Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İğneli EpilasyonEvlenmeden önce bikini ve özel bölge için iğneli epilasyona gitmek
zararlı mı sonucta elektirik veriliyor benim 4. gidişim olacak ama bıraksam mı diyorum sonucta daha kızım ve yumurtalıklarıma felan zarar verir mi ilerde çocuk olma durumunu felan etkiler mi ?
verilen elektrik akımı çok az ve yumurtalık gibi derine yerleşmiş bir yapıya zarar veremez ki. benim bildiğim sadece vajinaya ya da dudaklara yakın iç tarafa yaptırmak iyi değil. onun haricinde üst taraflara yaptırılmasında bir sakınca yok.
kızlar ben lazer yaptırıyorum ama yaptırdığım yerde kadın hamilelikte iğneli yapılıyor dedi düşünün yani hamile iken bile demekki zararı yok en ufak bir zararı olsa zaten hamilelikte yapmazlardı
Kızlar yaptırın gitsin hiçbir zararı yok. Ben yaptırmayı düşünmüyorum bikini bölgeme şimdilik ama yaptıranların bir sorunu yok eee, istiyorsanız da direkt yaptırın. Ben utanıyorum biraz o yüzden yaptıramam sanırım.