Evlenmeden nce, birlikte olmak isteyen erkek sevmiyor mudur?

378965.ye açılıyor bu konu:))
isteyen istediğini yapsana seven yapsın sevmeyen yapsın ister dokunsun ister dokunmasın..
biz bunları tartıştıkça bunlar bizim önümüzde tabu olmaya devam edecek.
tartışmaya değer bir konu deil bence.elimi tuttu hamile kalırmıyım sorusu kadar garip...
bu konu üzerine daha önceleri ciddi ciddi tartıştık ama artık ııı ııhh

bana göre herkesin düşünceleri farklı ama ben evlenmeden önce birliktelik yaşayanlara karşı değilim,gene de böyle bir ortamda yapılmamasını düşünüyorum mesela ıssız adamı izlediyseniz bilirsiniz ne demek istediğimi hem evlenmeden önce ona hayır dediğinizde tavırları değişiyorsa bilin ki niyeti farklıdır,hemen uzaklaşın diyorum

Ben eşimle nişanlıyken bile böyle birşey yapmadım..:umursamazhemde imam nikahımızda vardı)
Ki oda bana hep "Biz bunu yaşamayı çok istiyoruz ama yaşasak ve evlenmeden (Allah korusun) ben ölüp gitsem gözüm açık giderim,yapamam sana böyle bir şeyi" derdi..kaydirigubbakcemile2
Ve biz nişanlıyken çok çok sapıtık olduğumuz halde yapmadıkCADIARZU..Sonuç: şimdi evlendik mutlu bir evliliğimiz var..:jeyyar:
Demek istediğim bunu isteyen erkek %100 sevmiyordur bence...sengözlerimebaksanab

sevgi=cinsellik midir? bu bedenler sahibinin.. ve sevmek öylre birşeyki belki onuda yşamak gerek.. tek vucüt olabilmek.. ha evlendikten öçnce ha sonra ne farkeder.. önemli olan sevgiyi ölümsüz kılanbilme4k.. bir tek özxel olan o kişiyle yaşamak..

zaten nişanlıken yapsaydınız sen yeniden evlenmeyi mi düşünürdün?herşey kızlık zarı mı?

Bence de Alakası yok canlarım ya Açıklama da yapamam ama hiç düşünmemeiştim böyle bi şey.

bence her iki cinste sevdiğiyle beraber olmak ister.
ama uygulayıp uygulamak kişilere kalmıştır.
istemekle belli olmaz. isteği yerine geldikten sonra belli olur sevip sevmediği

yani ,,[]beraber olan erkek sevmiyor demek ne kadar yanlış.. beraber olup evlenenler şimdi kocaları tarafından sevilmiyorlar mı... oysa öyle,, çok arkadaşım var ve de sizin gibide ,,,çooooookkkkkkk mutlu evlilikleri var.

Son düzenleyen: Moderatör:
öyle olsaydı, çok mutsuz bir evliliğim olmalıydı yerimseniben

Hmmm, yani şimdi eşim beni % 100 sevmiyor, öyle mi? lmaz: :umursamaz:

imam nikahı olanlar her cevizi kırabilir yani fisfisfis

birde yüzde yüz sevmiyormuş. saydınız mı..istatistikmi yaptınız da bukadar kesin ve net yazabiliyorsunuz..

bu konu genelleme kaldırmaz
kişisel bi durum...
bi insanın sevip sevmediğinin şartı cinselliğe evet/hayır cevabıyla ölçülmez
tavrı, hali, hareketi sana gerekli cevabı verir
hem salt erkeğe hizmet eden bi eylem değildirdir ki
iki kişiliktir cinsellik...
birlikte isterseniz olur.birlikte istemezseniz olmaz

araştırmayı kaç kişi üzerinde yaptınız?
bu kadar kesin konuştuğunuza göre rakamsal bir karşılığı olmalı bunun.
böylesi net bir genellemeyi sadece kendi evliliğinze dayanarak yapmıyorsunuzdur herhalde..

Isteyen erkek yuzde yuz sevmiyordur diye birsey olur mu yahu, her erkek
sevdigi kizi arzular, kiz da ister istemez orasi ayri ama isteyen erkek
sevmez diye birseye katilmiyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…