• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden nce, birlikte olmak isteyen erkek sevmiyor mudur?

Bu tartışılacak bir konu değil ki tamamen iki insanla ilgili bir durum, insanların değer yargıları yaşam biçimleri ile ilgili bir durum, tabi ki sevgi bunlarla ölçülmez, bir erkek yada kadın sevdiği insanla beraber olmak istemesinden daha doğal ne olabilir ki, ama birinin diğerine bunu dayatması hiç hoş değil, seviyorsa anlayış göstermeli sevgilisinin düşüncesine, çünkü sevgilisinin mahremini en özelini paylaşmak istiyor çok doğal, ama erkek kadına illa evlenmeden beraber olacağız diye dayatıyorsa bunun altında başka amellerde aranması gayet doğal şu devirde, arzulanması çok doğal ama illa olsun diye dayatma pek hoş değil flört dönemi cinsellik olmadan yürütülebilir evlilik değil ki bu sevgili olmak illa birbirine kayıtsız şartsız teslim olmak mıdır?

türk toplumumuzun ahlaki yapsıı göz önüne alındıgında genc bir kızın nikahlanmadan önce bir erkekle cinsel birliktelik yaşaması etik değil..

gelenek ve göreneklerimize göre masumiyeti ve temziliği simgeleyen gelinlik giyilir ve bunu isteyen bez parçası isteyen hayatının en anlamlı giysisi olarak görür...
dogru olanı herkes biliyor...

evlilik öncesi dejenere olmamak gerektigi öenmli bi konu..

tabiki insanların özgür iradeleri var isteyen dilediği gibi yapar fakat dogru olanda ortadadır..

sana saygı duyuyorsa bir erkek zaten bunu istemez...

bu arada bu nerenizden anlıyosunuz muhabbeti nedir ya?ne biçim sözler bunlar?:oklava:

türk toplumumuzun ahlaki yapsıı göz önüne alındıgında genc bir kızın nikahlanmadan önce bir erkekle cinsel birliktelik yaşaması etik değil..

gelenek ve göreneklerimize göre masumiyeti ve temziliği simgeleyen gelinlik giyilir ve bunu isteyen bez parçası isteyen hayatının en anlamlı giysisi olarak görür...

tabiki insanların özgür iradeleri var isteyen dilediği gibi yapar fakat dogru olanda ortadadır..

bu arada bu nerenizden anlıyosunuz muhabbeti nedir ya?ne biçim sözler bunlar?:oklava:

Son cümlene kadar tamamen katılıyorum sana..o nerenizden anlıyorsunuz lafını ben söyledim,çünkü artık başka diyecek söz bulamıyorum kimseye..söyleyecek söz bırakmadılar başka...kaydirigubbakcemile4

Herkes çevresine uyum sağlayarak yaşar...
Sizin çevrenizdekiler evlilik öncesi cinsel birliktelik sonrası dejenere olduysa bunu doğrudur diye nitelendirmek yanlıştır bana göre..
Cinsellik sadece erkeğe mal edilmemeli bana göre.. Erkek ister de kadın isteyemez mi?
Saygı ile ne alaka onu hiç anlamadım..
Karşılıklı arzu ve tutku oluştuktan sonra,bir başka insana zarar vermedikten sonra birbirini seven iki insanın sevişmesi ile ne,ne kadar zarar görür bunu anlamıyorum ben..

arkadaşlar söylediğimin aksini savunan arkadaşlarda emin olun evlenmeden önce bunun yaşanmasını tasvip etmiyolardır...

düşünsene genc biz kızın var...bigün gelip sana

-anneeee! bil bakalım ne yaptım...

-ne yaptın yavrum

-çok seviyordum beraber olduk!!

ne diceksin kızına?

- aferin yavrum..zaten o bez parçası neyi simgelerki namusunu kendin için taşırsın madme bu kadar istedin sevdin yaşamakla haklısın kızım aferin sen kendi başına bi bireysin.............

mi..... diyebilecekmisin???

Herkes çevresine uyum sağlayarak yaşar...
Sizin çevrenizdekiler evlilik öncesi cinsel birliktelik sonrası dejenere olduysa bunu doğrudur diye nitelendirmek yanlıştır bana göre..
Cinsellik sadece erkeğe mal edilmemeli bana göre.. Erkek ister de kadın isteyemez mi?
Saygı ile ne alaka onu hiç anlamadım..
Karşılıklı arzu ve tutku oluştuktan sonra,bir başka insana zarar vermedikten sonra birbirini seven iki insanın sevişmesi ile ne,ne kadar zarar görür bunu anlamıyorum ben..

