Evlenmeden nce, birlikte olmak isteyen erkek sevmiyor mudur?

anlaşılan beraber olup evlenen arkadaşlarımızın eşleri onlara hiç değer vermemiş.buradan çıkan bu..

Maalesef!!!!:gitme:
O kadar değersizdim ki adamın gözünde,adamı boşanma davasına gelmesi,boşanmayı kabul etmesi için ikna edecem diye anam ağladı..
Bir de değerli olsaydım ne olacaktı acep?:uhm:

o zaman şöle diyelim.evlilik öncesi birlikte olmak isteyen erkeğin sevgisi eksiktir!......

bütün erkekleri bilebilmek gibi bir olasılığınız yok. kendi adınıza kendi tanıdığını erkekler hakkında yorumda bulunabilirsiniz. nitekim sizin söylediklerini çürütecek bir çok arkadaş yazı yazmış. heeeee evet bir tek ilk gece o işi yapanların kocalar gerçeken seviyor. gerisi yalandan
bu bir düşünce meselesi etrafımda bir çok örnek var. evlenmeden önce birlikte olan evliliğinde de mutluluğu bulan. ilkgece birlikte olan yine mutlu olabilen veya ayrılan. bu kişini hür iradesine kalmış ve karşındaki ni ne kadar iyi tanıyor olmanla alakalı...

yahu ne avrupa özentiliği kalmış ne modernlik
konu nereler gelmiş bu arada ben de bundan sonra yazıp yazıp esip gürleyip
bunlar benim düşüncelerim kimseyi ilgilendirmez diyeceğim
ohh ne güzel istediğini yaz bişey diyene de seni ilgilendirmez bana cevap verme de
yazdıklarımız kimseyi ilgilendirmiyorsa yazılanlarla da biz ilgilenmiyorsak
eee niye yazıyoruz niye okuyoruz niye kkdayız
ben kimim nerdeyim...

topik baya coşmuş yaa.. ya bu kesinlik ne ben onu anlayamadım?? dünden beri ben we biçok arkadaşaım bu konunun göreceli olduğunu kişiden kişye değişebileceğini anlatmaya çalışırken , kimlerininde bukadar net we kesin yargılarla konuya yaklaşmaları çok yanlış yaa, biyere kadar lımlı olabiliosun yani... tabiki herkes fikrini sölicek ama kimse bukadar net konuşamaz yaa..
ozaman bende şöle net bişe yazim: namus 2bacak arasında değildir, namus insanın beynidir.. bi arkadaşımın yazdığı gibi tam birliktelik olmadan herşeyi yap ondan sonrada ben ilkgece olmasından yanayım, o geceye saklamalıyım kendimi falan filan.. eee arkadaşım olay bi tek zarmı yanii, diğerleri özel değilmi, hani vücudunun kalan bölümleirinin ilk gece hewesiiidelikafadulden

Allahım sen sabır ver! Benim yazdıklarım nerenizden anlıyorsunuz ya?

Birisi bir örnek vermiş arkadaşım vardı evlenmeden birlikte oldu şimdi çok mutlu,biride evlendikten sonra yaşadı şimdi mutsuz,yada ayrı yada vs vs...Olabilir!

Ben olamaz demiyorumki! İster evlenmeden önce.ister evlendikten sonra ilişkiye girilsin banane! Ben kendimden sorumluyum...Biride % 100 seviyordur demişalkisalkisalkis..gülüyorum size ya çocuklar yapmaz şu yaptığınızı..Bende şimdi o arkadaşa saldırayımmı hayır %100 ü sevmiyor diye? Kim ne derse desin herkesin kendi düşüncesi,anlayın artık lütfen..Ben sizin istediğinizle yazmadımki bunları sizin isteğinizle neden fikrimi değiştireyim?

Ben evlendikten sonra "ilk gece" nin yaşanması taraftarıyım o kadar...ve tekrar ediyorum bana göre seven erkek ne kadar isterse istesin bekler! Beklemezsede kendi bilir daha ne diyeyim ya..Tabi bu bahsettiğim erkek sevdiği kişiyle birlikte olmasın,ama abaza forumlarında kendini tatmin etsin demiyorum ayrıca..Her ilişkide yaşanır bazı şeyler ama bence bunun bir kararı olmalı...

Ayrıca örnek verilecekse eğer benim gözümün önündede çok örnek var...Evlenmeden önce birlikte olupta,sevgilisinin iştahı geçince savurup attığı kadınlar...Örnek vermek yanlış olur,çünkü evlilik,evlenmeden önce yada sonra ilişkiye girip girmemekle ölçülmüyor..:sm_confused:

Evlilik=cinsellik demiyorum ben hiçbir zaman..mümkün değil böyle birşey..Sadece kendi açımdan,kendi düşüncemle,evlilik olduktan sonra cinsellik yaşanmalı diyorum...Cinselliğin amaç olduğunu savunmuyorum,amaç olduğunu düşünsem eğer evliliğe gerekte yok derim..:dilcikar:

Evliliğin içinde cinsellik yemek yemek gibi,su içmek gibi bir ihtiyaç:asigim:..ve ben bunun evlenmeden önce yaşanmasına karşıyım...

