anlaşılan beraber olup evlenen arkadaşlarımızın eşleri onlara hiç değer vermemiş.buradan çıkan bu..
o zaman şöle diyelim.evlilik öncesi birlikte olmak isteyen erkeğin sevgisi eksiktir!......
topik baya coşmuş yaa.. Ya bu kesinlik ne ben onu anlayamadım?? Dünden beri ben we biçok arkadaşaım bu konunun göreceli olduğunu kişiden kişye değişebileceğini anlatmaya çalışırken , kimlerininde bukadar net we kesin yargılarla konuya yaklaşmaları çok yanlış yaa, biyere kadar lımlı olabiliosun yani... Tabiki herkes fikrini sölicek ama kimse bukadar net konuşamaz yaa..
Ozaman bende şöle net bişe yazim: Namus 2bacak arasında değildir, namus insanın beynidir.. Bi arkadaşımın yazdığı gibi tam birliktelik olmadan herşeyi yap ondan sonrada ben ilkgece olmasından yanayım, o geceye saklamalıyım kendimi falan filan.. Eee arkadaşım olay bi tek zarmı yanii, diğerleri özel değilmi, hani vücudunun kalan bölümleirinin ilk gece hewesiiidelikafadulden
Allahım sen sabır ver! Benim yazdıklarım nerenizden anlıyorsunuz ya?
Birisi bir örnek vermiş arkadaşım vardı evlenmeden birlikte oldu şimdi çok mutlu,biride evlendikten sonra yaşadı şimdi mutsuz,yada ayrı yada vs vs...Olabilir!
Ben olamaz demiyorumki! İster evlenmeden önce.ister evlendikten sonra ilişkiye girilsin banane! Ben kendimden sorumluyum...Biride % 100 seviyordur demişalkisalkisalkis..gülüyorum size ya çocuklar yapmaz şu yaptığınızı..Bende şimdi o arkadaşa saldırayımmı hayır %100 ü sevmiyor diye? Kim ne derse desin herkesin kendi düşüncesi,anlayın artık lütfen..Ben sizin istediğinizle yazmadımki bunları sizin isteğinizle neden fikrimi değiştireyim?
Ben evlendikten sonra "ilk gece" nin yaşanması taraftarıyım o kadar...ve tekrar ediyorum bana göre seven erkek ne kadar isterse istesin bekler! Beklemezsede kendi bilir daha ne diyeyim ya..Tabi bu bahsettiğim erkek sevdiği kişiyle birlikte olmasın,ama abaza forumlarında kendini tatmin etsin demiyorum ayrıca..Her ilişkide yaşanır bazı şeyler ama bence bunun bir kararı olmalı...
Ayrıca örnek verilecekse eğer benim gözümün önündede çok örnek var...Evlenmeden önce birlikte olupta,sevgilisinin iştahı geçince savurup attığı kadınlar...Örnek vermek yanlış olur,çünkü evlilik,evlenmeden önce yada sonra ilişkiye girip girmemekle ölçülmüyor..:sm_confused:
Evlilik=cinsellik demiyorum ben hiçbir zaman..mümkün değil böyle birşey..Sadece kendi açımdan,kendi düşüncemle,evlilik olduktan sonra cinsellik yaşanmalı diyorum...Cinselliğin amaç olduğunu savunmuyorum,amaç olduğunu düşünsem eğer evliliğe gerekte yok derim..:dilcikar:
Evliliğin içinde cinsellik yemek yemek gibi,su içmek gibi bir ihtiyaç:asigim:..ve ben bunun evlenmeden önce yaşanmasına karşıyım...
Kimseyede had bildirmiyorum ayrıca,kimsede bana bildiremez..Ben zaten haddimi biliyorum,kendimle ilgili birşey söynelilince cevap veriyorum,kimseye karışmıyorum farkındaysanız...lmaz:
Özo mun dediği gibi eğer karşınızdaki insana o derece güveniyorsanız eğer neden olmasın..bunu sizin açınızdan düşünerek söylüyorum ama,ben eşime kimseye güvenmediğim kadar güveniyordum nişanlıykende...kaydirigubbakcemile2
Lütfen artık bu %100 olayı bitsin! En azından ben açıklamamı yaptım,bu benim düşüncem dedim..sizde kendi fikirlerinizi söylediniz..Ben sizin fikrinize saygı duyuyorsam,sizde duymalısınız...Ben hiçkimseye sen evlenmeden önce yaşadın ve mutsuzsun yada mutlusun demem...o kişinin mutsuzluğunu kulağımla duysam,gözümle görsem yine demem..çünkü ilgilendirmez beni,lütfen benim düşüncemde sizi ilgilendirmesin,tartışmak istemiyorum ...:1ninca:
%100 nedir, en küçük bir ihtimal dahi bırakmadan bahsedilen örneğin tüm bireyler için geçerli olması anlamındadır
bunu demeseydin bu kadar tepki oluşmayacaktı, en azından onu yanlış ifade etmişim denebilirdi
zira sonradan yazdığın mesajlarda birlikte olup mutlu olunabileceğini kendin de söylüyorsun
oh oh ne güzel ne kesin yorumlar
seven bekler beklemeyen sevmez
bunu tartışmaktan hiç yorulmayacağız sanırım
ama birileri çıkıp da sürekli birlikte olan erkekler değer vermiyor sevmiyor demeye getirirse ve bunu yüzdeliklerle ifade ederse biz de fikrimizi savunmaya devam ederiz, yapacak birşey yok
bunu yanında o beyaz gelinlik de kırmızı kuşak da benim için sadece bir bez parçası, sevgimin namusun ispatı olamaz kesinlikle
ßihter;8340453 .!.:Burdan bakınca nerenizden anlıyor gibi olduğunuzu söyliyemicem.:umursamaz:..Ayrıca demin söyleyeceğimi söyledim,tabiki %100 değil,tabiki bunu yapan herkes sevmiyor değil,öyle olsa çekilmez olurdu bu dünya sanırım:bbo:..Benim anlatmak istediğim yorumlarınız o kadar kararlı,o kadar ısrarcı,o kadar katı ki insanın geri çekileceği varsa bile çekilmiyor..vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?