Laalişim be keşke herkes senin gibi yorum yapsakaydirigubbakcemile5..herkesin doğrusu yanlışı kendine,herkes nasıl düşünüyorsa öyle yaşar diyorum hala anlatamıyorum ne demek istediğimi:Saruboceq:..başka ne söyleyebilirimki..

temizliğin simgesi diyorsunuz da; ben evelenmeden önce birlikte olmuş kişileri kirli olarak görmüyorum.
gelinliğimi giydim ama bunu ne benz parçası olarak gördüm ne de temizliğin simgesi olarak..
bu bana göre evlilik öncesi dejenerelik değil, kişinin kendi hür kararıdır..
her birliktelik yaşayan dejenere olmuş değildir..

bunu isteyen ama karşındaki istemezse durabilen erkek saygı duyuyordur doğru..
ama çiftelerin isteyeerk yaptığı bir şey için de erkek kadına saygı duymuyormuş diyemem..
bunu kadının illa istiyorum ya da istemiyorum demesi gerekmez..
söze gerek kalmadan karşındakini tanıdıkça anlarsın ne düşündüğünü..

arkadaşlar söylediğimin aksini savunan arkadaşlarda emin olun evlenmeden önce bunun yaşanmasını tasvip etmiyolardır...

-ne yaptın yavrum

ne diceksin kızına?

- aferin yavrum..zaten o bez parçası neyi simgelerki namusunu kendin için taşırsın madme bu kadar istedin sevdin yaşamakla haklısın kızım aferin sen kendi başına bi bireysin.............

şimdi ben sizi söylediklerinizin aksini savunuyorum..
ve gene sizin eminliğinizin aksine evlenmeden bunun yaşanmasına karşı değilim.
tabiki de mutlaka yaşanmalı değil ama tasvip ettiğim bir durum.

kızımın benle cinsel hayatını paylaşamsı gerektiğini ve birlikteliğini bana anlatması gerektiğini düşünmüyorum.
ve hiç bir kız da gelip bunu bil bakalım ben ne yaptım diye anlatmaz.

kızım yok ama kız kardeşim var..
eğer bana bu laubalilikle gelip söylerse ağzının payını zaten alır..
ama adam giib gelip anlatırsa vereceğim cevap sizin son cümleniz olabilirdi..

madem bu kadar istedin ve sevdin haklısın, sen kendi başına bir bireysin derim..

Çok keskin ifadeler bunlar..Forumda her görüşe saygı deniyor ama hala gerçek ortada neyi tartışıyoruz gibi bir tavır var..

Etik değil,doğru olan ortada gibi..

Size göre bu böyle,en azından bence diyebilsek değil mi? Bence yazdıklarınız doğru değil mesela,sizin doğru dediğinizi bilmiyorum ben..

seven erkek tabıkı sevdıgını her turlu
cınsellık ve her daım yanında olma gıbı ıster kı
kadında ıster ama bundan sonrası cok onemlı
sen hayır dedıgınde dıretıyorsa orda dur dusun
yasayız tarzınızda cok onemlı
benım ınancıma ters oldugu ıcın karsımdakı ınsanda
benım gıbı dusunen bırı ise
bana hala ısrar etse ozaman senın gıbı ıkıleme duserım
sevıyormu sevmıyormu dıye
ama sunuda belırtıyım
cınsellık sevgının kıstası degıl bır butun olarak
sadece bir parçası

AMMA UZADI KONU
CEVAP KISA NET BENCE

evlenmeden önce beraber olmak isteyen erkek bence sevmiyor değildir. "hayır" yanıtını aldığında değişirse işte o zaman sevmiyordur.

BUDUR BENCEE

AMMA UZADI KONU
CEVAP KISA NET BENCE

evlenmeden önce beraber olmak isteyen erkek bence sevmiyor değildir. "hayır" yanıtını aldığında değişirse işte o zaman sevmiyordur.

BUDUR BENCEE

canım az once yetkılı arkadas ta uyarmıs buyuk harf kullanmak yasakŞeniz

Artık yorum yapmak istemiyorum..ve ağzım açık bi şekilde izliyorum tüm bu yazılanları...hangi arada nasıl değiştik bu kadar...mirmirmirmir

Laalişim be keşke herkes senin gibi yorum yapsakaydirigubbakcemile5..herkesin doğrusu yanlışı kendine,herkes nasıl düşünüyorsa öyle yaşar diyorum hala anlatamıyorum ne demek istediğimi:Saruboceq:..başka ne söyleyebilirimki..

Seni,beni yok bunun Bihter..
Sen ilk yorumlarında kesin kati konuşunca tepki çektin,önce bunu kabul et..
Diğer arkadaşların da fevri davranması normal bana göre..

Evlilik Öncesi Cinsel Beraberlik Yaşanabilir..Bu Birazda Yaşam stili,Yetiştirilme Tarzı
Aile Kültürü Örf Adet Vs.. ılintili Sanırım..

Ben Abes karşılamıyorum Şahsen.

-ne yaptın yavrum

ne diceksin kızına?

Siz ne derdiniz merak ettim ben?Evlatlıktan mı reddederdiniz?

Bencede budur....

bencede olayın aslı budur :lepi:
guzel bı yorum

Artık yorum yapmak istemiyorum..ve ağzım açık bi şekilde izliyorum tüm bu yazılanları...hangi arada nasıl değiştik bu kadar...mirmirmirmir

ne ekerseniz onu biçersiniz.
ayrıca niye hala geriye dönük yorumlar yapıyorsunuz anlayamıyorum..
kapandı bitti o konu..
güncel tutmaya çalışmanızın amacı ne??
biz konuya döndük..
siz de buyurun..

Back