• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden nce, birlikte olmak isteyen erkek sevmiyor mudur?

oldu cnm o zaman ...

cinsel hayat bu kadarmı ayak altı oldu...o hür bu hür şu hür...isteyen herkes kimin eli kimin cebinde belli olmadan yaşasın o zaman

yalan rüzgarı 2 çevirelim....bi mahremiyeti olmalı bence...cinselliği yaşamak için evli olmak gerekmiyorsa kimse evlenmesin o zamna!!

ne die bu kadar ceyiz diziyozki masraf yapıyozki biz kaydirigubbakcemile3

ne gerek var..beraber yaşayın gitsin herşeyi...kaydirigubbakcemile3

yorum yapmayım dedim ama yapıcam galiba............

bu kadarda kesin olunmamalı..herkesin yaşantısı ........düzeni farklı.........herkes ne yaşamak ister ne yapmak ister ....ancak kişinin özgür iradesi veriir bu kararı.....

evlenmeden önce yapar yada yapmaz......herkesin seçimi.........
erkek seviyor yada sevmiyordan çok kişilikle ve karakterle ilgili bir durum.......
zaten hemen tanıştık hadi bu arada bide sevişelim denmez olmazda.........
tanımak ve tanıdıgın zaman içerisinde o kişi seni seviyormu yoksa....sırfı cinsellik içinmi istiyor ...bunu anlar ona görede adımını atar......
kız hayır diyorda erkek .....uzaklaşıyorsa yol senin güle güle
ama her ikiside istiyorsa zaten ikisinin seçimi olur.......

yok evlenmek ne işe yarıyor deniyorsa evlilik sadece cinsellikle ilgili bir durum degil.......
yaşamı paylaşmakla ilgili bir seçim........

yok ceyizler ne işe yarıyora gelince ne laka diyesim geldi ..bir anda.......kafamçokkarıştı

kötülük gibi gören kim??

bizim anlatmak istediğimiz sevişmenin kötü oldugu deil...zamanı gelmeden sevişmenin kötü oldugu..

düşünsene hayatında 10 defa asık oldugunu..öyle deilmidir??
insan nefsi bu...????????

Sevişmenin zamanımı olur:kedi:

çoğunluğun dediği gibi kişiye göre değişir.... sadece cinsellik için senin birlikteyse bir şekilde anlaşılır bence ve dediğimiz gibi hayır denildiginde ısrar ediyorsa süphelenmek gerekir.

birlikte oldugun kişi hadi ölürse nolur diyenlere de şaşıyorum açıkcası.... bnm sevdiğim yarim öldükten snra umrumda ki bnm bekaretim bilmem neyim nekadar farklı bir düşünce tarzı...

sevişmekten bahsetmiorum birliktelik diorum cinsel anlamda yani bazı şeyleri stop demeyi insan bilmelii ötesine geçmemeli yarın öbür gün o şahıs sizi bıraktığındada ama arkasından beddua etmiceksin o zaman kendi düşen işte o zaman ağlamasın...

bi dakka ya konunun ortasından daldım ama:delphin:
her haltı yee o işi yapma ne kadar sığ bi mantık:1ninca:

Demek ki cinsellik sizin için evlenmeden önceyse "kötülük" demek. bence değil. herkes böyle düşünmeyebilir. sonuna kadar saygım var. anck "vajinismus" hastalığının ülkemizde neden bu kadar yaygın olduğunu biliyor musunuz? neden töre cinayetleri işleniyor hala? ne için? kimin namusundan kim sorumlu? güvendiği, her zaman ayrılsalar dahi o anı sevgiyle anacağına emin olduğu kimseyle birleşmek bir yana, o iş hariç her türlü akla mantığa sığmayan ancak eylem hariç herşeyi yapanlar mı tukakamirmirmirmir
insanlar birbirlerine zarar vermedikleri sürece sevginin dokunmanın ne gibi bir zararı olabilir. bırakın insanlar nasıl mutluysa onu yapsın. kendi taktirine kalsın. :1hug:a.s.

