• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden nce, birlikte olmak isteyen erkek sevmiyor mudur?

Doğru diyorsun arkadaşım!
Ben de bunu merak ediyorum..
Çeyiz,onlarca masraf ne için???
Bir de tüm bu saydıklarının cinsellikle alakası neydi bir de onu söylüyiver bir zahmet....:uhm:

evlilik= ortak yaşam+ düzenli cinsel ilişki+bebişler+mutluluk

diğer sevişmek için mi evleniyoruz diyen arkadaşada biz evlilikte cinselliğin ilkini en güzelini ve bunun yanında biçok güzel degerleride buluyoz..rahat ol sen..

ne ilk geceymiş yahu...
ilk ilktir gecesi gündüzümü vardır bu işin..
eee sabahtan nikah kıyıp akşamı bekleyemeyen çiftler ne olacak o halde?
tüühhh ilk gecenin güzelliğinden(!) mahrum kalacaklar..yazııkkkk...
yaa bir de sevdim ilişkiye girdim ya adam beni alamadan ölürse...
o sevdiğim adamdan sonra kim alır beni?
ben de zaten daha cenaze kaldırılırken başka bir erkeği düşünmeye başlamıştım bile ama bakire değilim
kimse almaz beni tüh yaa keşke sevdiğim erkekle birlite olmasaydım o öldükten sonra rahatla bulurdum başka bir erkek....
bunları düşünebilecek bir insan bence değil evlenmeden ilişkiye girmeyi evlenmesin bile..mazallah sevdiği kocası ölürse kim olur onu sonra...

oldu cnm o zaman ...

cinsel hayat bu kadarmı ayak altı oldu...o hür bu hür şu hür...isteyen herkes kimin eli kimin cebinde belli olmadan yaşasın o zaman

yalan rüzgarı 2 çevirelim....bi mahremiyeti olmalı bence...cinselliği yaşamak için evli olmak gerekmiyorsa kimse evlenmesin o zamna!!

ne die bu kadar ceyiz diziyozki masraf yapıyozki biz kaydirigubbakcemile3

ne gerek var..beraber yaşayın gitsin herşeyi...kaydirigubbakcemile3

yine kendi adıma konuşuyorum evliliğim cinsellikten çok daha yüce birşey için gerçekleşti:
sevgi opuyorumnanaktan
tanıdık geliyor mu size?

evlenmeden önce beraber olmak isteyen erkek bence sevmiyor değildir. "hayır" yanıtını aldığında değişirse işte o zaman sevmiyordur.

Bencede budur....

ama kendim böyle bişeyi tasvip etmiyorum o ayrı

yine kendi adıma konuşuyorum evliliğim cinsellikten çok daha yüce birşey için gerçekleşti:
sevgi opuyorumnanaktan
tanıdık geliyor mu size?

taş kalplinin biri yaptınız beni kuzum???

dokunmak için zaten sevmek gerekir biliyorum bunu cok şükür...

evlilik cinsellik demedimki sadece bi partı ama nedense böyle algılamışsınız..biz bazı degerlerden söz ediyoruz..neden oraya takıldınız??

zaten size göre sevişmek için evlenmekten gerekmiyor...bence yorum bile yapmayın.....

off bihter tamam...
yanlış algıladığıma yanlış dedim.
daha ne?
doğru anladıklarıma da cevap verdim.
lütfen bu da 3 sayfa sürmesin şimdi..

Bencede off ki ne off...3 sayfa deil hiç sürmesin kuyruk ggibi konuyu 2 gündür sürdürenin ben olmadığını herkes biliyor.kaydirigubbakcemile5..

insanlar sadece cinselliği yaşamak için evlenmiyor. evlililik demek yasal seks yapmak demek değildir. daha farklı anlamları vardır,biz, insanoğlu için...
üstelik denen şey,önüne gelenle yatabilirsin değildi. sevdiğin ,seni seven ,erkekle olmaktan bahsediyoruz. one night stand ten değil..

öf kızım ya 100 kere rep vermek istedim üst üste olmuyo işteeeeeeeee alkisalkisalkis

haa bu arada çeyizime koyduğum mutfak robotu çok işe yarıyor evliyken sevişirken...her çeyizde olması gereken birşey

Pekala konuyu kadın-erkek durumunu göz önüne alarak yorum yaparsak erkek evladınıza da "evlenmeden önce birliktelik yaşama" der misiniz? sanmıyorum... çünkü toplumumuzun değer yargılarını baz alırsak diyorsunuz, toplumumuzun değer yargıları malesef bu konularda çok ikiyüzlü her zaman "erkeğe var kadına yok" mantığıyla işler bu değerler, yukarıda bir örnek vermişti arkadaş kadın isteyip erkek reddederse enayi ve erkekliğinden şüphe edilir, mutlaka böyle bir teklifi erkekliğinin şanına yaraşır bir şekilde yerine getirmelidir, ama erkek isteyip kadın kabul ederse namussuz olur.. şimdi siz evlatlarınızı cinsellik konusunda eğitirken bu ikiyüzlü değer yargılarını mı baz alacaksınız?

Son düzenleme:
sevişmekten bahsetmiorum birliktelik diorum cinsel anlamda yani bazı şeyleri stop demeyi insan bilmelii ötesine geçmemeli yarın öbür gün o şahıs sizi bıraktığındada ama arkasından beddua etmiceksin o zaman kendi düşen işte o zaman ağlamasın...

