Siz ne derdiniz merak ettim ben?Evlatlıktan mı reddederdiniz?
ne ekerseniz onu biçersiniz.
ayrıca niye hala geriye dönük yorumlar yapıyorsunuz anlayamıyorum..
kapandı bitti o konu..
güncel tutmaya çalışmanızın amacı ne??
biz konuya döndük..
siz de buyurun..
türk toplumumuzun ahlaki yapsıı göz önüne alındıgında genc bir kızın nikahlanmadan önce bir erkekle cinsel birliktelik yaşaması etik değil..
gelenek ve göreneklerimize göre masumiyeti ve temziliği simgeleyen gelinlik giyilir ve bunu isteyen bez parçası isteyen hayatının en anlamlı giysisi olarak görür...
dogru olanı herkes biliyor...
evlilik öncesi dejenere olmamak gerektigi öenmli bi konu..
tabiki insanların özgür iradeleri var isteyen dilediği gibi yapar fakat dogru olanda ortadadır..
sana saygı duyuyorsa bir erkek zaten bunu istemez...
bu arada bu nerenizden anlıyosunuz muhabbeti nedir ya?ne biçim sözler bunlar?klava:
Geriye derken? Ne diyerek nereyee dönmüşüm acaba?:1shok:
Ne İlgisi var!
Niye cinselliği Böyle tükaka Gibi gösteriyorsunuz bende bunu anlamıyorum..
Bence cinselliği yaşamak içinde illa evli olmak gerekmiyor.
Evet yaşadığımız toplumun yaptırımları olabilir ama
Kişi Hürdür..
onu bunu bilmemde adam gibi seven insan sevdiğine bu kötülüğü yapmazzz gerçek seven insan sevdiğine evlendiği gece sahip olmak ister daha önce istiosa o adamdan korkcaksın kardeşimm herşeyin bi zamanı var die düşünüorum ben bi anlık zevk uğrunaa ömür boyu vicdan mahkemelerinde sürünmek var .....
oldu cnm o zaman ...
cinsel hayat bu kadarmı ayak altı oldu...o hür bu hür şu hür...isteyen herkes kimin eli kimin cebinde belli olmadan yaşasın o zaman
yalan rüzgarı 2 çevirelim....bi mahremiyeti olmalı bence...cinselliği yaşamak için evli olmak gerekmiyorsa kimse evlenmesin o zamna!!
ne die bu kadar ceyiz diziyozki masraf yapıyozki biz kaydirigubbakcemile3
ne gerek var..beraber yaşayın gitsin herşeyi...kaydirigubbakcemile3
yorumunuzu farklı algılamışım, değilmiş..
Sevdiğiniz insanla sevişmeyi niye Size yapılan Büyükk kötülük olarak görüyorsunuzki
Birde vicdan mahkemeleri falanlmaz:
Aşk gibi birşey varmı yaaaalkisalkisalkis
oldu cnm o zaman ...
cinsel hayat bu kadarmı ayak altı oldu...o hür bu hür şu hür...isteyen herkes kimin eli kimin cebinde belli olmadan yaşasın o zaman
yalan rüzgarı 2 çevirelim....bi mahremiyeti olmalı bence...cinselliği yaşamak için evli olmak gerekmiyorsa kimse evlenmesin o zamna!!
oldu cnm o zaman ...
Anlatmak istediğimde bumafoldumben..2 gündür yorumlarımı farklı algılıyorsunuz zatenmafoldumben.değişen hiçbirşey yok yani..
Sevdiğiniz insanla sevişmeyi niye Size yapılan Büyükk kötülük olarak görüyorsunuzki
Birde vicdan mahkemeleri falanlmaz:
Aşk gibi birşey varmı yaaaalkisalkisalkis
oldu cnm o zaman ...
onu bunu bilmemde adam gibi seven insan sevdiğine bu kötülüğü yapmazzz gerçek seven insan sevdiğine evlendiği gece sahip olmak ister daha önce istiosa o adamdan korkcaksın kardeşimm herşeyin bi zamanı var die düşünüorum ben bi anlık zevk uğrunaa ömür boyu vicdan mahkemelerinde sürünmek var .....
oldu cnm o zaman ...
Doğru diyorsun arkadaşım!
Ben de bunu merak ediyorum..
Çeyiz,onlarca masraf ne için???
Bir de tüm bu saydıklarının cinsellikle alakası neydi bir de onu söylüyiver bir zahmet....:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?