ii daa o zaman yat kalk ohh ne güzelll iş yaaa saçma sapan konuşmayın vajinusmus yaşamicaz diee kızlığımızı mı verelim 21. yüzyıl dediysekk o kadar uzun boylu diil arkadaşımmm senin ananıda tanımam babanıda ama eğer onlara layık bi kızım diosan gereğini yerine getiriceksinnn çok tv çok magazin programı bizim türk gençliği bozmuşş o biçim etmişş bırak sen töre namusunu onu bunu en azından ölürsende namusuyla öldü dersin töre için öldü ama aslında namuslu bi kızdı dersin ölen için vs yada her neysee aşk güzel bişe aşka saygımız sonsuz ama bi yere kadar ..insanlar nası mutluysa öle yapsın diil olayy günümüz geçnliği özenti gençlikkk mutluluk sadece tvde o mankenin bu mankenin hayatına bakıp yada brezilya dizilerindeki gibi yaşamak diil işte...farkına varınn adam gibi evinizde oturun adam gibi evlenceğiniz kişiyi bulun evlendikten sonrada ne nane yerseniz yiyinn... ondan öncesindede bi Türk genci gibi yaşayın ...

Bu benim soruma cevap değil ki...

Derse ne yapardınız? Siz yapamaz ben ona o eğitimi veririrm demek istemişsiniz...

Çocuğunuz sizden farklı bir birey olacak ilerde,her konuda aynı düşünmeyeceksiniz emin olun.. Böyle diyorlardı ama diğeri de benim doğrum diyebilir büyük konuşmayın
..

evet arkadaşım büyük konuşmayı sevmem..allahım korusun..

ama elimden gelenide yaparım...

ya kim ne isterse yapıyor zaten ne için diretiyorsunuz??nedne bu kavga bu saldırış??

ben diyorumki cinsellik evlilikle baslamalı saygı duyun allah allahh...ben böyle gördüm böyle inanaıyorum

neden görüşüme saygı duymak yerine sataşma işine giriyorsunuz?
ben aşka sevgiye laf demedimki? ne yani ben kocamı sevmiyormuyum?

çeyiz muhabbetide espriydi...ona bile takıldınız yani..

allah bana nasip etti sevdiklerimede ilk gece herşeyiyle eşinin olmayı nasip etsin

o kutsal anı ilk defa kocam diyecegi adamla yaşamayı nasip etsin...

demin dejenere olarak bahsettiğiniz kişilerden mi saygı bekliyorsunuz??

ben bu konuda masumluktan yanayım arkadaşlar o heyecanı güzel duyguları helal olan bi günde yaşamı tercih ederim..o kadar saf ve temzi oluyosun ki o gün..bilimiyorum sanırım ben böyle bişey yapsam kendimi kötü hissederdim..

Sakın arkadaşlar,konuyu bekaret konusuna getirmeyin,
vallahi baydı artık....
konu sahibinin sorduğu soru erkek sever miiii,
yoksa sevmez mi....???

yorum yapmayım dedim ama yapıcam galiba............

bu kadarda kesin olunmamalı..herkesin yaşantısı ........düzeni farklı.........herkes ne yaşamak ister ne yapmak ister ....ancak kişinin özgür iradesi veriir bu kararı.....

evlenmeden önce yapar yada yapmaz......herkesin seçimi.........
erkek seviyor yada sevmiyordan çok kişilikle ve karakterle ilgili bir durum.......
zaten hemen tanıştık hadi bu arada bide sevişelim denmez olmazda.........
tanımak ve tanıdıgın zaman içerisinde o kişi seni seviyormu yoksa....sırfı cinsellik içinmi istiyor ...bunu anlar ona görede adımını atar......
kız hayır diyorda erkek .....uzaklaşıyorsa yol senin güle güle
ama her ikiside istiyorsa zaten ikisinin seçimi olur.......

yok evlenmek ne işe yarıyor deniyorsa evlilik sadece cinsellikle ilgili bir durum degil.......
yaşamı paylaşmakla ilgili bir seçim........

yok ceyizler ne işe yarıyora gelince ne laka diyesim geldi ..bir anda.......kafamçokkarıştı

bi dk ya ben anlatamıyorum galiba..kendi görüşümü söylüyorum ben burda ya....kimin ne yaptıgı umrumdamı sanıyorsun...??

etik deil bence diyorum cinsellik bu kadar hür olunacak bi konu deil diorum..buda benm görüşüm..ne yapalım yani???

taslayın edepsızı:tomato::tomato::roflol:

Vurun valla ne edeyim..
Şuraya üye olalı 2 seneyi geçti..
Hala aynı yerdeyiz..
Evlenmeden önce mi sonra mı?
Sağdan mı soldan mı?
Edepsizim kabul!
Sevdim seviştim.
Pişman değilim..
Yine olsa yine yaparım!:lepi:

ya kim ne isterse yapıyor zaten ne için diretiyorsunuz??nedne bu kavga bu saldırış??

ben diyorumki cinsellik evlilikle baslamalı saygı duyun allah allahh...ben böyle gördüm böyle inanaıyorum

neden görüşüme saygı duymak yerine sataşma işine giriyorsunuz?

ben aşka sevgiye laf demedimki? ne yani ben kocamı sevmiyormuyum?

çeyiz muhabbetide espriydi...ona bile takıldınız yani..

allah bana nasip etti sevdiklerimede ilk gece herşeyiyle eşinin olmayı nasip etsin

o kutsal anı ilk defa kocam diyecegi adamla yaşamayı nasip etsin...

Doğru olan ortada ,etik değil gibi keskin laflar etmeseydiniz ,bence budur diyebilseydiniz,bu kadar cevap almazdınız,cevap dedim sizin algıladığınız gibi savaş verilmiyor bence,cevap hakkı doğurdunuz çünkü..

arkadaşlar söylediğimin aksini savunan arkadaşlarda emin olun evlenmeden önce bunun yaşanmasını tasvip etmiyolardır...

düşünsene genc biz kızın var...bigün gelip sana

-anneeee! bil bakalım ne yaptım...

-ne yaptın yavrum

-çok seviyordum beraber olduk!!

ne diceksin kızına?

- aferin yavrum..zaten o bez parçası neyi simgelerki namusunu kendin için taşırsın madme bu kadar istedin sevdin yaşamakla haklısın kızım aferin sen kendi başına bi bireysin.............

mi..... diyebilecekmisin???
başkalarının hayatları hakkında nasıl bu kadar emin konuşuluyor pes yani
gelinlik kırmızı kuşak manevi anlamlar taşır evet
adı üstünde manevi herkeste aynı hisleri uynadırmasını beklemek saçma olmaz mı
ban göre bez parçası, bakire olsun olmasın herkes o gelinliği giyip kuşağı bağlamıyor mu sonuçta
benim için zerrece önemi yok
bunu eleştirmek yanlış olduğunu söylemek de kimseye düşmez ki size düşsün
son olarak bir kızım var ve evet ne yaparsa yapsın o kendi başına bir birey daha şimdiden
ileride de değişmez bu

Size göre cinselliğin zamanı.mekanı yoksa,içinden geldiği her anda yapılırsa,çok doğalsa,hoşlandığımız bir adam görünce kocalarımızıda aldatalım o zaman size göre?kaydirigubbakcemile4 Bunudamı onaylıyorsunuz?:1ninca:vereliniortak

Vurun valla ne edeyim..
Şuraya üye olalı 2 seneyi geçti..
Hala aynı yerdeyiz..
Evlenmeden önce mi sonra mı?
Sağdan mı soldan mı?
Edepsizim kabul!
Sevdim seviştim.
Pişman değilim..
Yine olsa yine yaparım!:lepi:

:roflol::roflol::roflol:

tirbiyesiz..
sağdan mı soldan mı diyi...
cık cık cık :olmaz:

ßihter;8343505 .!.:
Size göre cinselliğin zamanı.mekanı yoksa,içinden geldiği her anda yapılırsa,çok doğalsa,hoşlandığımız bir adam görünce kocalarımızıda aldatalım o zaman size göre?kaydirigubbakcemile4 Bunudamı onaylıyorsunuz?:1ninca:vereliniortak

ne alaka ya icinden geldigi gibi git baska adamlarla yasamı dendi burda

onu bunu bilmemde adam gibi seven insan sevdiğine bu kötülüğü yapmazzz gerçek seven insan sevdiğine evlendiği gece sahip olmak ister daha önce istiosa o adamdan korkcaksın kardeşimm herşeyin bi zamanı var die düşünüorum ben bi anlık zevk uğrunaa ömür boyu vicdan mahkemelerinde sürünmek var .....

benim "sahip"te bana evlendiği gece "sahip" olmuştu...
ondan önce de kimse "sahip" olmamıştı...
pessss diyorum...bir kadın kendini nasıl bu kadar basite indirger...
kim kimin neyine sahip oluyor anlamadım ben...
hakkat öğleden sonra diyemi ki...