Valla her yattığım adamı ben bıraktım...
Hiç kimseye ahım yok çok şükür...
Onlar ağladı ardımdan,ahları var mı bilmiyim,ama huzurum,sağlığım yerinde çok şükür..:nazar:

offfffffff konuşturmayın inanı artık daha fazla be:roflol:

konu aldı basını birlikte olmanın etikligine turk toplumundaki yerine geldi bizim toplumumuz evlilik dısı beraberlige karsı ama onun bunun karısını kızını taciz eden cocuk yastaki kişilere tecavuz edenlerle dolu nedense!!!!! oyuzden indir kaldır bizim toplumda boyle soyle diye olayları örf adet vs gibi konulara getirmeyin ya evlilik oncesi cinsel birliktelik yasamak istemeyen insanlara neden yasamıyorsun veya ne kadar eski kafalısın denmiyor ama ama evlilik oncesi birlikteligi normal karsılayan kısma orfden namusdan bahsediliyor!!!! burdaki konu zaten amacını astı birlikte olmanın dogrusu yanlısından cok bunu isteyen erkegin sevgisindeki olcu tartısılıyor

sevişmekten bahsetmiorum birliktelik diorum cinsel anlamda yani bazı şeyleri stop demeyi insan bilmelii ötesine geçmemeli yarın öbür gün o şahıs sizi bıraktığındada ama arkasından beddua etmiceksin o zaman kendi düşen işte o zaman ağlamasın...

Birlikte olunca sevişilmiyomu:))opuyorumnanaktan

evlilik cinsellik demedimki sadece bi partı ama nedense böyle algılamışsınız..biz bazı degerlerden söz ediyoruz..neden oraya takıldınız??

zaten size göre sevişmek için evlenmekten gerekmiyor...bence yorum bile yapmayın.....

başka ne yapmayayım komtanım kafamçokkarıştı
kesinlikle gerekmiyor. açıkça söyleyeyim. o "bazı değerler" dşye bahsettiğiniz sizin değerleriniz. herkesin değerleri aynı olacak diye bi kaide yok. vereliniortak

evlilikten önce aşk ve cinsellik ayrı şeylerdir. evlendikten sonra aşk ve cinsellik birleşir meyveleriyle hayat güzelleşir. biz böyle gördük böyle bildik.

evlilik= ortak yaşam+ düzenli cinsel ilişki+bebişler+mutluluk
diğer sevişmek için mi evleniyoruz diyen arkadaşada biz evlilikte cinselliğin ilkini en güzelini ve bunun yanında biçok güzel degerleride buluyoz..rahat ol sen..

bu saydıklarınız için evlenmeden önce birliktlk yaşanmamış olması gerekmiyor..

cinselliği yaşamak için evli olmak gerekmiyorsa kimse evlenmesin o zaman dediniz.
bu aynen sizin cümleniz..

benim için de evlenmek gerekmiyor..
bende mi yorum yapamıyorum o zaman.
yani evlenmeden sevişebilitesi olanlar yorum yapamıyor mu?
bu mudur kıstas??

evlat olmanın sorumluluklarını elimden geldiğince ona öğretmeye çalışırdım...

emin ol bunların içinde aşk ugruna nefsine yenik düşerek bir erkege özgürce bedenini vermek olmazdı!!

Bu benim soruma cevap değil ki...

Derse ne yapardınız? Siz yapamaz ben ona o eğitimi veririrm demek istemişsiniz...

Çocuğunuz sizden farklı bir birey olacak ilerde,her konuda aynı düşünmeyeceksiniz emin olun.. Böyle diyorlardı ama diğeri de benim doğrum diyebilir büyük konuşmayın
..

ya kim ne isterse yapıyor zaten ne için diretiyorsunuz??nedne bu kavga bu saldırış??

ben diyorumki cinsellik evlilikle baslamalı saygı duyun allah allahh...ben böyle gördüm böyle inanaıyorum

neden görüşüme saygı duymak yerine sataşma işine giriyorsunuz?

ben aşka sevgiye laf demedimki? ne yani ben kocamı sevmiyormuyum?

çeyiz muhabbetide espriydi...ona bile takıldınız yani..

allah bana nasip etti sevdiklerimede ilk gece herşeyiyle eşinin olmayı nasip etsin

o kutsal anı ilk defa kocam diyecegi adamla yaşamayı nasip etsin...

Valla her yattığım adamı ben bıraktım...
Hiç kimseye ahım yok çok şükür...
Onlar ağladı ardımdan,ahları var mı bilmiyim,ama huzurum,sağlığım yerinde çok şükür..:nazar:

offfffffff konuşturmayın inanı artık daha fazla be:roflol:

taslayın edepsızı:tomato::tomato::roflol:

ne ilk geceymiş yahu...
ilk ilktir gecesi gündüzümü vardır bu işin..
eee sabahtan nikah kıyıp akşamı bekleyemeyen çiftler ne olacak o halde?
tüühhh ilk gecenin güzelliğinden(!) mahrum kalacaklar..yazııkkkk...
yaa bir de sevdim ilişkiye girdim ya adam beni alamadan ölürse...
o sevdiğim adamdan sonra kim alır beni?
ben de zaten daha cenaze kaldırılırken başka bir erkeği düşünmeye başlamıştım bile ama bakire değilim
kimse almaz beni tüh yaa keşke sevdiğim erkekle birlite olmasaydım o öldükten sonra rahatla bulurdum başka bir erkek....
bunları düşünebilecek bir insan bence değil evlenmeden ilişkiye girmeyi evlenmesin bile..mazallah sevdiği kocası ölürse kim olur onu sonra...

Evet senin dediğin gibi düşünen hiç evlenmesin bile..Çok şükürki öyle bir düşüncem hiçbir zaman olmadı..ben evlilik öncesi cinselliği onaylamıyorsam kimse beni almaz sonra diye değil..öyle düşünen insanada acırım sadece..Ben "günah" olduğu için onaylamam ve yapmam kim ne der diye,yada beni kimse almaz diye değil...şakkıdı

Back