanlık duyarsam? hiç bilmeden hiç konuşmadan olur mu bu tür şeyler sizce? ya da ben ne gibi taktiklerle en azından ağzından laf alabilirim, yoksa sonuna kadar saygı mı duymalıyım? hata yapmak istemiyorum.
Sizin dine bakisinizi bilemiyorum ama o cok yogun yasarken siz yasamazsaniz oncelikle evlendiginizde bu konuda dini yasamayi secmezseniz en buyuk problemin bu olur cinsellikten once bunu dusunmelisin bence. Bakın secin sizde yasayin demiyorum ama karsit goruslu olursaniz daha cinsellige sira gelmeden bunlarin tartismasi olur.
Dinimizde sevgililik ve el ele tutusmada yok saddece haddi asmayan sohpetler yapilabilir oda gerekli sartlarda birbini tanimak icin.Sevgiliniz zaten ancak bukadarini yapabiliyorum demis inancimiza gore " zinadan ayri" 'namazdan ayri' yani her gunahtan ayri sorguya cekilecegimiz icin ileriye gitmekten korkuyordur. Ve bunu simdi yasayp ayrilirsaniz daha kotu sonuclarndan korkuyordur. Bir arkadasim tipki sevgiliniz gibiydi sevgiliside sizin gibi dusunuyordu. Evlendiler duzeldi cinsel acidan problemleri kalmadigini anlatti kiz ustu kapali bisekilde bosuna endiselenmsim adam nikah istiyormus dedi. Hayirlisi olsun hakkinizda.

Dinini yaşamaya çalışıyordur belki de. Muhafazakarlık bu değil demişsiniz ama ne olabilir başka. Evlenmeden böyle şeyler yaşamak istemez dinini yaşamaya çalışan bir insan. Çünkü onun inancına göre zinadır ve bunu yapmamaya özen gösterir.
hay hay, biz de elimizden geldiğince böyle yaptık. ben seküler, evlenmeden önce muhakkak sevişilme gerektiğini düşünen biri değilim zaten. ama mesela el ele tutuşmanın sağladığı bir haz yok ki bunu karşı koyamayıp yapsın ama (normal şartlarda) sevdiği kadının karşısında tavan yapan hormonlarını böyle kolay dizginleyip ben dindarım desin. kaldı ki el ele tutuşup sarılıp bir temas kurduktan sonra isteklerinin de iyice coşması gerekir, ki siz de bilirsiniz, bu yüzden allah zina yapmayın demek yerine zinaya yaklaşmayın demiş.

Hadi ama birbirimizi kandirmasak mi? Cinsellik yasamak isteyen biri gidip cinsellik yasamak istemeyen biri ile neden sevgili olur? Basinda bilmiyordur ama ogrenince beklentisini karsilamiyorsa yolunu ayirir gecer gider. Konunun gercekligine hic inanmadim ama gercekse ben once kendini sorgulamani tavsiye ederim. Neden hayat gorusum, beklentilerim farkli biri ile beraberim acaba baskasini bulamam gibi endiselerim mi var sebep ne diye kendini bir sorgula. Bu iliskide bir mecburiyet bir tehdit yoktur herhalde degil mi? Insan once kendini elestirmeli ki sonra baskasini elestirebilsin degil mi. Mesela insanlara neden saygi duymuyorum diye kendini elestirebilirsin. Bunun cevabini buldugunda konun da cozulur.

Evet elestiriyorsunuz saygı zerrece duymuyorsunuz. Adamin cinsel tercihinin farklı olduğunu söylüyorsunuz . Siz birlikte olduğunuz kişinin ne dediğini onemsemeyip burda yazdığınız kısacık yazıyla adamın tercihi yorumlatiyorsunuz. Bakın bakalım yorumlara neler yazılmış sevgilinizin hakkında . Karşınızdaki insanın görüşünü eleştirmeyi geçin neden böyle yapmıyor diye zorluyorsunuz hatta . Bence burda hatalı davranan sevgiliniz fikirlerine ,yaşam yarzina bu kadar uymayan biriyle ayrılması gerekirdi sevgilinizin hatalı olduğu tek durum bu

cinsel tercihi farklı demiyorum, cinselliği yaşama ölçütü az olabilir diyorum. konu da muhafazakar veya din ile alakalı kelimeler geçince bu kadar öfkelenmenizi anlayamadım. ben zaten bu gibi durumlara uzak olsam veya saygı duymasam böyle biriyle olmayı tercih etmezdim. asıl mesele bu anlamda tecrübesiz olup kendimden daha deneyimli insanlardan yorum beklemem. sizin düşüncenize göre hiçbir şekilde burada konu açılmasın o zaman? madem sevgilimin arkasından yorum yaptırıyorum.. lütfen öfkeni bu şekilde devam edecekse daha fazla yorum yapmayın. beklentim bu değil çünkü

Hadi ama birbirimizi kandirmasak mi? Cinsellik yasamak isteyen biri gidip cinsellik yasamak istemeyen biri ile neden sevgili olur? Basinda bilmiyordur ama ogrenince beklentisini karsilamiyorsa yolunu ayirir gecer gider. Konunun gercekligine hic inanmadim ama gercekse ben once kendini sorgulamani tavsiye ederim. Neden hayat gorusum, beklentilerim farkli biri ile beraberim acaba baskasini bulamam gibi endiselerim mi var sebep ne diye kendini bir sorgula. Bu iliskide bir mecburiyet bir tehdit yoktur herhalde degil mi? Insan once kendini elestirmeli ki sonra baskasini elestirebilsin degil mi. Mesela insanlara neden saygi duymuyorum diye kendinizi elestirebilirsiniz. Bunun cevabini buldugunuzda konunuz da cozulur.
cinsellik yaşamak istediğimi size düşündüren şey ne çok merak ettim :)

Bunu tercih edemez . Adam hemen konu sahibinin istek ve arzularını karşılamalı . Ya ben mesela acaba aseksuel mi diye düşündüğüm biriyle devam etmem . Zaten uyumsuz olduğun çok belli burda millet adamı gomsun diye açılmış bir konu . Nasıl beni arzulamaz kesin gay
Yoo hiç de öyle değil.kaç tane örnek konu açıldı bu sitede.eee velev ki öyle olmasın.eee konu sahibi nasıl bu riski alsın.hayat görüşü uysa bile riskli.nasıl anlaşılacak başka ?bu konuda öğenmek evlenmek demek.ne kadar büyük birşey.yaşamasak bile bir şekilde hissettirmesi gerekmez miydi diyor ?

herkese merhabalar,

Kimsenin günahını almak istemem ama bana hiç güven vermedi. Risk büyük bence, bakışında da mı hiç şehvet hissetmiyorsunuz.

Ne kadar dindar olsa da konuşmaktan kaçınmak mantıklı gelmedi bana. Tutkulu bir adam konuyu böyle kapatmaz sanki, hiç değilse muzur bir ifadeyle ya da iç geçirerek "onun da vakti gelecek" iması da mı yok.

Bu kadar içe dönük ve mutaasıp(!) bir adamda tutku varsa bile (ki bana pek öyle gelmedi) yatak odasında çok sığ kalacağını, ilmihallere göre cinsellik yaşamaya çalışacağını düşünüyorum. Bu da sizi tatmin etmez.

İyice ölçüp tartın, kkda böyle çok konu var, siz de farkındasınız

Bir tanıdığım arkadaş böyleydi yan yana bile bakmaya çekinirdi sevgilisiyle muhafazakar ve yetiştirilme tarzından kaynaklı diye düşünebilirsiniz. Eğer size uymuyorsa ayrılın

X