Birlikte olunca sevişilmiyomu:))opuyorumnanaktan

beraber olmak = bekareti vermek
sevişmek = bekareti vermemek ama her haltı yeyip namusluyum diye ahkam kesmek...
öpreneceksin balım öğreneceksin...pehhhhhhhhhhhhhh....

Sakın arkadaşlar,konuyu bekaret konusuna getirmeyin,
vallahi baydı artık....
konu sahibinin sorduğu soru erkek sever miiii,
yoksa sevmez mi....???

Aslında çoktan geldi Songül Hanım, tüm bu tartışma, çığrış kadının bekareti için...

Bu arada soruma cevap alamadım ben;

Pekala konuyu kadın-erkek durumunu göz önüne alarak yorum yaparsak erkek evladınıza da "evlenmeden önce birliktelik yaşama" der misiniz? sanmıyorum... çünkü toplumumuzun değer yargılarını baz alırsak diyorsunuz, toplumumuzun değer yargıları malesef bu konularda çok ikiyüzlü her zaman "erkeğe var kadına yok" mantığıyla işler bu değerler, yukarıda bir örnek vermişti arkadaş kadın isteyip erkek reddederse enayi ve erkekliğinden şüphe edilir, mutlaka böyle bir teklifi erkekliğinin şanına yaraşır bir şekilde yerine getirmelidir, ama erkek isteyip kadın kabul ederse namussuz olur.. şimdi siz evlatlarınızı cinsellik konusunda eğitirken bu ikiyüzlü değer yargılarını mı baz alacaksınız?

demin dejenere olarak bahsettiğiniz kişilerden mi saygı bekliyorsunuz??

nedne kuzum siz dejeneremi oldunuzki?? anlamadım ben?

benm bahsetmek istediğim bu şeyin evlilikten önce bir kez yapılması devamını getirebilecigiydi...buda bana göre dogru deil...

her aşık olunan erkekle yatılırmı yani???benm dejenereden kastım buydu neden bu önyargı?? neden bu saldırış anlamıyorum...

ii daa o zaman yat kalk ohh ne güzelll iş yaaa saçma sapan konuşmayın vajinusmus yaşamicaz diee kızlığımızı mı verelim 21. yüzyıl dediysekk o kadar uzun boylu diil arkadaşımmm senin ananıda tanımam babanıda ama eğer onlara layık bi kızım diosan gereğini yerine getiriceksinnn çok tv çok magazin programı bizim türk gençliği bozmuşş o biçim etmişş bırak sen töre namusunu onu bunu en azından ölürsende namusuyla öldü dersin töre için öldü ama aslında namuslu bi kızdı dersin ölen için vs yada her neysee aşk güzel bişe aşka saygımız sonsuz ama bi yere kadar ..insanlar nası mutluysa öle yapsın diil olayy günümüz geçnliği özenti gençlikkk mutluluk sadece tvde o mankenin bu mankenin hayatına bakıp yada brezilya dizilerindeki gibi yaşamak diil işte...farkına varınn adam gibi evinizde oturun adam gibi evlenceğiniz kişiyi bulun evlendikten sonrada ne nane yerseniz yiyinn... ondan öncesindede bi Türk genci gibi yaşayın ...

nasıl skonuşacağımı bu site de dahil dünyada bana öğretebilecek en son kişi sizsiniz. benimle edebinizle konuşacaksınız bu bir. saygımı bozmadım. ama beni salon kadını çizgimden çıkartacaksınız gibi gözüküyor :roflol:
sana kızlığını ver diyen mi oldu. insanlar hür iradesiyle yaşasın diyorum. bence siz bi geri dönün tekrar okuyun sanırım pek anlamamışsınız.benim lkişiliğim tv programlarından etkilenecek kadar zayıf değil. yani o bana özgü birşey değil. sizin gibiler yüzünden daha çoooooook cinayetler işlenir.
ölsün ama namuslu densin.
kusura bakmayın ama büyük yazıcam öncelikle modlardan özür diliyorum:
NAMUSU BACAK ARASINDA ARAYANLARDAN DEĞİLİM :lepi:

Back