Kimseyede had bildirmiyorum ayrıca,kimsede bana bildiremez..Ben zaten haddimi biliyorum,kendimle ilgili birşey söynelilince cevap veriyorum,kimseye karışmıyorum farkındaysanız...lmaz:

Özo mun dediği gibi eğer karşınızdaki insana o derece güveniyorsanız eğer neden olmasın..bunu sizin açınızdan düşünerek söylüyorum ama,ben eşime kimseye güvenmediğim kadar güveniyordum nişanlıykende...kaydirigubbakcemile2

Lütfen artık bu %100 olayı bitsin! En azından ben açıklamamı yaptım,bu benim düşüncem dedim..sizde kendi fikirlerinizi söylediniz..Ben sizin fikrinize saygı duyuyorsam,sizde duymalısınız...Ben hiçkimseye sen evlenmeden önce yaşadın ve mutsuzsun yada mutlusun demem...o kişinin mutsuzluğunu kulağımla duysam,gözümle görsem yine demem..çünkü ilgilendirmez beni,lütfen benim düşüncemde sizi ilgilendirmesin,tartışmak istemiyorum ...:1ninca:

Konu yine tartışmaya döndü ama kel alaka yada alakaya maydonoz konuşmalar söz konusu :))
yahu bir erkek evlenmeden önce istiyorsa beraber olnuyorsa ee karşılık demek bu erkeklerin ne suçu var seviyor sevmiyor :) zorla olursa zaten adı tecavüzz ehuehueh

%100 nedir, en küçük bir ihtimal dahi bırakmadan bahsedilen örneğin tüm bireyler için geçerli olması anlamındadır
bunu demeseydin bu kadar tepki oluşmayacaktı, en azından onu yanlış ifade etmişim denebilirdi
zira sonradan yazdığın mesajlarda birlikte olup mutlu olunabileceğini kendin de söylüyorsun

sanmıyorumki bi erkek;yok canım ben almiyim..evlendikten sonraya kalsın desin..ama bu iş kadında biter..istiyosa bi engel görmüyosa bu mevzular yaşanır ama evlendikten sonra olsun istiyor ve ona göre davranıyosa da o zaman yaşanır

katılıyorum sana cnm çok haklısın
bu konu gö-re-ce-li herkesin değer yargıları farklı

anlasılan o ki insanlar dusundugu fikirlerin aksini cevresinde yasandıgını gormedigi muddetce kendi fikrini savunacak ama hicbir zaman kesin diye birsey yoktur her erkegin yasayıs bicimi hayata bakısı farklıdır ama bana tuhaf gelen su beraberlige karsıyım fakat cinsel anlamda illaki birseyler yasanır diyenler var eee nede adamlar var evlenmeden kızın eline bile dokunmaz onlara gorede sevdigi kadına evlenmeden once dokunmak bile ona zarar vermek demektir ve bunu yasayanlarada farklı gozle bakarlar dimi oyuzden her erkek bir degildir sevmiyordur diye kestirip atmakda yanlıs olur

sizin anlamadığınız, herkesin anlatmak için yırtındığı olay şu
bence %100 diye birşey olamaz
zaten bence diye belirttiğiniz fikre kimse karışamaz
ama bence %100 diye birşey olabilir mi ya ???
bence %100 dünya karedir, bu da benim düşüncem lütfen karışmayın... böyle bişey olabilir mi ???
hee bu arada bence %100 seviyordur dediğim cümle de tamamen ironi içermektedir...

Ya hepimiz insanız sonuçta öyle değilmi? Siz hayatınızda hiçmi yanlış birşey söylemediniz,bir yanlış yapmadınız? Benim eğer bir yanlışım varsa ki çok doğal,olabilir...Bunun karşılığını bu şekilde alırsam eğer o yanlışımı düzelteceğim varsa bile düzeltmem..Haksızmıyım ya? İnsan birşey söyledi diye kim bu kadar üstüne gelebilir?Evet yanıl olabilir hepimizde bir hata var kimse peygamber değil(haşa)

Ama bu kadarda olmaz..Evet evlenmeden önce birlikte olanlar %100 mutsuz olurlar demiyorum zaten,onu araştırmadım henüz...lülülülülülü

Sakin sakin,tartışmadan yorum yapıyormusunuzki,benden düzgün cevap bekliyorsunuz?:1shok:

ben gayet ılımlı ve sakinim diyebilirim
şunu baştan söyleseydiniz ya da yazdım ama ağzımdan çıkıverdi demek istediğim o değildi diye düzeltseydiniz sorun olmayacaktı
neyse yine de anladığınıza sevindim
insanız tabi ki hata yapabiliriz önemli olan düzeltmek bence de

evlenmeden önce beraber olan erkek yüzde 100 sevmiyordur.... mutsuz olurlar demiyorsun ama bunu ...söylüyorsun.
demedin mi. dedin.......

Burdan bakınca nerenizden anlıyor gibi olduğunuzu söyliyemicem.:umursamaz:..Ayrıca demin söyleyeceğimi söyledim,tabiki %100 değil,tabiki bunu yapan herkes sevmiyor değil,öyle olsa çekilmez olurdu bu dünya sanırım:bbo:..Benim anlatmak istediğim yorumlarınız o kadar kararlı,o kadar ısrarcı,o kadar katı ki insanın geri çekileceği varsa bile çekilmiyor..vereliniortak

ben onun manevi tarafındna bahsetmiştim..

beyaz giymeyince namussuz olmuyosun yani..

ayrıca namus bacak arasında taşınmaz cnm..kafada taşırsın..biz gelinliği herkese ''bakın ben bakireeyyiiiimmmmmm!' demek için giymedik zaten! bişey ıspatlamka içinde değil!bez parçası dediğin şey bence çok özel bi manevi anlam taşıyor..bu yıllardırda böyle...

Yaw isteyen yaşasın isteyen yaşamasın lülülülülülü
sonuçta herkes kendi kaderini yaşıyor alkisalkisalkis
soluğu yeten borozan çalsın :roflol: kaydirigubbakcemile3

çok şükür hala herbir yerlerimle anlayabiliyorum..
başaramayanlar da var..

iyi forumlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…